Ανεβαινει στον νεροχυτη της κουζινας... Τι κανω???
Σελίδα 1 από 10 • Share •
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Ανεβαινει στον νεροχυτη της κουζινας... Τι κανω???
Καλησπερα παιδια,
εχω το εξης προβλημα. οταν αφηνω την γατα στην κουζινα ανεβαινει στον παγκο, και μπαινει μεσα στο νεροχυτη της κουζινας...
πως θα την μαθω να μην πηγαινει εκει και σε αλλα μερη του σπιτιου που δεν θελω?
εχω το εξης προβλημα. οταν αφηνω την γατα στην κουζινα ανεβαινει στον παγκο, και μπαινει μεσα στο νεροχυτη της κουζινας...
πως θα την μαθω να μην πηγαινει εκει και σε αλλα μερη του σπιτιου που δεν θελω?
Απ: Ανεβαινει στον νεροχυτη της κουζινας... Τι κανω???
Έχεις δει το μόττο της Ανατολής?
"To a cat "NO", means not while I'm looking!"
Kάνε υπομονή λοιπόν, μάζεψε πράγματα που σπάνε και που μπορεί να προκληθούν ζημιές, και όταν την βλέπεις ν' ανεβαίνει ή να πάει ν' ανέβει, να της φωνάζεις ΜΗΗΗ ή ΌΟΧΙΙΙΙ..
Ίσως, κάποια στιγμή να το μάθει..
(Τα δικά μου πάντως, έχουν όλα μάθει το "μηηη" και το "όοχιιι". Τουλάχιστον όταν είμαστε σπίτι..
)
"To a cat "NO", means not while I'm looking!"
Kάνε υπομονή λοιπόν, μάζεψε πράγματα που σπάνε και που μπορεί να προκληθούν ζημιές, και όταν την βλέπεις ν' ανεβαίνει ή να πάει ν' ανέβει, να της φωνάζεις ΜΗΗΗ ή ΌΟΧΙΙΙΙ..
Ίσως, κάποια στιγμή να το μάθει..
(Τα δικά μου πάντως, έχουν όλα μάθει το "μηηη" και το "όοχιιι". Τουλάχιστον όταν είμαστε σπίτι..
)___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Εμενα παλι δεν εχουν μαθει τιποτα
Ανεβαινουν παντου!
Ανεβαινουν παντου!___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Εμάς μόνο ο Snow ανεβαίνει, αλλά το έχει περιορίσει αρκετά..
Όλα όμως ακούνε το ΜΗΗΗΗ και το ΟΟΧΙΙΙ όταν πάνε να κάνουν καμιά παρεμφερή ζουζουνιά.
Όλα όμως ακούνε το ΜΗΗΗΗ και το ΟΟΧΙΙΙ όταν πάνε να κάνουν καμιά παρεμφερή ζουζουνιά.

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-

Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :
Eγώ θα ξαναγράψω αυτό που είπα και στο άλλο θέμα
Χρησιμοποιώ το ψεκαστήρι και την ψεκάζω (όχι πολύ ε) όταν ανεβαίνει κάπου που δεν πρέπει. Είναι σημαντικό να το κάνεις εκείνη την ώρα όμως που το κάνει , όχι αφού κατέβει.
Αυτό με την φωνή (ΜΗΗΗΗΗ) με σταθερό τόνο δεν έπιανε στην αρχή. Αλλά με την επανάληψη το πήρε το μήνυμα.
Εγώ πάντως δυσκολεύτηκα μέχρι να την μάθω. Και έχω την υποψία ότι όταν λείπω ανεβαίνει έτσι και αλλιώς.... Αλλά δεν της πολυαντιμιλάω γιατί βλέπεις με φιλοξενεί μη με διώξει κιόλας χαχα
Χρησιμοποιώ το ψεκαστήρι και την ψεκάζω (όχι πολύ ε) όταν ανεβαίνει κάπου που δεν πρέπει. Είναι σημαντικό να το κάνεις εκείνη την ώρα όμως που το κάνει , όχι αφού κατέβει.Αυτό με την φωνή (ΜΗΗΗΗΗ) με σταθερό τόνο δεν έπιανε στην αρχή. Αλλά με την επανάληψη το πήρε το μήνυμα.
Εγώ πάντως δυσκολεύτηκα μέχρι να την μάθω. Και έχω την υποψία ότι όταν λείπω ανεβαίνει έτσι και αλλιώς.... Αλλά δεν της πολυαντιμιλάω γιατί βλέπεις με φιλοξενεί μη με διώξει κιόλας χαχα

Joey- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/11/2009
Mood :
Μια λύση είναι να απλώσεις φύλλα αλουμινόχαρτου. Οι γάτες σιχαίνονται να πατάνε πάνω του....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris έγραψε:Μια λύση είναι να απλώσεις φύλλα αλουμινόχαρτου. Οι γάτες σιχαίνονται να πατάνε πάνω του....
Ναι.. Τα κατουράνε μια χαρά όμως..

-

Mood :
Joey έγραψε:Eγώ θα ξαναγράψω αυτό που είπα και στο άλλο θέμαΧρησιμοποιώ το ψεκαστήρι και την ψεκάζω (όχι πολύ ε) όταν ανεβαίνει κάπου που δεν πρέπει. Είναι σημαντικό να το κάνεις εκείνη την ώρα όμως που το κάνει , όχι αφού κατέβει.
Αυτό με την φωνή (ΜΗΗΗΗΗ) με σταθερό τόνο δεν έπιανε στην αρχή. Αλλά με την επανάληψη το πήρε το μήνυμα.
Εγώ πάντως δυσκολεύτηκα μέχρι να την μάθω. Και έχω την υποψία ότι όταν λείπω ανεβαίνει έτσι και αλλιώς.... Αλλά δεν της πολυαντιμιλάω γιατί βλέπεις με φιλοξενεί μη με διώξει κιόλας χαχα![]()
Ναι, το μαθαίνουν!
Στανταράκι!
Έλα ντε! Αυτό που το πας???!!

-

Mood :
o τζέρυ πάει και κάθεται πάνω στο αλουμινόχαρτο. μου έπεσε πριν κάτι μέρες ένα φύλλο στο πάτωμα και πήγε και στρογγυλοκάθησε.
την πούπσυ την έμαθα με θόρυβο. δηλαδή κάθε φορά που ανέβαινε στον πάγκο, είχα ένα τσίγκινο κουτί με ψιλά και το κούναγα. αλλά φυσικά αν καμιά φορά έχει μέσα στο νεροχύτη κανένα άπλυτο πιάτο απο φαγητό που τους μυρίζει γαργαλιστικά, ανεβαίνει. και σίγουρα όταν λείπω και δεν κοιμάται ανεβαίνει. ο τζέρυ έχει μειώσει αρκετά να ανεβαίνει στο τραπέζι, αλλά δεν το έχει κόψει και με απειλεί έτσι όταν πεινάει.
την πούπσυ την έμαθα με θόρυβο. δηλαδή κάθε φορά που ανέβαινε στον πάγκο, είχα ένα τσίγκινο κουτί με ψιλά και το κούναγα. αλλά φυσικά αν καμιά φορά έχει μέσα στο νεροχύτη κανένα άπλυτο πιάτο απο φαγητό που τους μυρίζει γαργαλιστικά, ανεβαίνει. και σίγουρα όταν λείπω και δεν κοιμάται ανεβαίνει. ο τζέρυ έχει μειώσει αρκετά να ανεβαίνει στο τραπέζι, αλλά δεν το έχει κόψει και με απειλεί έτσι όταν πεινάει.

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
θα δοκιμασω αυτο με το ψεκαστηρι, τι να κανω...
Τώρα θυμήθηκα τι έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η δικιά μου - ελπίζω να μην σπαμάρω
Ανέβηκε πάνω στο τραπεζάκι της τηλεόρασης (σημείωση είναι ολοκαίνουργια από αυτές τις επίπεδες) και καθώς έβλεπε ο φίλος μου ποδόσφαιρο έβγαλε τα νυχάκια της να πιάσει τα ανθρωπάκια που τρέχαν να πιάσουν την μπαλίτσα.
Το τι άκουσα μετά για την γάτα μου δεν λέγεται
Εγώ πάντως το βρήκα πολύ αστείο και ας τ' άκουσα μετά χαχχαχα
Ανέβηκε πάνω στο τραπεζάκι της τηλεόρασης (σημείωση είναι ολοκαίνουργια από αυτές τις επίπεδες) και καθώς έβλεπε ο φίλος μου ποδόσφαιρο έβγαλε τα νυχάκια της να πιάσει τα ανθρωπάκια που τρέχαν να πιάσουν την μπαλίτσα.Το τι άκουσα μετά για την γάτα μου δεν λέγεται
Εγώ πάντως το βρήκα πολύ αστείο και ας τ' άκουσα μετά χαχχαχα
Joey- Γατού Fan Park

-

Mood :
και αυτο με τα ψιλά πιάνει. το συνδυάζουν με κατι κακό που συμβαίνει όταν κάνουν την ανεπιθύμητη πράξη. να φανταστείς οτι τον πρώτο καιρό με αυτό τον τρόπο είχαμε μάθει την πούπσυ να μην μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα. μια δυο φορές που πήγε να μπει πήρα το κουτί με τα ψιλά και το χτύπησα. εξαφανίστηκε. μετά μας έβλεπε απο την άκρη του διαδρόμου και δεν έμπαινε μέσα....
τελικά όμως δεν μπορεσα να αντισταθω στο να θέλω να κοιμάμαι τα μεσημέρια μαζί της και σιγά σιγά της το επέτρεψα!!
τελικά όμως δεν μπορεσα να αντισταθω στο να θέλω να κοιμάμαι τα μεσημέρια μαζί της και σιγά σιγά της το επέτρεψα!!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
jason.022 έγραψε:θα δοκιμασω αυτο με το ψεκαστηρι, τι να κανω...
Να φανταστείς εγώ δεν χρειάζεται να ψεκάσω νερό πια. Αρκεί να το πιάσω και να το ταρακουνήσω λίγο να ακουστεί το νερό και αμέσως σταματάει αυτό που κάνει. Το χει πιάσει το μήνυμα

Joey- Γατού Fan Park

-

Mood :
H δική μου η μικρή, είχε προσπαθήσει να πιάσει τον Spiderman!

-

Mood :
καλα αν κανει τπτ στην τηλεοραση στο σαλονι που ειναι καινουργια [απο τις LED] την εχω σκισει.
ειναι το μονο αγχος μου. χιλιες φορες να ανεβαινει στην κουζινα!
ειναι το μονο αγχος μου. χιλιες φορες να ανεβαινει στην κουζινα!
Kαι τα δικα μου κανουν τα ιδια με την τηλεοραση που επισης ειναι καινουργια. Ανεβαινουν στο τραπεζακι πατανε πανω στο playstation και μετα στηνονται μπροστα στην τιβι και σηκωνουν χερακι
την παλια τιβι που ηταν απο τις χοντρες ουτε να την φτυσουν.
την παλια τιβι που ηταν απο τις χοντρες ουτε να την φτυσουν.

τα δικά μου δεν ασχολούνται ευτυχώς με την τηλεόραση. αφου δεν μυρίζει φαϊ!! 

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Mood :
Μπορείς να την καλύπτεις με κάτι (την τηλεόραση) όταν λείπεις αν φοβάσαι τόσο.
jason.022 έγραψε:καλα αν κανει τπτ στην τηλεοραση στο σαλονι που ειναι καινουργια [απο τις LED] την εχω σκισει.
ειναι το μονο αγχος μου. χιλιες φορες να ανεβαινει στην κουζινα!![]()
Τίποτα δεν κάνει μωρέ στην τηλεόραση, μην ανησυχείς!
Βάζουν τα χεράκια τους, χωρίς νυχάκια, προσπαθώντας να πιάσουν ό,τι έχουν βάλει στο μάτι που κινείται!
Έχουν τρελό γέλιο τα ζουζουνάκια μωρέεε!

-

Mood :
Paw έγραψε:Μπορείς να την καλύπτεις με κάτι (την τηλεόραση) όταν λείπεις αν φοβάσαι τόσο.
![]()
αν βαλεις κανα πανι τπτ στην τηλεοραση για να την καλυψεις νομιζω ειναι χειροτερα...
Θα συμφωνησω με τους αποπανω για τον παγκο της κουζινας...
Σιγα σιγα θα το μαθει...και δεν θα ανεβαινει μπροστα σου τουλαχιστον!
Οσο για την τιβι μην βαλεις κανα πανι γιατι μπορει να αρχισει να το τραβαει και .....
Υπομονη θελει .....!
Σιγα σιγα θα το μαθει...και δεν θα ανεβαινει μπροστα σου τουλαχιστον!
Οσο για την τιβι μην βαλεις κανα πανι γιατι μπορει να αρχισει να το τραβαει και .....
Υπομονη θελει .....!
α,και μενα στον παγκο τρελαινεται να ανεβαινει η μπαριλλα...οποτε την βλεπω,της ριχνω νερο κ φευγει αηδιασμενη....αλλα πλεον με το που με βλεπει απο τη γωνια να μπαινω στην κουζινα,πηδαει αμεσως κατω κ κανει την αδιαφορη...
ειναι κ εξυπνη βλεπετε......
ειναι κ εξυπνη βλεπετε......
alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων: 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Motto: talk to the paw!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/11/2009
Mood :
Όπως καταλαβαίνεις jason.022 , το να ανεβαίνει μια γάτα στον νεροχύτη και στον πάγκο της κουζίνας είναι κάτι πολύ διαδεδομένο. Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με την δικιά μου. Το ψεκαστήρι λειτουργεί, αλλά πως? Διακόσες φορές θα ανέβει, διακόσες φορές θα της δείξω το ψεκαστήρι (ναι, δεν χρειάζεται να την ψεκάσω πια), διακόσες φορές θα κατέβει. Το να μάθει να ΜΗΝ ξανανέβει το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Το «όχι» και το «κάτω» στην περίπτωσή μου πιάνει σπάνια. Συνήθως θα μου αντιμιλήσει, θα γκρινιάξει και τελικά θα γίνει το δικό της
Αυτό που σίγουρα βοηθάει είναι να μην αφήνεις σε εκείνα τα σημεία πράγματα που θα προκαλέσουν την όσφρηση της (φαγητό, σκουπίδια κλπ). Επίσης, χρήσιμο είναι να μην αφήνεις πράγματα που μπορεί να ρίξει. Είναι γνωστό πως σε πολλές αρέσει να «καθαρίζουν» τον πάγκο και τον νεροχύτη ρίχνοντας στο πάτωμα ότι βρουν. Ίσως, αν για αρκετό καιρό δεν υπάρχει κάτι που να την προκαλεί εκεί πέρα, να αραιώσουν και οι επισκέψεις της…
Εγώ πια το έχω συνηθίσει. Ξέρω την κάθε της αντίδραση, όπως ξέρω πως οι περισσότερες επεμβάσεις μου είναι μάταιες. Σίγουρα όμως πρέπει να προσπαθήσεις. Αν δεν σου έχει πάρει ήδη τον αέρα, δεν είναι απίθανο να μάθει και να σε ακούει. Κι αν τελικά δεν τα καταφέρεις, μην την αποπαίρνεις. Είναι βέβαιο πως σκοπός της δεν είναι η ζημιά. Είναι στην φύση της όλα αυτά. Και σίγουρα κανείς μας δεν θέλει να αλλάξει η φύση της διότι αυτή είναι που μας κάνει τελικά να τις αγαπάμε τόσο πολύ!!!
Αυτό που σίγουρα βοηθάει είναι να μην αφήνεις σε εκείνα τα σημεία πράγματα που θα προκαλέσουν την όσφρηση της (φαγητό, σκουπίδια κλπ). Επίσης, χρήσιμο είναι να μην αφήνεις πράγματα που μπορεί να ρίξει. Είναι γνωστό πως σε πολλές αρέσει να «καθαρίζουν» τον πάγκο και τον νεροχύτη ρίχνοντας στο πάτωμα ότι βρουν. Ίσως, αν για αρκετό καιρό δεν υπάρχει κάτι που να την προκαλεί εκεί πέρα, να αραιώσουν και οι επισκέψεις της…
Εγώ πια το έχω συνηθίσει. Ξέρω την κάθε της αντίδραση, όπως ξέρω πως οι περισσότερες επεμβάσεις μου είναι μάταιες. Σίγουρα όμως πρέπει να προσπαθήσεις. Αν δεν σου έχει πάρει ήδη τον αέρα, δεν είναι απίθανο να μάθει και να σε ακούει. Κι αν τελικά δεν τα καταφέρεις, μην την αποπαίρνεις. Είναι βέβαιο πως σκοπός της δεν είναι η ζημιά. Είναι στην φύση της όλα αυτά. Και σίγουρα κανείς μας δεν θέλει να αλλάξει η φύση της διότι αυτή είναι που μας κάνει τελικά να τις αγαπάμε τόσο πολύ!!!

ΚουκουΒάγια- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων: Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όλα ανεξαρτήτως.
Motto: Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/07/2010
Mood :
-

+100000000ΚουκουΒάγια έγραψε:Όπως καταλαβαίνεις jason.022 , το να ανεβαίνει μια γάτα στον νεροχύτη και στον πάγκο της κουζίνας είναι κάτι πολύ διαδεδομένο. Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με την δικιά μου. Το ψεκαστήρι λειτουργεί, αλλά πως? Διακόσες φορές θα ανέβει, διακόσες φορές θα της δείξω το ψεκαστήρι (ναι, δεν χρειάζεται να την ψεκάσω πια), διακόσες φορές θα κατέβει. Το να μάθει να ΜΗΝ ξανανέβει το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Το «όχι» και το «κάτω» στην περίπτωσή μου πιάνει σπάνια. Συνήθως θα μου αντιμιλήσει, θα γκρινιάξει και τελικά θα γίνει το δικό της![]()
Εγώ πια το έχω συνηθίσει. Ξέρω την κάθε της αντίδραση, όπως ξέρω πως οι περισσότερες επεμβάσεις μου είναι μάταιες. Σίγουρα όμως πρέπει να προσπαθήσεις. Αν δεν σου έχει πάρει ήδη τον αέρα, δεν είναι απίθανο να μάθει και να σε ακούει. Κι αν τελικά δεν τα καταφέρεις, μην την αποπαίρνεις. Είναι βέβαιο πως σκοπός της δεν είναι η ζημιά. Είναι στην φύση της όλα αυτά. Και σίγουρα κανείς μας δεν θέλει να αλλάξει η φύση της διότι αυτή είναι που μας κάνει τελικά να τις αγαπάμε τόσο πολύ!!!![]()
Πέντε χρόνια συμβιώνω με τα λαρόγατα και το έχω πάρει απόφαση ,όταν θέλουν κάτι θα το κάνουν.Καθημερινά να τους κάνω ντους με το ψεκαστήρι ,θα φύγουν εκέινη τη στιγμή και μετά ξανά κατά τη δόξα τραβάνε.Κοινώς με γράφουν και πλέον το ΄φχαριστιέμαι κιόλας.Μια απόφαση είναι ,την παίρνεις και δεν σκάς άλλο,είμαστε φιλοξενούμενοι τους πάει και τελείωσε

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα

-

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :
ευτυχως η loucy μου ζημιες δεν κανει.
προσπαθω να μη της προκαλω την οσφρηση οπως λες αφηνοντας φαγητα και αλλα διαφορα πανω στην κουζινα.
ομως εκτος απο την οσφρηση εχει και την περιεργεια να παει να ανακαλυψει τους αλλους χωρους του σπιτιου που δεν της ανοιγω πορτες.
το δωματιο μου, της αδερφης μου και της τουαλετας.
μου νιαουριζει αλλα δεν περναει το δικο της.
εκει που περναει το δικο της ειναι στο τραπεζι του σαλονιου που εχω τον φορητο υπολογιστη και ανεβαινει. αλλα αμα θελω της το κοβω και αυτο...
αν την αφησω ομως μονη με τις πορτες ανοιχτες αλωνιζει!
την βγαζω και εξω στο μπαλκονι καμια φορα. ειμαι στον 5ο οροφο και η τρελιαρα πηδαει στο γειτονα διπλα απο το περβαζι!
μολις την φωναξω ομως ερχεται αμεσως.
προσπαθω να μη της προκαλω την οσφρηση οπως λες αφηνοντας φαγητα και αλλα διαφορα πανω στην κουζινα.
ομως εκτος απο την οσφρηση εχει και την περιεργεια να παει να ανακαλυψει τους αλλους χωρους του σπιτιου που δεν της ανοιγω πορτες.
το δωματιο μου, της αδερφης μου και της τουαλετας.
μου νιαουριζει αλλα δεν περναει το δικο της.
εκει που περναει το δικο της ειναι στο τραπεζι του σαλονιου που εχω τον φορητο υπολογιστη και ανεβαινει. αλλα αμα θελω της το κοβω και αυτο...
αν την αφησω ομως μονη με τις πορτες ανοιχτες αλωνιζει!
την βγαζω και εξω στο μπαλκονι καμια φορα. ειμαι στον 5ο οροφο και η τρελιαρα πηδαει στο γειτονα διπλα απο το περβαζι!
μολις την φωναξω ομως ερχεται αμεσως.
Σελίδα 1 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Σελίδα 1 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!