Φαίδρα- Μητσάκος- Μάγια... να τα πούμε???
Σελίδα 1 από 1 • Share •
Φαίδρα- Μητσάκος- Μάγια... να τα πούμε???
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ στου απανταχού γατόφιλους του γατόσπιτου!!!
Είμαι η Ξένια (εκ των Αθηνών) και μαζί με τον σύντροφό μου Μήτσο, είχαμε την τύχη, από το καλοκαίρι κι έπειτα, να μεγαλώσουμε τη συντροφιά μας δύο φορές, με τρία υπέροχα πλασματάκια
!
Την πρώτη φορά εμφανίστηκε στη ζωή μας η Φαίδρα, αδεσποτούλι εκ Πλάκας!
Δούλευα εθελοντικά στη γειτονιά και κάποια κυρία που διατηρούσε κατάστημα ρούχων στην εν λόγω περιοχή, είδε κάτι παιδάκια (διαολάκια!) να πετάνε ένα μωρό γατάκι σ' ένα άδειο και κλειδωμένο οικόπεδο! Δυστυχώς δεν τα πρόλαβε πριν διαπράξουν το έγκλημα! Το μωρό έφαγε ένα σουτ πάνω από την πόρτα κι έμεινε εκεί! Η κυρία Δώρα (γατόφιλη) προσπάθησε με φαγητό και κάλεσμα να το βγάλει, αλλά αυτό καθότι μάλλον τρομαγμένο πολύ, δεν ανταποκρινόταν για κανένα λόγο! Αυτά την πρώτη μέρα! Την επομένη εντελώς τυχαία επισκέφθηκα το μαγαζί σαν πελάτισα, είχε μια γατούλα την χάιδεψα, πιάσαμε συζήτηση και μου είπε τα καθέκαστα! Το δυσάρεστο ήταν ότι τη δεύτερη μέρα δεν το άκουγε το μωρό και πίστευε ότι είχαν συμβεί τα χειρότερα κι ότι πλέον δε ζούσε! Στη συζήτηση που είχαμε, εξέφρασα την επιθυμία να υιοθετήσω κάποιο αδέσποτο γατάκι, αν βρισκόταν κάποιο στο μέλλον. Να μην τα πολυλογώ, ήταν Παρασκευή, το ΣΚ δεν εργαζόμουν, τη Δευτέρα είχε περάσει από το πρωί η κυρία Δώρα από τη δουλειά μου και με ζήτησε. Πέρασα από το μαγαζί και μου λέει "Ταξε μου!" Και ναι είχε καταφέρει κι είχε βρει το γατάκι! Έστησε σκάλα κι έβαλε άνθρωπο να πάει να το βρει! Και το βρήκε! Με ρώτησε αν το ήθελα και φυσικά το πήρα!
Η μικρούλα Φαίδρα ήταν πεινασμένη, γεμάτη ψύλλους, αλλά κατα τα άλλα μια χαρά!
Την πήγαμε αμέσως σε κτηνίατρο και μας είπε πως ήταν περίπου ενός μηνών!
Δύο μήνες μετά για δύο μέρες ακούγαμε από το σπίτι γατάκι να κλαίει. Τη δεύτερη μέρα δεν άντεξα και πήγα να δω τι "παίζει"! Πίσω από το σπίτι μας πάλι υπήρχε ένα οικόπεδο που χρησιμοποιείται σαν επαγγελματικός χώρος! Βρίσκω τον υπεύθυνο, ζητώ την άδειά του για να μπουκάρω να δω τι γίνεται και μπαίνω... Με συνόδεψε ένα παιδί ο Χασάν και μου είπε το στόρι. Μιά γατούλα είχε γεννήσει περίπου 15 μέρες πριν και δεν τα φρόντιζε και πολύ τα νινάκια της! Στην πορεία έμαθα πως είχε γεννήσει τέσσερα, αλλά είχαν απομείνει δύο! Και δυστυχώς τα άλλα δύο δεν ήξεραν τι απέγιναν! Μόλις τα είδα νόμιζα πως θα σκάσω από χαρά και τεράστια αγωνία μαζί! Ένας καταπληκτικός ξανθομπάμουρας και μια φανταστική ταρταρουγίτσα!
Να ομολογήσω την αμαρτία μου προς στιγμήν ένιωσα έναν προβληματισμό! Σκέφτηκα τι να κάνω? Να πάρω το ένα, άλλα σε καμία περίπτωση δεν μου πήγαινε καρδιά να αφήσω το άλλο! Ρώτησα διστακτικά αν μπορούσα να τα πάρω και τα δύο και μου είπε το παιδί ναι γιατί δεν ήταν καν δικά τους! Έτσι κυριολεκτικά τα άρπαξα και τα πήγα σπίτι!
Τους είχαν βάλει μπολ με φαγητό, αλλά αυτά δεν τρώγανε μόνα τους!!! Ήταν τόσο κούτσικα! Έτρεξα και πήρα γάλα με μπιμπερό κι άρχισα να τα ταίζω. Στην πορεία υπέθεσα ότι είχαν σπαράξει στο κλάμα από την πείνα! Κι αυτός που έκανε την μεγαλύτερη φασαρία και τα άκουσα ήταν ο Μητσάκος μου! (το όνομα εκ του πατρός!)
Η Φαίδρα σχεδόν τριών μηνών τον Σεπτέμβριο, αρχικά δεν τα είδε με καλό μάτι. Μάλιστα είχαμε δοκιμάσει να την βάλουμε να κάνει παρέα με άλλα γατάκια ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ! (ούτε τα άντερά της δε θέλει η καλή μου κι αυτό το έδειξε από πολύ μικρή ηλικία). Όμως το είχα πάρει απόφαση, της λέω αυτά είναι και τέλος κοίτα να τα συνηθίσεις! Αλλά οκ το καταφέραμε κι αυτό!
Τώρα κάνουν παρέα και τα τρία και φυσικά στο σπίτι γίνεται ένας χαμός, αλλά τρελά γλυκός χαμός!!!
Η Φαίδρα μας είναι γενικά πιο δύσκολη παρόλο που είχε την ίδια αντιμετώπιση, μην πω και καλύτερη καθότι πρώτη!
Τα μικρούλια μας, ο Μητσάκος κι η Μάγια μας (πιο τρελοκόριτσο δεν υπάρχει!), με μικρή βοήθεια από τους κτηνιάτρους της φιλοζωικής και περισσότερο μέσα από το ίντερνετ (ευχαριστώ που υπάρχει το ίντερνετ λοιπόν!) τα κατάφεραν κι είναι αισίως τριών μηνών πλέον.
Το μόνο δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως ο Μητσάκος μου έχει ένα μικρό πρόβλημα υγείας! Έχουμε πάει σε τρεις γιατρούς και το παλεύουμε! Κάποια ίωση που θα τον συνοδεύει εφ όρου ζωής και κατά διαστήματα κλείνει η μυτούλα του και δυσχεραίνει την αναπνοή του! Όμως κι αυτό το παλεύουμε...
Αυτά είναι τα νέα μας, φωτογραφίες θα αναρτήσουμε προσεχώς για να δουν όλοι την εμορφιά μας, χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!!! Πάντα με υγεία και χαρά!!!
Είμαι η Ξένια (εκ των Αθηνών) και μαζί με τον σύντροφό μου Μήτσο, είχαμε την τύχη, από το καλοκαίρι κι έπειτα, να μεγαλώσουμε τη συντροφιά μας δύο φορές, με τρία υπέροχα πλασματάκια
!Την πρώτη φορά εμφανίστηκε στη ζωή μας η Φαίδρα, αδεσποτούλι εκ Πλάκας!
Δούλευα εθελοντικά στη γειτονιά και κάποια κυρία που διατηρούσε κατάστημα ρούχων στην εν λόγω περιοχή, είδε κάτι παιδάκια (διαολάκια!) να πετάνε ένα μωρό γατάκι σ' ένα άδειο και κλειδωμένο οικόπεδο! Δυστυχώς δεν τα πρόλαβε πριν διαπράξουν το έγκλημα! Το μωρό έφαγε ένα σουτ πάνω από την πόρτα κι έμεινε εκεί! Η κυρία Δώρα (γατόφιλη) προσπάθησε με φαγητό και κάλεσμα να το βγάλει, αλλά αυτό καθότι μάλλον τρομαγμένο πολύ, δεν ανταποκρινόταν για κανένα λόγο! Αυτά την πρώτη μέρα! Την επομένη εντελώς τυχαία επισκέφθηκα το μαγαζί σαν πελάτισα, είχε μια γατούλα την χάιδεψα, πιάσαμε συζήτηση και μου είπε τα καθέκαστα! Το δυσάρεστο ήταν ότι τη δεύτερη μέρα δεν το άκουγε το μωρό και πίστευε ότι είχαν συμβεί τα χειρότερα κι ότι πλέον δε ζούσε! Στη συζήτηση που είχαμε, εξέφρασα την επιθυμία να υιοθετήσω κάποιο αδέσποτο γατάκι, αν βρισκόταν κάποιο στο μέλλον. Να μην τα πολυλογώ, ήταν Παρασκευή, το ΣΚ δεν εργαζόμουν, τη Δευτέρα είχε περάσει από το πρωί η κυρία Δώρα από τη δουλειά μου και με ζήτησε. Πέρασα από το μαγαζί και μου λέει "Ταξε μου!" Και ναι είχε καταφέρει κι είχε βρει το γατάκι! Έστησε σκάλα κι έβαλε άνθρωπο να πάει να το βρει! Και το βρήκε! Με ρώτησε αν το ήθελα και φυσικά το πήρα!
Η μικρούλα Φαίδρα ήταν πεινασμένη, γεμάτη ψύλλους, αλλά κατα τα άλλα μια χαρά!
Την πήγαμε αμέσως σε κτηνίατρο και μας είπε πως ήταν περίπου ενός μηνών!
Δύο μήνες μετά για δύο μέρες ακούγαμε από το σπίτι γατάκι να κλαίει. Τη δεύτερη μέρα δεν άντεξα και πήγα να δω τι "παίζει"! Πίσω από το σπίτι μας πάλι υπήρχε ένα οικόπεδο που χρησιμοποιείται σαν επαγγελματικός χώρος! Βρίσκω τον υπεύθυνο, ζητώ την άδειά του για να μπουκάρω να δω τι γίνεται και μπαίνω... Με συνόδεψε ένα παιδί ο Χασάν και μου είπε το στόρι. Μιά γατούλα είχε γεννήσει περίπου 15 μέρες πριν και δεν τα φρόντιζε και πολύ τα νινάκια της! Στην πορεία έμαθα πως είχε γεννήσει τέσσερα, αλλά είχαν απομείνει δύο! Και δυστυχώς τα άλλα δύο δεν ήξεραν τι απέγιναν! Μόλις τα είδα νόμιζα πως θα σκάσω από χαρά και τεράστια αγωνία μαζί! Ένας καταπληκτικός ξανθομπάμουρας και μια φανταστική ταρταρουγίτσα!
Να ομολογήσω την αμαρτία μου προς στιγμήν ένιωσα έναν προβληματισμό! Σκέφτηκα τι να κάνω? Να πάρω το ένα, άλλα σε καμία περίπτωση δεν μου πήγαινε καρδιά να αφήσω το άλλο! Ρώτησα διστακτικά αν μπορούσα να τα πάρω και τα δύο και μου είπε το παιδί ναι γιατί δεν ήταν καν δικά τους! Έτσι κυριολεκτικά τα άρπαξα και τα πήγα σπίτι!
Τους είχαν βάλει μπολ με φαγητό, αλλά αυτά δεν τρώγανε μόνα τους!!! Ήταν τόσο κούτσικα! Έτρεξα και πήρα γάλα με μπιμπερό κι άρχισα να τα ταίζω. Στην πορεία υπέθεσα ότι είχαν σπαράξει στο κλάμα από την πείνα! Κι αυτός που έκανε την μεγαλύτερη φασαρία και τα άκουσα ήταν ο Μητσάκος μου! (το όνομα εκ του πατρός!)
Η Φαίδρα σχεδόν τριών μηνών τον Σεπτέμβριο, αρχικά δεν τα είδε με καλό μάτι. Μάλιστα είχαμε δοκιμάσει να την βάλουμε να κάνει παρέα με άλλα γατάκια ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ! (ούτε τα άντερά της δε θέλει η καλή μου κι αυτό το έδειξε από πολύ μικρή ηλικία). Όμως το είχα πάρει απόφαση, της λέω αυτά είναι και τέλος κοίτα να τα συνηθίσεις! Αλλά οκ το καταφέραμε κι αυτό!
Τώρα κάνουν παρέα και τα τρία και φυσικά στο σπίτι γίνεται ένας χαμός, αλλά τρελά γλυκός χαμός!!!
Η Φαίδρα μας είναι γενικά πιο δύσκολη παρόλο που είχε την ίδια αντιμετώπιση, μην πω και καλύτερη καθότι πρώτη!
Τα μικρούλια μας, ο Μητσάκος κι η Μάγια μας (πιο τρελοκόριτσο δεν υπάρχει!), με μικρή βοήθεια από τους κτηνιάτρους της φιλοζωικής και περισσότερο μέσα από το ίντερνετ (ευχαριστώ που υπάρχει το ίντερνετ λοιπόν!) τα κατάφεραν κι είναι αισίως τριών μηνών πλέον.
Το μόνο δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως ο Μητσάκος μου έχει ένα μικρό πρόβλημα υγείας! Έχουμε πάει σε τρεις γιατρούς και το παλεύουμε! Κάποια ίωση που θα τον συνοδεύει εφ όρου ζωής και κατά διαστήματα κλείνει η μυτούλα του και δυσχεραίνει την αναπνοή του! Όμως κι αυτό το παλεύουμε...
Αυτά είναι τα νέα μας, φωτογραφίες θα αναρτήσουμε προσεχώς για να δουν όλοι την εμορφιά μας, χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!!! Πάντα με υγεία και χαρά!!!
oroumpe- Junior Cat

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τρελοζούζουνα: την Φαίδρα, τον Μητσάκο και την Μάγια κι όσα μπορώ και φιλοξενώ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τα πάντα οοοοοοοοοόλα!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/12/2010
Mood :
Απ: Φαίδρα- Μητσάκος- Μάγια... να τα πούμε???
Καλώς ήρθατε και να χαίρεστε την οικογένεια.
Περιμένουμε εναγωνίως τις φωτό.
Περιμένουμε εναγωνίως τις φωτό. 
nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
Καλημερα και καλωσηρθατε!
Περιμενουμε πως και πως να δουμε την παρεουλα σας!
Περιμενουμε πως και πως να δουμε την παρεουλα σας!
καλωσηρ8ε η γατοοικογενεια σας!!!
στο
!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑ!!! και 8ελουμε πολλες πολλες φωτοοο!
στο
!!!!!!!!ΑΑΑΑΑ!!! και 8ελουμε πολλες πολλες φωτοοο!

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων: 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Motto: talk to the paw!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/11/2009
Mood :
Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή στο Γατόσπιτο!
Θα περιμένουμε φωτογραφίες των μικρών σου!
Δες εδώ πώς μπορείς να ανεβάσεις φωτό : http://www.gatospito.com/t2061-page
Αν χρειαστείς βοήθεια, σφύριξε!

Θα περιμένουμε φωτογραφίες των μικρών σου!
Δες εδώ πώς μπορείς να ανεβάσεις φωτό : http://www.gatospito.com/t2061-page
Αν χρειαστείς βοήθεια, σφύριξε!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Καλώς μας ήρθατε όλοι!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Kαλώς μας ήρθατε!!

tsili- Γατοκαβατζώστρα

-

Αριθμός γατουνίων: 2+3άδεσποτάκια, το αισχροΜάριδω, τη σιωπηλή και τον Πορτοκάλη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολα, τώρα έχω και επιχείρηση για αυτό
Motto: asta la vista baby
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/03/2009
Mood :
Καλημέρα, καλώς μας ήλθατε

vaso- Εφτάψυχη M^o-o^derator

-

Αριθμός γατουνίων: ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto: Imagine the Impossibilities
Ημερομηνία Εγγραφής: 02/10/2008
Mood :
Καλώς ΗΡΘΑΤΕ!!! Upload photoes asap!!!

Mimsey- Junior Cat

-

Τόπος: Μοσγάτο
Αριθμός γατουνίων: 1 πανέμορφο πανέξυπνο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΟΛΕΣ... χεχε
Motto: H γάτα σας δεν έχει πρόβλημα να κοιμάστε μαζί της.... στην άκρη του κρεβατιού ^.^
Ημερομηνία Εγγραφής: 25/11/2010
Mood :
Καλώς μας ήρθατε και καλή διαμονή στο σπιτικό μας

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα

-

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :
Αν κι αργήσαμε να επανεμφανιστούμε, τώρα ήρθαμε για τα καλά, με φωτό να συστηθούμε! Αυτό είναι το άλμπουμ μας!
Εμείς!
Ελπίζουμε να μας αγαπήσετε
Εμείς!
Ελπίζουμε να μας αγαπήσετε
oroumpe- Junior Cat

-

Αριθμός γατουνίων: 3 τρελοζούζουνα: την Φαίδρα, τον Μητσάκο και την Μάγια κι όσα μπορώ και φιλοξενώ
Mood :
απ' οτι διαπίστωσα μπήκαν αντίστροφα οι φωτό, οκ την επόμενη φορά καλύτερα (ήταν η πρώτη μου απόπειρα)
oroumpe- Junior Cat

-

Mood :
δεν σας αγαπησαμε..ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ!!!!
Καλε τι γατια ειν τουτα???ολα ενα κ ενα.....κουκλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βεβαια,ηδη σχηματισα αδυναμια....τον μητσακο,λατρευω το χρωμα του!!!!!!!!!!
αλλα κ οι φωτος που κοιμαται η φαιδρα οπως να ναι,ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!οπως κ οι αγκαλιτσες των αδελφογατουνιων μητσου-μαγιας!!!!!!!!
Καλε τι γατια ειν τουτα???ολα ενα κ ενα.....κουκλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βεβαια,ηδη σχηματισα αδυναμια....τον μητσακο,λατρευω το χρωμα του!!!!!!!!!!
αλλα κ οι φωτος που κοιμαται η φαιδρα οπως να ναι,ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!οπως κ οι αγκαλιτσες των αδελφογατουνιων μητσου-μαγιας!!!!!!!!

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων: 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Motto: talk to the paw!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/11/2009
Mood :
καλως ηρθατε!!!! ειναι ολα υπεροχαααα!!! να σας ζησουν και μπραβο σας!

NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων: Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto: Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/01/2008
Mood :
Ειναι και τα τρια μια ζωγραφια!
Αλλα ο μητσακος....
Αλλα ο μητσακος....

Σας ευχαριστούμε για τα ζεστά σας λόγια!!!
Ο Μητσάκος μου είναι ο ξανθός μου άγγελος, τον λατρεύω, έχει και το προβληματάκι του η ψυχή μου!
Άλλα κι οι επαναστάτριες (χώρις αιτία πιθανολογώ!
) έχουν κι αυτές την γλύκα τους!
Πάντως δεν έχουμε παράπονο, έχουμε απ' όλους τους τύπους χαρακτήρων: Η Φαίδρα που δε θέλει πολλά πολλά (παρά μόνο όταν κοιμάται ή είναι σε κατάσταση χαλαρή για να κοιμηθεί), η Μάγια που είναι ντεμί αν θέλει κάθεται για χάδια αν δε θέλει πάλι τρέχει να κάνει σκανταλιές κι ο Μήτσος που ότι ώρα και να τον πιάσεις (εκτός της ώρας που κυνηγάει τα κορίτσια!) γίνεται ένα στην αγκαλιά σου κι απολαμβάνει τα χάδια του ο πασάς μας!!!
Ο Μητσάκος μου είναι ο ξανθός μου άγγελος, τον λατρεύω, έχει και το προβληματάκι του η ψυχή μου!
Άλλα κι οι επαναστάτριες (χώρις αιτία πιθανολογώ!
) έχουν κι αυτές την γλύκα τους!Πάντως δεν έχουμε παράπονο, έχουμε απ' όλους τους τύπους χαρακτήρων: Η Φαίδρα που δε θέλει πολλά πολλά (παρά μόνο όταν κοιμάται ή είναι σε κατάσταση χαλαρή για να κοιμηθεί), η Μάγια που είναι ντεμί αν θέλει κάθεται για χάδια αν δε θέλει πάλι τρέχει να κάνει σκανταλιές κι ο Μήτσος που ότι ώρα και να τον πιάσεις (εκτός της ώρας που κυνηγάει τα κορίτσια!) γίνεται ένα στην αγκαλιά σου κι απολαμβάνει τα χάδια του ο πασάς μας!!!
oroumpe- Junior Cat

-

Mood :
Από οτι κατάλαβα ο Μητσάκος έχει καλυκοιό. μην ανησυχείς, πολλές από δω μέσα έχουν το ίδιο!!
Θέλω να κάνω βουτιά σε ωραία κοιμωμένα γατάκια!!
Θέλω να κάνω βουτιά σε ωραία κοιμωμένα γατάκια!!

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
εγώ γιατί δεν βλεπω τιποτα; 

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
flokatoula νομίζω πως ναι! ρινοτραχίτιδα αλλιώς? πάντως τον παιδεύει αρκετά τον Μητσάκο (τους κάνω πρωί βράδυ ατμόλουτρα), παρόλο που και τα τρία το έχουν αυτός είναι πιο ευαισθητούλης (κλασικό αρσενικό)
Πούπσυ πάτησες το "εμείς"?
Πούπσυ πάτησες το "εμείς"?
oroumpe- Junior Cat

-

Mood :
τις βλέπω!!
Σας λατρέψαμε!! 
Σας λατρέψαμε!! 

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Η γλυκιά μας Χιονάτη Νο 2
» Houlietas babies: Ο Lord Χούλιο και η κουναβο - Σιέλ ...
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!
» Ξηρά τροφή για στειρωμένους γάτους
» Sos σκουληκια στα ματια?
» Στέλλα, η ζόρικη φουντωτή κουκλίτσα!
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Quadzilla's Sir Giacomo Casanova:ένας καρδιοκατακτητής με Νορβηγικές ρίζες
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» Ο Τομούλης μας
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η ιστορία του Χασάν
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» Mισοτυφλο μωρο γατακι...
» Χτυπημένος γατούλης
» παττυ η αναρχόγατα!!!
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Πανδώρα
» μας άφησε ο Ιβάν...
» Archie & Lilou!!!
» Ο Τουλης (ο σκατουλης) και η Χουρχουριτσα (η τρυφερουλα μου)
» μπελα περσιας
» Ζορρο ο γατος
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» Περσικες Γατες
» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Χαρίζονται 4 όμορφα και αγαπησιάρικα γατάκια!
» Η ψυχολογία της γάτας που έχει χαθεί (ή «δραπετεύσει»...)
» Γάτα πάει βόλτα πάνω σε χελώνα!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» 2 νεα μελη...
» ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΟΧΙ????????
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Γατος περνει καθε μερα το λεωφορειο