Πανδώρα

Σελίδα 1 από 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

Πανδώρα

Δημοσίευση από alexandra στό Σαβ Aug 14, 2010 7:35 pm

Γειά σας από εμένα και την Πανδώρα. Η Πανδώρα είναι μαζί μου σχεδόν τρία χρόνια.[img][/img] Εδώ θα σας πω την ισορία μας. Η Πανδώρα ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Η αδελφή μου με τον άντρα της και τα παιδιά της έφυγαν για να διδάξουν σε σχολείο του εξωτερικού. Όλη η οικογένεια που έμεινε πίσω έπαθε ομαδικά μελαγχολία. Η μητέρα μου έκλαιγε συνέχεια και η συμπεθέρα δεν πλησίαζε το σπίτι της αδελφής μου. Για καλύτερη κατανόηση η συμπεθέρα μένει δίπλα και εμείς απέναντι. Στην αυλή υπήρχαν κότες τις οποίες ανέλαβα να ταϊσω εγώ. κάθε απόγευμα τους πήγαινα ψωμί και τους άλλαζα το νερό. Στο σισίτειο άρχισε να έρχεται και ένα μικρό γατάκι. Εγώ πάντα ήθελα να έχω μια γάτα αλλά δεν παίρναμε γιατί φώναζε η αδελφή μου. Κάθε απόγευμα λοιπόν εγώ τάιζα το μικρό γατάκι με αποφάγια. αμετά του πήγαινα βραστό κοτόπουλο και κθόμουν με τις ώρες για να μη τρώνε οι κότες το φαϊ του μικρού. Κάθε απόγευμα με περίμενε πίσω από την πόρτα του κήπου και έσκουζε. στην αρχή το ονόμασα Γλαράκι και νομίζω οτι ακόμη και σήμερα ακούει σε αυτό το όνομα. Αφού περασε ένας μήνας με άφησε να του χαϊδέψω το κεφαλάκι και μετά να το πάρω αγκαλία. Από τότε κάθε απόγευμα μετά το φαγητό είχαμε αγκαλίτσες και χαδάκια και έριχνε και κανα υπνάκι στην αγκαλιά μου γουργουρίζοντας ευχαριστημένο. Μετά έμπαινε στη φωλίτσα του και εγώ γυρνούσα σπίτι.

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Τόπος: Ιωάννινα
Αριθμός γατουνίων: η Πανδώρα, ο Θεόφιλος και τα αδέσποτά μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Δεν το συζητώ φθινόπωρο με ψιλόβροχο
Ημερομηνία Εγγραφής: 22/04/2009
Mood :

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: Πανδώρα

Δημοσίευση από nosyparker στό Σαβ Aug 14, 2010 7:39 pm

Η Πανδώρα έχει πολύ όμορφα χρώματα κι έξυπνη φατσούλα. Καλώς ήρθατε στο Γατόσπιτο.

nosyparker
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Female
Σκύλος
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από marmanga στό Σαβ Aug 14, 2010 7:42 pm

Κουκλί το ... γλαράκι!!!!

marmanga
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Female
Δράκος
Αριθμός γατουνίων: Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/12/2007
Mood :

Πανδώρα

Δημοσίευση από alexandra στό Σαβ Aug 14, 2010 8:24 pm

Ευχαριστώ, είναι αλήθεια οτι είναι πολύ έξυπνη γάτα. Και έχει δύο τόνους του πορτοκαλί, δύο τόνους του γκρίζου και λευκό. Είναι μια παρδαλή γάτα.[img][/img]
Το φθινόπωρο στηνπόλη μου έρχεται πολύ νωρίς, με τις πρώτες βροχές. Ένα βράδυ είχε φοβερή καταιγίδα και το πρωί η μητέρα μου ανησηχούσε για το γατάκι αν είχε κάπου να προφυλαχτεί. Επίσης άρχισε το κρύο. Από την παρακολούθηση του κήπου είχα καταλήξει στο συμπέρασμα οτι ήταν μόνο και δεν είχε πολλά πολλά με τις άλλες γάτες. Επίσης δίπλα από το σπίτι της αδελφής μου έχτιζε ο αδελφός του γαμπρού μου και οι εργάτες πετούσαν μερικές φορές διάφορα στο γατάκι. Η μάνα μου που είχε αρχίσει να παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα μελαγχολίας γκρίνιαζε όλη την ώρα για την ώρα που περνούσα στον κήπο με το κρύο και το σκοτάδι. Τότε εγώ έριξα την ιδέα να το πάρουμε σπίτι. Την επόμενη ημέρα το βούτηξα, το πήγα στον κτηνίατρο, εμβόλιο, χάπια και η προίκα του γατιού. Στην αρχή έκανε σαν ψάρι έξω από το νερό, πήγε να μας γκρεμίσει το σπίτι. Το βράδυ όμως ανέβηκε στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Στην αμμολεκάνη την κλειστή δεν έμπαινε και έτσι πήγε στράφι το καπάκι. Δεν έτρωγε κροκκέτες παρά λίγο κονσέρβα και κοτόπουλο. Εγώ περνούσα από τον κήπο και άφηνα πάνω στον τοίχο φαγητό για τα αδέσποτα που τυχόν θα περνούσαν. τουλάχιστον το γλαράκι δεν κινδύνευε από το κρύο και την ομίχλη.

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από Chouzouris στό Σαβ Aug 14, 2010 9:40 pm

Καλώς ήρθατε!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris
Owner of Administrator ^ο-ο^
Owner of Administrator ^ο-ο^

Female
Ποντικός
Τόπος: Γάλημος
Αριθμός γατουνίων: 6 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto: Ηome is where my cats are...
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από gatoras στό Σαβ Aug 14, 2010 10:05 pm

Καλώς τους

gatoras
Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση

Female
Τίγρης
Τόπος: Πάτρα
Αριθμός γατουνίων: 2
Motto: Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/04/2009
Mood :

Δημοσίευση από Anatoli στό Κυρ Aug 15, 2010 2:32 am

Καλως ηρθατε! welcome

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Γαληφάδα
Αριθμός γατουνίων: 2 λουκουμακια!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: North Pole :)
Motto: Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.
Ημερομηνία Εγγραφής: 21/08/2008
Mood :

http://www.troktiko.eu

Δημοσίευση από Πούπσυ στό Κυρ Aug 15, 2010 2:41 am

Καλωσήρθατε!!! τι γλυκια που ειναι η Πανδώρα!! heart

Πούπσυ
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Σκύλος
Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από silv-ben στό Κυρ Aug 15, 2010 5:01 am

kalws irthate !!!!einai panemorfo to glaraki.....dwse tou ena filaki!!!

silv-ben
Kitten
Kitten

Female
Χοίρος
Τόπος: godos
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ola ta thelw egw eimai treli gia gatospitogata
Motto: vrwmopatousinia m panigluka sas letreuw!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/08/2010
Mood :

Πανδώρα

Δημοσίευση από alexandra στό Κυρ Aug 15, 2010 5:32 am

Αχ! Είμαστε πολύ συγκινημένες (εγώ γιατί το Πανδουρίνι είναι χυμένο στα πλακάκια από τη ζέστη) για τη θερμή υποδοχή. Δεν το περίμενα λόγω της ημέρας.
Το γλαράκι άρχισε να συνηθίζει μέσα στο σπίτι. Χάζευε με τις ώρες το πλυντήριο που έπλενε, έβλεπε μαζί με την μαμά μου τηλεόραση, έπαιζε, έτρωγε. Διάλεξε και τις θέσεις που θα καθόταν. Η αγαπημένη του ήταν μια καρέκλα δίπλα στην πόρτα, μπροστά στο καλοριφέρ από όπου έβλεπε έξω. Τις πρώτες μέρες έκανε λίγο συνάχι και ένα βράδυ ήρθε στο κρεβάτι και ήθελε να το πάρω αγκαλιά κάτω από την κουβέρτα. Το βράδυ αναστέναζε κάπου κάπου. Κάποια στιγμή κοιμήθηκε και το πρωί που ξύπνησε φαινόταν καλά. Εγώ βέβαια όλο το βράδυ το χάϊδευα. Το γατί τρελαινόταν για την τηλεόραση και ειδικά για διάφορα που κινούταν. Έτρεχε και χτύπαγε το τζάμι, πηδούσε πάνω στη συσκευή, είχε πολύ πλάκα. Αυτό όμως που της άρεσε τρελά ήταν δύο τύποι που βγαίναν σε επαρχιακό κανάλι και τραγουδούσαν παίζοντας μπουζούκι και εκτελούσαν (κυριολεκτικά) τραγούδια του Θεοδωράκη κυρίως. Γενικά όπου τραγούδι πρώτο τραπέζι πίστα το γλαράκι. Κάτι άλλο που έκανε κάθε πρωί ήταν να πηδάει στο κρεβάτι της μαμάς και να της τραβάει τα μαλλιά.
Εδώ μας προέκυψε ένα πρόβλημα πως θα το ανακοινώσουμε στην αδελφή μου. "Και γιατί να της το πούμε" είπε η μάνα μου. Αλλά ένα βράδυ που κάναμε τηλεδιάσκεψη με τα ανίψια μου στον υπολογιστή ήρθε το γατάκι και έχωσε την μουσούδα του στην κάμερα. Χαμός μαμά ένα γατί, τα μικρά, πανικός.
Την άλλη μέρα η αδελφή μου "να το πάτε πίσω", η μάνα μου "οχι", "με ρωτήσατε που το πήρατε από τον κήπο μου" η αδελφή μου, "μας ρωτήσατε που φύγατε" η μάνα, "δεν θα πατήσω σπίτι σας", "μην έρθεις". Τελικά συμφωνήσαμε οτι την άνοιξη θα το αφήναμε στον κήπο.
Πέρασε μήνας και ήρθε η ώρα να πάμε στο γιατρό για το εμβόλιο. Ο γιατρός μας εξέτασε και μας βρήκε εντάξει. Για να γυρίσω στο σπίτι πήρα ταξί. Ο ταξιτζής με ρώτησε "για να το προσέχεις τόσο θα πρέπει να είναι ράτσας, τι είναι;" "Κεραμιδογιαννιώτισα" απάντησα εγώ. "Α! πρέπει να είναι σπάνια ράτσα, πρώτη φορά την ακούω" μου είπε, "ναι" απάντησα εγώ.
Ακολουθεί φωτό του γλαρακίου από τις μέρες εκείνες.[img][/img]

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από marmanga στό Κυρ Aug 15, 2010 5:54 am

Μα, στη φωτό εδώ φαίνεται μεγάλη ήδη! Μήπως μπήκε άλλη;
Όπως και να 'χει είναι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ωραία γάτα κι αυτό το σημαδάκι στη μύτη της είναι προκλητικότατο!

marmanga

Female
Δράκος
Mood :

Πανδώρα

Δημοσίευση από alexandra στό Κυρ Aug 15, 2010 6:23 am

marmanga έγραψε:Μα, στη φωτό εδώ φαίνεται μεγάλη ήδη! Μήπως μπήκε άλλη;
Όπως και να 'χει είναι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ωραία γάτα κι αυτό το σημαδάκι στη μύτη της είναι προκλητικότατο!

Έχεις δίκιο. Εγώ έγραψα για τον δεκέμβρη του 2007 και αυτή είναι από τον Ιανουάριο του 2008. Στην άκρη από το αριστερό ρουθούνι έχει λίγο πιο έντονο κόκκινο και φαίνεται σαν μια ελιά στη μύτη. Και όντος είναι πολύ ωραία γάτα. Αφού ο γιατρός όταν την πήγα για πρώτη φορά είπε "Α! τι ωραία γάτα! Αυτή θα γίνει πολύ όμορφη μεγαλώνοντας." (Αυτό το λέω σε όλους χαζοκαμαρώνοντας).

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από ~Zouzou~ στό Κυρ Aug 15, 2010 7:34 pm

Welcome sto Gatospito!

~Zouzou~
Banned

Female
Σκύλος
Τόπος: Γατοπι!
Αριθμός γατουνίων: αδεσποτακια(8)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολααααα:D
Motto: Πλακα κανεις?!
Ημερομηνία Εγγραφής: 21/09/2009
Mood :

http://www.unitedcats.com/en/cat/zouzou541

Δημοσίευση από Fotoula στό Κυρ Aug 15, 2010 8:12 pm

Καλώς ήρθατε.
και φυσικά περιμένουμε τη συνέχεια, είμαστε στο 2007 ακόμα εάν δεν απατώμαι...

έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και lipothymia
και Proud Member των απανταχού Α.Δ. arrogant

Fotoula
Citrullus lanatus Mod/Πρωτερ-γάτα
Citrullus lanatus Mod/Πρωτερ-γάτα

Female
Μαϊμου
Τόπος: Σπίτι
Αριθμός γατουνίων: ένα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παλιόκαιρος όλων των αποχρώσεων......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ντύλαν, Κουασιμόδο & Πανδώρα !
Motto: ΝΕΡΙΝΑΣΚΑΣΜΟΥΛΗΣ
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :

http://www.nerinanasia.blogspot.com

Δημοσίευση από niou στό Κυρ Aug 15, 2010 9:00 pm

welcome

κουκλιτσα η μικρη Πανδωρα!!!!

niou
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Female
Ποντικός
Τόπος: Salonika Gatospito Department!
Αριθμός γατουνίων: την Kιμπα!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: το Λουκουμακι και την Barilla!!!Αχα!A!Kαι τον Γκιζμακο!
Motto: CATS RULE, DOGS DROOL!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/10/2009
Mood :

http://littlethingsblogged.blogspot.com/

Το Γλαράκι γίνεται Πανδώρα

Δημοσίευση από alexandra στό Κυρ Aug 15, 2010 9:24 pm

Να διευκρινήσω οτι η Πανδώρα γεννήθηκε μαλλον τον Μάιο του 2007. Επίσης έχω την εντύπωση οτι είναι μεγάλη ηθοποιός και οτι από την αρχή έψαχνε να βρει έναν τρόπο να με ρίξει να την μαζέψω. Εγώ άλλο που δεν ήθελα.
Κάποια στιγμή στα μέσα του Δεκέμβρη άρχισε να γίνεται επιθετική και να ξυπνά το βράδυ και να νιαουρίζει, σαν να καλούσε κάποιον. Φυσικά περνούσε φάση οίστρου. Τώρα μπήκε το θέμα αν θα τη στειρώσουμε. Η μάνα μου δεν ήθελε. Τελικά το τρίτο βράδυ αϋπνιας συμφώνησε. Και έτσι κλείσαμε ραντεβού για στείρωση. Το πρωϊ που φύγαμε από το σπίτι έβρεχε. (Τι περίεργο να βρέχει στα Γιάννινα. Αφού είναι γνωστό οτι εδώ βρέχει μόνο δύο ημέρες. Όταν αρχίζει να βρέχει και όταν σταματάει.) Η μάνα μου να με παίρνει τηλέφωνο "θέλω το γατί μου πίσω, μου λείπει". Τελικά το πήγα το γλαράκι και το άφησα στο γιατρό. Μου είπε να το πάρω το απόγευμα.
Όταν γύρισα στο σπίτι είχα όλη την ώρα την μάνα μου πάνω από το κεφάλι μου να με βρίζει. Είχε πάρει και την Θεία τηλέφωνο που έχει πολλές γάτες και είναι κατά της στείρωσης και με θάβανε. Από τις 4 "πάρε τηλέφωνο το γιατρό", "θα είναι κλειστός", "Ιιιιι, και έχει αφήσει μόνο του το γατί φρεσκοχειρουργημένο. Ποιός ξέρει τι αλμπάνης είναι." Τελικά στις 6 πήρα τηλέφωνο και μου είπε ο γιατρός οτι είναι καλά και έχει συνέλθει. "Και ακόμη εδώ είσαι τρέχα να το φέρεις", η μητέρα. Πήγα και το πήρα και το έφερα στο σπίτι και η μητέρα μου συγκινήθηκε τόσο πολύ που το είδε καλά που έβαλε τα κλάματα. Το γατί πήγε να κρυφτεί και η μητέρα μου μου είπε πως νιώθει για το γατί. Τότε αποφασίσαμε να δώσουμε ένα άλλο όνομα στο Γλαράκι και μετά από σκέψη το βγάλαμε Πανδώρα. Τελικά η μάνα μου ξεπέρασε μέσω της παρουσίας της γάτας την κατάθλιψη ενώ η συμπεθέρα παίρνει χάπια.

[img][/img]

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από marmanga στό Κυρ Aug 15, 2010 9:44 pm

Oι γάτες είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ φάρμακο !!!!
Σπόιλερ:
(παρόλο που ώρες-ώρες μας κάνουν τσατάλια τα νεύρα και μας στέλνουν ντουγρού για υπογλώσσιο )

marmanga

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από silv-ben στό Κυρ Aug 15, 2010 9:53 pm

ekanes polu kala pou tin steirwses tin pandwroula!!!!einai kalutero gia tin ugeia tis gatoulas....k kalutero apo to na gemizei o kosmos adespota gatakia....

silv-ben
Kitten
Kitten

Female
Χοίρος
Τόπος: godos
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ola ta thelw egw eimai treli gia gatospitogata
Motto: vrwmopatousinia m panigluka sas letreuw!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/08/2010
Mood :

Δημοσίευση από alexandra στό Κυρ Aug 15, 2010 10:02 pm

marmanga έγραψε:Oι γάτες είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ φάρμακο !!!!
Σπόιλερ:
(παρόλο που ώρες-ώρες μας κάνουν τσατάλια τα νεύρα και μας στέλνουν ντουγρού για υπογλώσσιο )

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα πως μακραίνουν τη ζωή. Το κουρκουμπίνι μου μου έχει κάνει κάτι λαχτάρες που έχω χάσει πολλά χρόνια από τη ζωή μου.

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από alexandra στό Κυρ Aug 15, 2010 10:08 pm

silv-ben έγραψε:ekanes polu kala pou tin steirwses tin pandwroula!!!!einai kalutero gia tin ugeia tis gatoulas....k kalutero apo to na gemizei o kosmos adespota gatakia....

Από τη στιγμή που αποφάσισα να την κρατήσω μέσα στο σπίτι σίγουρα θα την στείρωνα. Δεν θέλω να υποφέρει και δεν ήθελα να την κοπανήσει για να βρεί γάτο. Είναι τόσο καλό το μωρό μου. Επίσης διαφωνώ με την τακτική που ακολουθούν μερικοί να αφήνουν τις γάτες να γεννούν και μετά να σκοτώνουν τα γατάκια. Ή να τα πετάν στους κάδους. Το Γενάρη - Φλεβάρη οι κάδοι είναι γεμάτοι από πεταμένα γατιά. Και εγώ ζω σε μια πόλη που έχει γίνει πολλές φορές θέμα για τη συμπεριφορά των κατοίκων προς τα αδέσποτα.

alexandra
Mature Cat
Mature Cat

Female
Κατσίκα
Mood :

Δημοσίευση από LAROGATA στό Δευ Aug 16, 2010 1:13 am

alexandra έγραψε:
Γειά σας από εμένα και την Πανδώρα. Η Πανδώρα είναι μαζί μου σχεδόν τρία χρόνια.[img][/img] Εδώ θα σας πω την ισορία μας. Η Πανδώρα ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Η αδελφή μου με τον άντρα της και τα παιδιά της έφυγαν για να διδάξουν σε σχολείο του εξωτερικού. Όλη η οικογένεια που έμεινε πίσω έπαθε ομαδικά μελαγχολία. Η μητέρα μου έκλαιγε συνέχεια και η συμπεθέρα δεν πλησίαζε το σπίτι της αδελφής μου. Για καλύτερη κατανόηση η συμπεθέρα μένει δίπλα και εμείς απέναντι. Στην αυλή υπήρχαν κότες τις οποίες ανέλαβα να ταϊσω εγώ. κάθε απόγευμα τους πήγαινα ψωμί και τους άλλαζα το νερό. Στο σισίτειο άρχισε να έρχεται και ένα μικρό γατάκι. Εγώ πάντα ήθελα να έχω μια γάτα αλλά δεν παίρναμε γιατί φώναζε η αδελφή μου. Κάθε απόγευμα λοιπόν εγώ τάιζα το μικρό γατάκι με αποφάγια. αμετά του πήγαινα βραστό κοτόπουλο και κθόμουν με τις ώρες για να μη τρώνε οι κότες το φαϊ του μικρού. Κάθε απόγευμα με περίμενε πίσω από την πόρτα του κήπου και έσκουζε. στην αρχή το ονόμασα Γλαράκι και νομίζω οτι ακόμη και σήμερα ακούει σε αυτό το όνομα. Αφού περασε ένας μήνας με άφησε να του χαϊδέψω το κεφαλάκι και μετά να το πάρω αγκαλία. Από τότε κάθε απόγευμα μετά το φαγητό είχαμε αγκαλίτσες και χαδάκια και έριχνε και κανα υπνάκι στην αγκαλιά μου γουργουρίζοντας ευχαριστημένο. Μετά έμπαινε στη φωλίτσα του και εγώ γυρνούσα σπίτι.

ΚΟΥΚΛΑ Η ΠΑΝΔΩΡΟΥΛΑ!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

LAROGATA
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Female
Σκύλος
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Δευ Aug 16, 2010 2:25 am

Η Πανδώρα είναι μια κουκλίτσα ζωγραφιστή!

Μπράβο που τη σπιτώσατε και της φερθήκατε έτσι.. Η ιστορία της / σας, είναι πολύ συγκινητική..

Τα ζωάκια μάς προσφέρουν τόσα πολλά, ενώ ζητάνε τόσο λίγα..

Καλώς μας ήρθατε Πανδώρα και μαμά της και καλή διαμονή στο Γατόσπιτο!

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Δευ Aug 16, 2010 2:37 am

alexandra έγραψε:
marmanga έγραψε:Oι γάτες είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ φάρμακο !!!!
Σπόιλερ:

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα πως μακραίνουν τη ζωή. Το κουρκουμπίνι μου μου έχει κάνει κάτι λαχτάρες που έχω χάσει πολλά χρόνια από τη ζωή μου.

Αυτό άστο, είναι πονεμένη ιστορία...

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από Maro στό Δευ Aug 16, 2010 3:20 am

Καλώς ήρθατε! Είναι κούκλα!!!

Maro
Γατοδιαβιβάστρια
Γατοδιαβιβάστρια

Female
Κόκκορας
Τόπος: Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων: Ένα
Motto: Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής: 24/06/2008
Mood :

Δημοσίευση από flokatoula στό Δευ Aug 16, 2010 7:49 am

Τι λουκουμόγατο είναι αυτό και τι γλυκιά μανούλα!!

Μπράβο και στη μαμά σου που διέκρινε την ευκαιρία να γιατρευτεί με γατοέρωτα!!

flokatoula

Female
Βουβάλι
Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :

Σελίδα 1 από 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης