Πανδώρα

Σελίδα 2 από 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

Απ: Πανδώρα

Δημοσίευση από alexandra στό Δευ Aug 16, 2010 8:34 pm

Η Πανδώρα σας ευχαριστεί πολύ για τη θερμή υποδοχή. kissss
Και φυσικά πείραξε τα ράμματα. Είχε περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από την επέμβαση και η τομή είχε αρχίσει να κλείνει. Εκείνο το απόγευμα εγώ έπρεπε να πάω στο γραφείο, γιατί είχα πολλή δουλειά που έπρεπε να την τελειώσω. Όταν γύρισα το τέρας ήταν κρυμμένο κάτω από το τραπέζι και παρατήρησα ότι είχε λίγο αιματάκι στην κοιλιά του. Το βούτηξα και κατευθείαν στο γιατρό. Στο δρόμο ψιχάλιζε. Ο γιατρός την εξέτασε και στο τέλος της φόρεσε κολλάρο. Το καημένο ήταν μια θλίψη να το βλέπεις.
Όταν γυρίσαμε σπίτι η μάνα μου μου έσουρε όσα σέρνει η σκούπα και τα σκάγια πήραν και τον γιατρό. Το μικρό δυσκολευόταν να κινηθεί με το κολάρο. Πήγαινε να μπει κάτω από τον καναπέ ακουγόταν ένα γκνουπ, κάτω από το κρεβάτι γκνουπ, τελικά το ζουζούνι ερχόταν και το έπαιρνα αγκαλιά και άραζε με τις ώρες. Η μάνα μου μόλις με έβλεπε έλεγε στην Πανδώρα: "τι σου έβαλε αυτή η κακιά, εγώ θα σου το βγάλω." Αγόρασα από το σουπερ μάρκετ κάτι πλαστικά γατοπιατάκιαγια το φαγητό και του έβαζα νερό σε έναν κεσέ από γιαούρτι και μπορούσε να φάει άνετα. Τα Χριστούγεννα τα πέρασε με το κολάρο, το οποίο βγάλαμε την πρωτοχρονιά. Η αδελφή μου που το έβλεπε το αποκαλούσε λαμπατέρ. [img][/img]

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Τόπος: Ιωάννινα
Αριθμός γατουνίων: η Πανδώρα, ο Θεόφιλος και τα αδέσποτά μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Δεν το συζητώ φθινόπωρο με ψιλόβροχο
Ημερομηνία Εγγραφής: 22/04/2009
Mood :

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Δημοσίευση από SuperCatz στό Δευ Aug 16, 2010 11:14 pm

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από Fotoula στό Τρι Aug 17, 2010 3:39 am

Αυτή η ιστορία γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα... Ας μην αργούμε λοιπόν... Υπέροχα φαινομενικά άχρωμος και επίπεδος τρόπος αφήγησης...

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και lipothymia
και Proud Member των απανταχού Α.Δ. arrogant

Fotoula
Citrullus lanatus Mod/Πρωτερ-γάτα

Female
Μαϊμου
Τόπος: Σπίτι
Αριθμός γατουνίων: ένα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παλιόκαιρος όλων των αποχρώσεων......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ντύλαν, Κουασιμόδο & Πανδώρα !
Motto: ΝΕΡΙΝΑΣΚΑΣΜΟΥΛΗΣ
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :

http://www.nerinanasia.blogspot.com

Δημοσίευση από alexandra στό Τρι Aug 17, 2010 8:22 pm

Fotoula έγραψε:Αυτή η ιστορία γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα... Ας μην αργούμε λοιπόν... Υπέροχα φαινομενικά άχρωμος και επίπεδος τρόπος αφήγησης...

Δηλαδή Fοtoula λες οτι πρέπει να βάλω πιο πολύ συναίσθημα? Μια στιγμή να ξεπετάξω λίγη δουλίτσα και συνεχίζω.

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από alexandra στό Τρι Aug 17, 2010 8:49 pm

Ήρθε η ώρα η Πανδώρα να γνωρίσει την υπόλοιπη οικογένεια. Προπαραμονή Χριστουγέννων κατεύθασε η αδελφή μου με τον άντρα της και τα παιδιά της. Και θέλαν να δουν τη γάτα. Αμ δε! Η κυρία κρύφτηκε και δεν έβγαινε. Τα καημένα τα ανίψια! "Που είναι η γάτα, θέλουμε να δούμε τη γάτα, γιατί δεν βγαίνει η γάτα." Κάποια στιγμή η γάτα βγήκε και τα μικρά πανικοβλήθηκαν. Λογικό είναι αφού δεν έχουν επαφή με τα ζώα. Το Πανδουρίνι θα τους φάνηκε άγριο θηρίο με τον κουβά στο κεφάλι.
Την Πρωτοχρονιά όμως που ήρθαν όλοι επίσκεψη και το μωρό είχε βγάλει το κολάρο εγώ το πήρα αγκαλιά και καθίσαμε όλοι μαζί στο σαλόνι. Κάποια στιγμή η μικρή γουνίτσα βαρέθηκε και έφυγε, αλλά φεύγοντας έριξε μια ματιά όλο νόημα στο γαμπρό μου. Και τον έριξε, φυσικά. Ο Κώστας όλη μέρα έλεγε "είδες πως με κοίταξε το γατί, το εντυπωσίασα". Η αδελφή μου την αποκαλούσε λαμπατέρ. Τις επόμενες ημέρες τα ανίψια μου ψάχναν να βρουν το γατάκι και όταν το βρίσκαν κάναν σαν τρελά. Μιλούσαν σε όλους για αυτό.
Μετά τις γιορτές οι μέρες κοιλούσαν ήρεμα. Κάποια στιγμή το γουργουρίνι έκανε διάρροια. Εγώ, που δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου το βούτηξα και το πήγα στον γιατρό. Μας έδωσε κονσέρβες ειδικές (που δεν τις φάγαμε) και απέδωσε το περιστατικό στις κονσέρβες που πέρναμε από το σούπερ μάρκετ. άρχισα να τις δίνω κροκέτες. Κάποιες τις έτρωγε, άλλες δεν τις πλησίαζε, άλλες τις έκανε εμετό. Αλλά αυτά είναι πταίσματα. Την μεγαλύτερη λαχτάρα μας τη φύλαγε για αργότερα.[img][/img]

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τρι Aug 17, 2010 8:59 pm

alexandra έγραψε:
Fotoula έγραψε:Αυτή η ιστορία γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα... Ας μην αργούμε λοιπόν... Υπέροχα φαινομενικά άχρωμος και επίπεδος τρόπος αφήγησης...

Δηλαδή Fοtoula λες οτι πρέπει να βάλω πιο πολύ συναίσθημα? Μια στιγμή να ξεπετάξω λίγη δουλίτσα και συνεχίζω.

Όχι Αλεξάνδραααα!!! Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που γράφεις!
Τα λες και πολύ όμορφα και πολύ συγκινητικά, χωρίς πομπώδεις εκφράσεις.

Είναι - και για μένα - ακριβώς όπως τον περιέγραψε η Φωτούλα.

Φαινομενικά άχρωμος και επίπεδος, απλά γιατί αυτά που γράφεις και όπως τα γράφεις, ξεχειλίζουν από συναισθήματα...

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :

Δημοσίευση από LAROGATA στό Τρι Aug 17, 2010 9:30 pm

Πράγματι πολύ όμορφη η ιστορία σας.Είναι καλή ιδέα πραγματικά η αφήγησή σου.Περιμένουμε την συνέχεια.11 Veryhappy Veryhappy

LAROGATA
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Female
Σκύλος
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :

Δημοσίευση από vaso στό Τρι Aug 17, 2010 9:49 pm

Καλώς ήρθατε, welcome
Πολύ όμορφη η ιστορία σου!!
Περιμένουμε και την συνέχεια!!!

vaso
Εφτάψυχη M^o-o^derator
Εφτάψυχη M^o-o^derator

Female
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων: ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto: Imagine the Impossibilities
Ημερομηνία Εγγραφής: 02/10/2008
Mood :

Δημοσίευση από Fotoula στό Τρι Aug 17, 2010 11:26 pm

alexandra έγραψε:

Ακριβώς το αντίθετο. Εξ ου και το φαινομενικά. Τον λατρεύω αυτό το τρόπο αφήγησης. Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ και από την ίδια την ιστορία και ελπίζω να μη μου θυμώσει η Πανδώρα ή ακόμα χειρότερο η μητέρα σου..

Και lipothymia

Fotoula

Female
Μαϊμου
Mood :

Δημοσίευση από alexandra στό Τρι Aug 17, 2010 11:38 pm

Για να γράψω το επόμενο κομμάτι της ιστορίας πρέπει να αυτοσυγκεντρωθώ και να δείξω φοβερή ψυχραιμία γιατί το παλιόγατο μου έφυγε.
Μάλιστα. την είχα κυρά και αρχόντισα και αυτή την έκανε και εγώ έχασα την μισή μου ζωή. Αλλά δεν λέω άλλα. Τα επόμενα στη συνέχεια.
Πάντως το σοκ δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα.

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από MHTSI στό Τρι Aug 17, 2010 11:40 pm

tiletheatis

MHTSI
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Female
Άλογο
Τόπος: Athina
Αριθμός γατουνίων: 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής: 06/02/2008
Mood :

Δημοσίευση από alexandra στό Τετ Aug 18, 2010 9:37 pm

Γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου 2008 η μητέρα μου τσακώθηκε με την σπιτονοικοκυρά μας. Διότι η άλλη πήδηξε στο μπαλκόνι μας και πέταξε τις περισσότερες γλάστρες μας. Αφού γλιτώσαμε τον νταουτζά αποφασίσαμε να αλλάξουμε σπίτι. Τελικά βρήκα σπίτι 200 μέτρα πιο πέρα. Τριάρι, διαμπερές, εικοσαετίας, με τα ίδια λεφτά με το ερείπιο που μέναμε. Ξεκινήσαμε να μαζεύουμε. Η μετακόμιση κανονίστηκε για τις 16/3. Η Πανδώρα πρέπει να ταράχτηκε πολύ από την φασαρία. Στις 14 ημέρα Παρασκευή όπως άνοιξα την εξώπορτα του σπιτιού το τέρας βγήκε από πίσω. Ανέβηκε στον επάνω όροφο και από εκεί στην ταράτσα. Η ταράτσα δεν είχε περίφραξη και το γατί πήδηξε στην διπλανή και από εκεί στην παραπέρα ταράτσα, η οποία ήταν η τελευταία. Εγώ την ακολούθησα, αλλά η γωνιακή ταράτσα είχε μεγάλη διαφορά και δεν μπορούσα να πηδήξω.
Γύρισα σπίτι, άρπαξα την γατοφόρο, χτύπησα το κουδούνι της γειτόνισσας που έμενε στην πολυκατοικία και ανέβηκα στην ταράτσα. Κάθισα πολύ ώρα ψάχνοντας και φωνάζοντας, έβαλα κροκέτες και παρέμεινα αρκετή ώρα περιμένοντας. Σιγά σιγά άρχισε να πέφτει το σκοτάδι και κάτω α΄πο τον μολυβή ουρανό όλα φαινόταν πιο σκούρα. Δεν υπήρχε νόημα να περιμένω άλλο. Κατέβηκα αλλά πριν χτύπησα όλα τα κουδούνια, εξήγησα στους ξαφνιασμένους ανθρώπους τη συμβαίνει και τους έδωσα το τηλέφωνό μου αν δουν κάτι να με ειδοποιήσουν. Επίσης ενημέρωσα τα γύρω σπίτια και μερικά σπίτια που μου είπαν οτι ταϊζουν γάτες. την επόμενη ημέρα είχα βάλει αφισάκια και ανακοινώσεις σε στύλους και μαγαζιά της γειτονιάς.
Την ημέρα της μετακόμισης η μητέρα μου είδε στον κήπο μια γάτα που έμοιαζε με την δική μας και έπερνε όρκο οτι η γάτα μας είχε βρεθεί. Το απόγευμα αφού τακτοποιήσαμε λίγο τα κρεβάτια για να έχουμε που να κοιμηθούμε εγώ βγήκα στον κήπο και έψαχνα για τη γάτα. Τίποτα. Την Τρίτη ήρθε η αδελφή μου. Είχαμε κανονίσει να φύγω μαζί της το Σάββατο για τη Γερμανία. Εγώ δεν ήθελα να φύγω και να αφήσω το κουρκουμπίνι μου. Τελικά η μητέρα μου πήγε να μείνει για όσο θα έλειπα στην συμπεθέρα για να ελέγχει και τον κήπο. Ένα βράδυ είχαμε πάει σε μια φίλη και για κάποιο λόγο όλη η πόλη βυθίστηκε στο σκοτάδι για ώρες. Εγώ πήγα στον κήπο μέσα στο σκοτάδι για να ταϊσω τα αδέσποτα και να ψάξω το τέρας. Είχε σκοτάδι που δεν έβλεπα την τύφλα μου. Ασε που είχε σκαλωσιές. Τελικά με τα χίλια ζόρια κατάφερα να περάσω στον κήπο ενώ τμήμα της σκαλωσιάς κατέρεε με πάταγο πίσω μου. Ευτυχώς που δεν με χτύπησε. Τελικά ένα βροχερό πρωί Σαββάτου έφυγα από τα ωραία Γιάννινα για Θεσσαλονίκη και από εκει στην χιονισμένη Γερμανία. Συνεχίζεται....
Η κακούργα[img][/img]

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τετ Aug 18, 2010 9:58 pm

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από alexandra στό Τετ Aug 18, 2010 11:15 pm

Όσο ήμουν στη Γερμανία δεν μπορούσα να ξεχάσω το μικρό μου που ήταν μόνο του κάπου έξω στον κόσμο. Όλοι προσπαθούσαν να με πείσουν να μην έχω πολλές ελπίδες. Μου λέγαν στον τάδε κάδο βρέθηκε μια γκρίζα γάτα ψόφια μπορεί να είναι η δική σου. Κλάμα εγώ. Όμως ένιωθα οτι ήταν ζωντανή και όσο τρελό και αν ακούγεται οτι με σκεφτόταν. Επιτέλους κάποια στιγμή γύρισα. Ξημερώματα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω στον κήπο. Άφησα φαγητό για τα αδέσποτα και αυτή την φορά δεν γκρέμισα την σκαλωσιά. ΤΙς υπόλοιπες τρεις ημέρες χρησιμοποίησα κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τη βρω.
Τελικά ξημέρωσε 2 Απριλίου. εκείνο το πρωί ξύπνησα με την ακαθόριστη αίσθηση οτι αυτή η ιστορία είχε τελειώσει. Πήγα κάτω από την ταράτσα και έκανα "ψι, ψι, ψι". Ξαφνικά άκουσα ένα "μάου". Σήκωσα το κεφάλι και είδα στο απέναντι τοίχο τη σκιά ενός γατίσιου κεφαλιού. Ε! λοιπόν αυτό το κορίτσι ξέρει πως να αντιμετωπίζει έκτακτες καταστάσεις. Χτύπησα το κουδούνι της πολικατοικίας. Μου άνοιξε ένας παππούς. "Η γάτα μου είναι στη ταράτσα σας" "Ωχ! η τρελή" θα σκέφτηκε. Ανέβηκα και έκλεισα την πόρτα, δεν είμαστε για άλλες λαχτάρες. Άφησα λίγες κροκέτες σε σχετικά κοντινή απόσταση. Η γάτα πλησίασε και άρχισε να μασουλάει. Και τότε την σβέρκωσα, τη βούτηξα, της έκανα κεφαλοκλείδωμα, δεν μπορούσε να κουνήσει. Το γατί έσκουζε. Έσκουζε πολύ. Βγήκε ο μανάβης, η υπάλληλος στο ζαχαροπλαστείο και είδαν εμένα με ένα γατί στην αγκαλιά.
Έφτασα στο σπίτι και διπλοκλείδωσα την πόρτα πίσω μου, είπαμε δεν είμαστε για άλλες λαχτάρες. Η μαμά μου μόλις με είδε με το γατί έβαλε τα κλάμματα και έκνε κάτι που δεν το περίμενα: φίλησε τη γάτα στο κεφάλι. Εγώ πήγα στο γραφείο. Η μαμά μου μου είπε οτι το γατί αφού έψαξε λίγο το σπίτι πήγε και κρύφτηκε, μετά βγήκε και στο τέλος κατέληξε να κοιμάται πάνω από τις μπιτζάμες μου. Επίσης ήθελε χάδια, πιο πολύ από το φαγητό, ήθελε χάδια. Αφού ανέβηκε στη αγκαλιά της μάνας μου. Το μεσημέρι που γύρισα στο σπίτι το γατάκι μου τριβόταν στα πόδια μου και με ακολουθούσε παντού, ακόμη και στο μπάνιο. Όπου καθόμουν καθόταν. Ερχόταν όλο στα πόδια μου και γουργούριζε ευτυχισμένο. Και εγώ κρατούσα την μικρή μου γουνίτσα αγκαλιά και της έλεγα "ορκίσου μου οτι δεν θα μου ξαναφύγεις".[img][/img][/justify]

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από Chouzouris στό Τετ Aug 18, 2010 11:17 pm

Τί καταπληκτική ιστορία! flower

Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris
Owner of Administrator ^ο-ο^
Owner of Administrator ^ο-ο^

Female
Ποντικός
Τόπος: Γάλημος
Αριθμός γατουνίων: 6 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto: Ηome is where my cats are...
Mood :

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τετ Aug 18, 2010 11:30 pm

Ρε τα σκατούλια τί χουνέρια μας κάνουν...

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από Fotoula στό Πεμ Aug 19, 2010 1:25 am

alexandra έγραψε: [/img]

εξόχως εγκληματική φυσιογνωμία προσιδιάζουσα αυτής της Μεσσαλίνας μη σου πω και του Μαρσελίνο Πανιβίνο... Κανονικά έπρεπε για τρεις μήνες τουλάχιστον να της έδινες κροκέτες για γάτους 7+ και μάλιστα νερωμένες...

Και lipothymia

Fotoula

Female
Μαϊμου
Mood :

Δημοσίευση από flokatoula στό Πεμ Aug 19, 2010 1:44 am

Sad Πολύ συγκινητικό!!

Δε θέλω να το περάσω ποτέ... Τώρα με τις ζέστες τα αφήνω ελεύθερα στο μπαλκόνι ακόμη κι όταν λείπω και όλη μέρα σκεφτομαι οτι θα γυρίσω και δε θα τα ξαναδώ...

flokatoula

Female
Βουβάλι
Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :

Δημοσίευση από alexandra στό Πεμ Aug 19, 2010 5:20 am

Fotoula έγραψε:

εξόχως εγκληματική φυσιογνωμία προσιδιάζουσα αυτής της Μεσσαλίνας μη σου πω και του Μαρσελίνο Πανιβίνο... Κανονικά έπρεπε για τρεις μήνες τουλάχιστον να της έδινες κροκέτες για γάτους 7+ και μάλιστα νερωμένες...

Χαίρομαι που κατάλαβες με τι έγκλημα έμπλεξα. Αν και απ' οτι έχω καταλάβει πολλοί εδώ μέσα κουβαλάμε τον ίδιο σταυρό.

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από Fotoula στό Πεμ Aug 19, 2010 5:23 am

alexandra έγραψε:
Fotoula έγραψε:

Χαίρομαι που κατάλαβες με τι έγκλημα έμπλεξα. Αν και απ' οτι έχω καταλάβει πολλοί εδώ μέσα κουβαλάμε τον ίδιο σταυρό.

Γιατί νομίζεις πρότεινα τη συγκεκριμένη τιμωρία; Την έχω δοκιμάσει...

Και lipothymia

Fotoula

Female
Μαϊμου
Mood :

Δημοσίευση από alexandra στό Πεμ Aug 19, 2010 5:40 am

Fotoula έγραψε:
alexandra έγραψε:
Fotoula έγραψε:

Γιατί νομίζεις πρότεινα τη συγκεκριμένη τιμωρία; Την έχω δοκιμάσει...

Και τι έγινε?

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από Fotoula στό Πεμ Aug 19, 2010 5:44 am

Αδυνάτισε και έτρεχα χειρότερα... Αλλά πρέπει πάντα να προσπαθούμε..

Και lipothymia

Fotoula

Female
Μαϊμου
Mood :

Δημοσίευση από Milly στό Παρ Aug 20, 2010 10:54 pm

Τί όμορφη ιστορία gatoula
Μ΄αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις.

Milly
Συνερ-γάτα
Συνερ-γάτα

Female
Γάτα
Τόπος: Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων: .. και άνω
Motto: Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/11/2007
Mood :

Δημοσίευση από catniki στό Κυρ Aug 22, 2010 9:09 am

Λοιπόν αν και αργοπορημένα welcome στο gatospito και καλή διαμονή.
Η Πανδώρα είναι πολύ όμορφη και ένα σκέτο αλιτάκι! Ελπίζω να μην σας ξαναβάλει σε τέτοιο ψυχοφθόρο άγχος και λαχτάρα!

Η ιστορία ήταν απίστευτη και πολύ συγκινητική Sad Η Πανδώρα σας πρόσφερε τόσα πολλά και ιδικά στη μητέρα σου που της έδωσε το φάρμακο της κατάθλιψης. Φυσικά σας πείρε και μερικά χρόνια απο τη ζωή σας με τη λαχτάρα που σας έδωσε όταν έφυγε αλλά χαλάλι για αυτό το απίστευτο φατσόνι. oksmily3

Συφωνώ και εγώ ότι ο τρόπος που γράφεις είναι πάρααααααααααααα πολύ καλός Laughing

catniki
Mature Cat
Mature Cat

Female
Χοίρος
Τόπος: Κύπρο-Λευκωσία
Αριθμός γατουνίων: 1 γατόσπιτο-Ρίτα-,3 αυλόγατα-Ασπρούλα, Bob και Ζίζη- και πολλά στο χωριό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τη Μάγια
Motto: Όποιος εν αντρέπεται ο κόσμος ε δικός του!
Ημερομηνία Εγγραφής: 13/03/2010
Mood :

Δημοσίευση από Fotoula στό Δευ Aug 23, 2010 9:17 am

Καλησπέρα Πανδώρα
Καλησπέρα Αλεξάνδρα της Πανδώρας
Καλησπέρα οικογένεια της Αλεξάνδρας της Πανδώρας...

Και lipothymia

Fotoula

Female
Μαϊμου
Mood :

Σελίδα 2 από 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης