Ανεβαινει στον νεροχυτη της κουζινας... Τι κανω???
Σελίδα 2 από 10 • Share •
Σελίδα 2 από 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Απ: Ανεβαινει στον νεροχυτη της κουζινας... Τι κανω???
jason.022 έγραψε:
την βγαζω και εξω στο μπαλκονι καμια φορα. ειμαι στον 5ο οροφο και η τρελιαρα πηδαει στο γειτονα διπλα απο το περβαζι!
μολις την φωναξω ομως ερχεται αμεσως.
Κι αν κάποια στιγμή θελήσει να παει στον γείτονα από κάτω???
Θέλει μεγάλη προσοχή!!

ΚουκουΒάγια- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων: Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όλα ανεξαρτήτως.
Motto: Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/07/2010
Mood :
-

ΚουκουΒάγια έγραψε:jason.022 έγραψε:
την βγαζω και εξω στο μπαλκονι καμια φορα. ειμαι στον 5ο οροφο και η τρελιαρα πηδαει στο γειτονα διπλα απο το περβαζι!
Κι αν κάποια στιγμή θελήσει να παει στον γείτονα από κάτω???![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλει μεγάλη προσοχή!!![]()
Και όχι μόνο αυτό, αλλά να πέσει από τον 5ο στο ισόγειο..
Η συχνότερη αιτία θανάτου των οικόσιτων γατιών είναι η πτώση από το μπαλκόνι..
Αν δεν έχεις περίφραξη, βάλε άμεσα και όταν βγαίνει στο μπαλκόνι, καλό είναι να την επιβλέπεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και την Λούσυ σώα, ασφαλή και αβλαβή..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Παρ Mar 04, 2011 12:00 am, 1 φορά
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
SuperCatz έγραψε:ΚουκουΒάγια έγραψε:jason.022 έγραψε:
Κι αν κάποια στιγμή θελήσει να παει στον γείτονα από κάτω???![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλει μεγάλη προσοχή!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και όχι μόνο αυτό, αλλά να πέσει από τον 5ο στο ισόγειο..![]()
![]()
Η συχνότερη αιτία θανάτου των οικόσιτων γατιών είναι η πτώση από το μπαλκόνι..![]()
Αν δεν έχεις περίφραξη, βάλε άμεσα και όταν βγαίνει στο μπαλκόνι, καλό είναι να την επιβλέπεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και την Λούσυ σώα, ασφαλή και αβλαβή..
+1
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Αγχωθηκα μονο που τον διαβασα. Οπωςδηποτε περιφραξη. Ο δικος μου εχει πεσει δυο φορες απο τον 2ο επειδη επαιζε στο περβαζι. ευτυχως ολα καλα επειδη προσγειωθηκε σε γκαζον και ειχε τρομαξει τοσο πολυ που δεν κουνιοταν απο το σημειο που επεσε αλλα εκλαιγε για να παμε να τον μαζεψουμε. απο τοτε κομμενο το μεγαλο μπαλκονι. Εχω περιφραξει ενα μικρο, αυτο της κουζινας και βγαινουν μονο εκει και με εμενα μπαστακα.

Jason με τον φόβο να γίνω κουραστική επειδή θα επαναλάβω αυτό που λένε όλοι από πάνω, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή με το μπαλκόνι.
Η αδερφή μου πήρε μετά από εμένα και αυτή δύο γατούνια, αδεσποτούλια, και τα αφηνε ελεύθερα στο μπαλκόνι χωρις περίφραξη. Βρε καλή μου βρε χρυση μου μη , βαλε κατι , κανε κατι της έλεγα, "Είναι έξυπνα τα δικά μου δεν είναι χαζά" μου απαντούσε. Όσο και να φώναζα, δεν έλεγε να καταλάβει ότι δεν είναι θέμα χαζομάρας, αλλά τα ένστικτά τους. Ένα πουλί να πετάξει τσουπ πετάγονται αυτές!!!
Ώσπου ένα βράδυ 11 το βράδυ με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας... είχε γίνει το κακό και έπεσε από τον δεύτερο η μικρή σε μπετόν... και με το ζόρι βρήκαμε γιατρό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος, αλλά την ταλαιπωρία που τράβηξε το καημένο το γατάκι...
Η αδερφή μου πήρε μετά από εμένα και αυτή δύο γατούνια, αδεσποτούλια, και τα αφηνε ελεύθερα στο μπαλκόνι χωρις περίφραξη. Βρε καλή μου βρε χρυση μου μη , βαλε κατι , κανε κατι της έλεγα, "Είναι έξυπνα τα δικά μου δεν είναι χαζά" μου απαντούσε. Όσο και να φώναζα, δεν έλεγε να καταλάβει ότι δεν είναι θέμα χαζομάρας, αλλά τα ένστικτά τους. Ένα πουλί να πετάξει τσουπ πετάγονται αυτές!!!
Ώσπου ένα βράδυ 11 το βράδυ με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας... είχε γίνει το κακό και έπεσε από τον δεύτερο η μικρή σε μπετόν... και με το ζόρι βρήκαμε γιατρό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος, αλλά την ταλαιπωρία που τράβηξε το καημένο το γατάκι...

Joey- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/11/2009
Mood :
Jason τεκνον μου, η λυση ειναι απλη : Της κοβεις τα ποδαρακια και μετα σου λεω εγω αν θα πηδαει στους παγκους η αν θα παγαινει στο γειτονα...
Απλο δεν ειναι?
Απλο δεν ειναι?

patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

-

Τόπος: Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων: 9+10 μικρα
Motto: Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής: 13/11/2008
Mood :
Πάντως αν βρείτε λύση στο να μην ανεβαίνουν στον νεροχύτη της κουζίνας, να μας το πείτε και εμάς..

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
ναι και γω αγχωνομαι λιγο με το θεμα μπαλκονι αλλα την βγαζω νυχτα και την ημερα με την επιβλεψη μου.
συντομα θα βαλω και καλαμωτη. μαλλον ομως θα την σκαρφαλωνει...
οσο για το θεμα νεροχυτη και μπανιου σημερα δοκιμασα την τεχνικη με το ψεκαστηρι.
τωρα οποτε πηγαινει προς το μπανιο ή την κουζινα και με δει να ερχομαι παει παλι πισω στο σαλονι οπου ειναι το κυριως δωματιο της.
ασχετο αλλα πολυ μου την δινει οταν της μιλαω και με αγνοει επιδεικτικα!
θα την στρωσω εγω!
συντομα θα βαλω και καλαμωτη. μαλλον ομως θα την σκαρφαλωνει...
οσο για το θεμα νεροχυτη και μπανιου σημερα δοκιμασα την τεχνικη με το ψεκαστηρι.
τωρα οποτε πηγαινει προς το μπανιο ή την κουζινα και με δει να ερχομαι παει παλι πισω στο σαλονι οπου ειναι το κυριως δωματιο της.
ασχετο αλλα πολυ μου την δινει οταν της μιλαω και με αγνοει επιδεικτικα!
θα την στρωσω εγω!
jason.022 έγραψε:θα την στρωσω εγω!![]()
Αν τα καταφέρεις...
μου!

ΚουκουΒάγια- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων: Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όλα ανεξαρτήτως.
Motto: Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/07/2010
Mood :
-

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε στρώσει εκείνη!
Όλα τ' άλλα είναι υπό αμφισβήτηση!

Όλα τ' άλλα είναι υπό αμφισβήτηση!

-

Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :
SuperCatz έγραψε:Εμάς μόνο ο Snow ανεβαίνει, αλλά το έχει περιορίσει αρκετά..![]()
Όλα όμως ακούνε το ΜΗΗΗΗ και το ΟΟΧΙΙΙ όταν πάνε να κάνουν καμιά παρεμφερή ζουζουνιά.
Η Ζήνα μόνο ανεβαίνει στον πάγκο της κουζίνας. Της λέμε "ΚΑΤΩ ΖΗΝΑ" με αυστηρή φωνή και κατεβαίνει αμέσως. Αλλά αν τύχει και της πούμε και κάτι ακόμα, πχ. "γιατί ανέβηκες πάλι;" ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "πρνιάου" που σημαίνει "καλά μωρέ, δεν έκανα και τίποτα"
Chouzouris έγραψε:Μια λύση είναι να απλώσεις φύλλα αλουμινόχαρτου. Οι γάτες σιχαίνονται να πατάνε πάνω του....
Το έχω δοκιμάσει, αλλά ξέρεις τι έκανε; (η Ζήνα φυσικά) Πήγαινε γύρω γύρω από το αλουμινόχαρτο ή το έριχνε κάτω και μετά κυκλοφορούσε στον πάγκο ανενόχλητη.
alex..niaou έγραψε:α,και μενα στον παγκο τρελαινεται να ανεβαινει η μπαριλλα...οποτε την βλεπω,της ριχνω νερο κ φευγει αηδιασμενη....αλλα πλεον με το που με βλεπει απο τη γωνια να μπαινω στην κουζινα,πηδαει αμεσως κατω κ κανει την αδιαφορη...ειναι κ εξυπνη βλεπετε......
Κλασσικά! Κι η δικιά μας το ίδιο κάνει.

nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
Η δικια μου εινια εκπαιδευμενη και δεν κανει τετοια!
Τουλαχιστον οταν ειμαστε σπιτι!
Τουλαχιστον οταν ειμαστε σπιτι!
εγω τι να κανω με τον Φριφρικο που λατρευει το νερο??? οταν κανω μπανιο κλαιει για να μπει μαζι μου στην τουαλετα..αμα τον ψεκασω κιολας ειναι η καλυτερη του..οποτε ανεβαινει σε νεροχυτες μπανιερες και ολα τα συναφη ,ειδικα αν τρεχει νερο
!!τρελογατο...
!!τρελογατο...

ellaki- Prime Cat

-

Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων: τον Σαμ και τον τρελο-Φριφρικο και 9 φιλοξενουμακια!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: την Pupa και τον Τηλεμαχο
Ημερομηνία Εγγραφής: 21/11/2010
Mood :
Εγω για να μην ανεβαίνουν σε παγκους και τραπεζια (αν και το εχω ξεγράψει το θεμα οτι θα τα καταφερω... το πρωι κυνηγιουνταν και η Μελίτα για να της ξεφυγει απλα πηδηξε στο τραπεζι παρασύροντας μια κουπα με καφε και το βαζο με τη μαρμελαδα....!
) ειχα δοκιμάσει να βαλω σελοτειπ, το ειχα διπλωσει ωστε να ειναι διπλης οψης, γιατι μου ειπαν οτι δεν αρέσει στις γατες να πατάνε σε επιφάνεις που κολλανε.. ειχα γεμισει το τραπεζι σελοτειπ.. εντελως χαζη ημουν... εκτός του ότι ανεβαινε να δει τι ειναι αυτο το καινουργιο.. πατουσε ανάμεσα στα κενά... μπαλαρίνα!
Πάντως κατι που πιάνει είναι το να χτυπαω δυο δυνατά παλαμάκια, να τις κοιτάω αυστηρα και να φωνάζω το όνομά τους με αυστηρό τόνο..+ ΜΗ ή ΟΧΙ. Πιάνει μονο για να κατέβουν όταν είναι ήδη πάνω!!!
Δεν προσπαθω πια πάντως.. τα έχει καταφέρει και με έχει εκπαιδεύσει απλά να καθαρίζω με ντετόλ!!
) ειχα δοκιμάσει να βαλω σελοτειπ, το ειχα διπλωσει ωστε να ειναι διπλης οψης, γιατι μου ειπαν οτι δεν αρέσει στις γατες να πατάνε σε επιφάνεις που κολλανε.. ειχα γεμισει το τραπεζι σελοτειπ.. εντελως χαζη ημουν... εκτός του ότι ανεβαινε να δει τι ειναι αυτο το καινουργιο.. πατουσε ανάμεσα στα κενά... μπαλαρίνα! Πάντως κατι που πιάνει είναι το να χτυπαω δυο δυνατά παλαμάκια, να τις κοιτάω αυστηρα και να φωνάζω το όνομά τους με αυστηρό τόνο..+ ΜΗ ή ΟΧΙ. Πιάνει μονο για να κατέβουν όταν είναι ήδη πάνω!!!
Δεν προσπαθω πια πάντως.. τα έχει καταφέρει και με έχει εκπαιδεύσει απλά να καθαρίζω με ντετόλ!!

marianthia- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: London, UK
Αριθμός γατουνίων: 2, τη Λίλιθ και τη Μελίτα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη, είμαι παιδί των λουλουδιών..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Snow, το Σεμελάκι και τη μαμά της, τις Τατά, το Λουκούμι, τη Ρούμπυ, το Φρέκι...
Motto: Άβυσσος η ψυχή της γάτας...
Ημερομηνία Εγγραφής: 02/03/2009
Mood :
marianthia έγραψε:Εγω για να μην ανεβαίνουν σε παγκους και τραπεζια (αν και το εχω ξεγράψει το θεμα οτι θα τα καταφερω... το πρωι κυνηγιουνταν και η Μελίτα για να της ξεφυγει απλα πηδηξε στο τραπεζι παρασύροντας μια κουπα με καφε και το βαζο με τη μαρμελαδα....!![]()
![]()
![]()
![]()
) ειχα δοκιμάσει να βαλω σελοτειπ, το ειχα διπλωσει ωστε να ειναι διπλης οψης, γιατι μου ειπαν οτι δεν αρέσει στις γατες να πατάνε σε επιφάνεις που κολλανε.. ειχα γεμισει το τραπεζι σελοτειπ.. εντελως χαζη ημουν... εκτός του ότι ανεβαινε να δει τι ειναι αυτο το καινουργιο.. πατουσε ανάμεσα στα κενά... μπαλαρίνα!
Πάντως κατι που πιάνει είναι το να χτυπαω δυο δυνατά παλαμάκια, να τις κοιτάω αυστηρα και να φωνάζω το όνομά τους με αυστηρό τόνο..+ ΜΗ ή ΟΧΙ. Πιάνει μονο για να κατέβουν όταν είναι ήδη πάνω!!!![]()
Αμάν ζημιά... 

-

Mood :
Ζημιά που μου προκάλεσε μινι εγκεφαλικό.. πάλι καλα που δεν εχουμε χαλί κάτω από το τραπέζι, είμαστε προνοητικοί άνθρωποι γιατι θα έπρεπε να πλυνω και το χαλι.... 

marianthia- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: London, UK
Αριθμός γατουνίων: 2, τη Λίλιθ και τη Μελίτα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη, είμαι παιδί των λουλουδιών..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Snow, το Σεμελάκι και τη μαμά της, τις Τατά, το Λουκούμι, τη Ρούμπυ, το Φρέκι...
Motto: Άβυσσος η ψυχή της γάτας...
Ημερομηνία Εγγραφής: 02/03/2009
Mood :
Αυτές οι ζημιές από το πουθενά είναι το χειρότερό μου!

-

Mood :
Βρε! αφήστε τα γατούμπια να κάμουν ότι θέλουν

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto: Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/04/2008
Mood :
Τα δικα μου τα καμαρια δεν καταλαβαινουν με φωνη ουτε με παλαμακια. Οταν ανεβαινουν καπου που με ενοχλει και τους φωναζω με κοιτανε σα ζαβα και σαν να λενε "δε πα να λες!¨"Πρεπει σηκωθω και να παω προς το μερος τους και ή να τα κατεβασω ή τελευταια στιγμη που θα εχω φτασει στο μισο μετρο, τοτε θα κατεβουν.

Απλα θα προσαρμοστεις...jason.022 έγραψε:Καλησπερα παιδια,
εχω το εξης προβλημα. οταν αφηνω την γατα στην κουζινα ανεβαινει στον παγκο, και μπαινει μεσα στο νεροχυτη της κουζινας...![]()
πως θα την μαθω να μην πηγαινει εκει και σε αλλα μερη του σπιτιου που δεν θελω?
Και για του λογου το αληθες...
Επισης...

Λιαννα- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Αγια Γατασκευη
Αριθμός γατουνίων: 6)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι + τα αδεσποτακια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto: υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/06/2009
Mood :
χαχαχα και το κλασσικο βλέμμα "μαγκα μου , με έπιασε!"

NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων: Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto: Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/01/2008
Mood :
Αχ μωρέ.. Ο Ιβανάκος.. Λιάννα μου

-

Mood :
Ναι το αστερακι μου....SuperCatz έγραψε:Αχ μωρέ.. Ο Ιβανάκος.. Λιάννα μου![]()
![]()
Τελος παντων...

Λιαννα- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Αγια Γατασκευη
Αριθμός γατουνίων: 6)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι + τα αδεσποτακια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto: υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/06/2009
Mood :
Λιαννα έγραψε:Ναι το αστερακι μου....SuperCatz έγραψε:Αχ μωρέ.. Ο Ιβανάκος.. Λιάννα μου![]()
![]()
Τελος παντων...
![]()

natalouko έγραψε:Πάντως αν βρείτε λύση στο να μην ανεβαίνουν στον νεροχύτη της κουζίνας, να μας το πείτε και εμάς..![]()
μα ακόμα ψάχνετε πως ΔΕ θα ανεβαίνουν;
ορίστε η λύση:
SuperCatz έγραψε:Αν δεν έχεις περίφραξη, βάλε άμεσα και όταν βγαίνει στο μπαλκόνι, καλό είναι να την επιβλέπεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και την Λούσυ σώα, ασφαλή και αβλαβή..

BokSurat- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων: 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Κίρκη
Motto: ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/04/2008
Mood :
-

Σελίδα 2 από 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Σελίδα 2 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!