Να τον πάρω μαζί μου ή να τον αφήσω σπίτι?
Σελίδα 2 από 2 • Share •
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2
Απ: Να τον πάρω μαζί μου ή να τον αφήσω σπίτι?
alexia54 έγραψε:Συνηθως τετοιες καταστασεις ειναι πολυ κακο για το τιποτα. Οι γατες μπορουν να μεινουν μονες τους μεσα σε σπιτι. Το Μαιο που μας περασε ημουν για 3 βδομαδες στο νοσοκομειο κ οι γονεις μου τα παρατησαν ολα, σκυλια, γατια, ψαρια κ ανεβηκαν Αλεξ/πολη. Ειδικα η Muffin που την εχουμε μονιμως μεσα στο σπιτι, εμεινε μονη της τις 2 βδομαδες που ελειψε ο μπαμπας μου με 2 αμμολεκανες κ πολυ νερο κ φαγητο κ το γατι ηταν μια χαρα μετα! Λιγο σαλταρισμενο βεβαια απο τη μοναξια, αλλα υγιεστατη κ το σπιτι ακατουρητο!!
Δεν είπε κανείς το αντίθετο, αλλά όταν αφήνεις ένα γατί μόνο του μέσα σ' ένα κλειστό σπίτι τη στιγμή που βράζει ο τόπος από τον καύσωνα, θεωρώ μικρότερη ταλαιπωρία για το γατί το να ταξιδέψει.
Λίγο το 'χεις αυτό; Αν είναι 2 γάτες μαζί, ΟΚ, έχουν παρέα η μία την άλλη, αλλά ένα μόνο του κρίμα δεν είναι;

nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
Oυφ εγώ είμαι πολύ αγχωμένη και στενοχωρημένη!
Επρεπε να κάνω ένα ταξίδι και να λέιψω 11 μέρες! Τελικά αποφάσισα να μην πάρω τα γατούνια μου μαζί μιας και το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο (9 ώρες με το καράβι + 5 ώρες με το αμάξι).
Θα πηγαίνει κάθε πρωί μια φίλη μου να τις ταίζει και γενικά να τις ελέγχει.
Έχω αφήσει ένα φωτάκι ανοιχτό για να έχουν λίγο φως και το βράδυ καθώς και την κουρτίνα από τη μπαλκονόπορτα που έχω το γατόδεντρό τους ανοιχτή για να χαζευουν έξω.
Θα είναι καλά τα μωράκια μου; Φοβάμαι μη στρεσσαριστούν πολύ χωρίς την παρουσία μας καθώς από το καλοκαίρι που τις βρήκα δε μας έχουν αποχωριστει ποτε! Τι λέτε; Μην πάθουν καμια κατάθλιψη και δεν τρώνε και τέτοια φοβάμαι.
Αλλά πραγματικά όπως το βλέπω θα ήταν πολύ μεγαλη ταλαιπωρια το ταξίδι γι΄αυτές, εδώ εμείς και γινόμαστε "πτωματα" μετα απο 15 ωρες σε καρέκλα!
Επρεπε να κάνω ένα ταξίδι και να λέιψω 11 μέρες! Τελικά αποφάσισα να μην πάρω τα γατούνια μου μαζί μιας και το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο (9 ώρες με το καράβι + 5 ώρες με το αμάξι).
Θα πηγαίνει κάθε πρωί μια φίλη μου να τις ταίζει και γενικά να τις ελέγχει.
Έχω αφήσει ένα φωτάκι ανοιχτό για να έχουν λίγο φως και το βράδυ καθώς και την κουρτίνα από τη μπαλκονόπορτα που έχω το γατόδεντρό τους ανοιχτή για να χαζευουν έξω.
Θα είναι καλά τα μωράκια μου; Φοβάμαι μη στρεσσαριστούν πολύ χωρίς την παρουσία μας καθώς από το καλοκαίρι που τις βρήκα δε μας έχουν αποχωριστει ποτε! Τι λέτε; Μην πάθουν καμια κατάθλιψη και δεν τρώνε και τέτοια φοβάμαι.
Αλλά πραγματικά όπως το βλέπω θα ήταν πολύ μεγαλη ταλαιπωρια το ταξίδι γι΄αυτές, εδώ εμείς και γινόμαστε "πτωματα" μετα απο 15 ωρες σε καρέκλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την goodone στις Τρι Jan 10, 2012 8:06 am, 1 φορά

goodone- Junior Cat

-

Τόπος: Μυτιλήνη
Αριθμός γατουνίων: Δύο πριγκίπισσες πια...!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βαρυχειμωνια σε πολύ ζεστο σπιτάκι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Το κουκλί μακρύτριχο russian blue που είδα στο κλουβάκι στην κτηνίατρο και είναι και τυφλό και ψάχνει και μαμά.....(RIP γλυκό μου αγγελάκι)...
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/09/2011
μην ανησυχείς καθόλου. καταρχήν είναι δύο και έχουν παρέα το ένα το άλλο. και 11 μέρες δεν είναι πολύ. εγώ φρόντιζα μια γατούλα ολομόναχη 3 βδομάδες. βέβαια και ένιωθε μοναξιά και έκανε τρομερές χαρούλες μόλις με έβλεπε αλλά ήταν και μόνη της. μια χαρά θα είναι!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Αν μπορεις αφησε τους ανοιχτο ενα ραδιοφωνο ή μια τηλεοραση σε χαμηλη ενταση για να αισθανονται μια συντροφια.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Ευτυχώς έχουν η μια την άλλη!
Μην ανησυχείς, μια χαρούλα θα είναι!
Θα σας λείψουν τρελά βέβαια, και θα τους λείψετε κι εσείς, αλλά ειδικά από την στιγμή που έχεις άτομο εμπιστοσύνης να πηγαίνει να τις βλέπει, όλα καλά θα είναι!
Άσε και ένα ραδιάκι ανοιχτό που είπε και η Τέτα, εγώ όποτε κι αν λείψω, έστω και για λίγες ώρες, πάντα τους αφήνω ραδιοφωνάκι με μουσικό σταθμό.
Φυσικά όχι σκυλοτράγουδα στις γάτες!

Μην ανησυχείς, μια χαρούλα θα είναι!
Θα σας λείψουν τρελά βέβαια, και θα τους λείψετε κι εσείς, αλλά ειδικά από την στιγμή που έχεις άτομο εμπιστοσύνης να πηγαίνει να τις βλέπει, όλα καλά θα είναι!
Άσε και ένα ραδιάκι ανοιχτό που είπε και η Τέτα, εγώ όποτε κι αν λείψω, έστω και για λίγες ώρες, πάντα τους αφήνω ραδιοφωνάκι με μουσικό σταθμό.
Φυσικά όχι σκυλοτράγουδα στις γάτες!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Καλύτερα σπίτι ! Αφού θα υπάρχει άνθρωπος να τα ταίζει και να καθαρίζει άμμο θα είναι μια χαρά ! Και εγώ όταν φεύγω, ακόμη και για μερικές ώρες τους αφήνω ανοιχτό το ραδιάκι!

Kikiriki- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων: Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/07/2008
Mood :
Κι εγώ έχω κάνω γατοsitting σε γάτο που έμεινε μόνος του 3 εβδομάδες το καλοκαίρι και την έβγαλε καθαρή... του στοίχησε που ήταν μόνος, κατάμονος, αλλά τα κατάφερε..
Ok, ευχαριστώ!
Μίλησα με τη φίλη μου σημερα και τελικά πηγαίνει σπίτι μου 2 φορές τη μέρα!
Και μου είπε ότι είναι μια χαρά οι τσούπρες μου!
Ανακουφίστηκα κάπως!
Μου λείπουν όμως πολύ!
Μίλησα με τη φίλη μου σημερα και τελικά πηγαίνει σπίτι μου 2 φορές τη μέρα!
Και μου είπε ότι είναι μια χαρά οι τσούπρες μου!
Ανακουφίστηκα κάπως!
Μου λείπουν όμως πολύ!

goodone- Junior Cat

-

Τόπος: Μυτιλήνη
Αριθμός γατουνίων: Δύο πριγκίπισσες πια...!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βαρυχειμωνια σε πολύ ζεστο σπιτάκι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Το κουκλί μακρύτριχο russian blue που είδα στο κλουβάκι στην κτηνίατρο και είναι και τυφλό και ψάχνει και μαμά.....(RIP γλυκό μου αγγελάκι)...
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/09/2011
Καλησπερα!
Εγω εχω 2 γατουνια τα οποια απο μικρα τα εχω μαθει στα ταξιδια...... Ειτε 1 ωρα ειτε το περισσοτερο που εχουμε κανει ειναι 2,5 ωρες..... Αν πηγαινω εξοχικο για ΣΚ ουτε που το σκεφτομαι, τα παιρνω μαζι μου, ειναι σαν κατασκηνωση γι αυτα (παιδικη χαρα) στο αμαξι δεν γκρινιαζουν μιας και εχουν μαθει......Βεβαια ειναι τα σπιτια εξω που δεν μπορουν να φυγουν απο το σπιτι και προσεχω πολυ να μην βγουν εξω!
Αυτα απο μενα....
Εγω εχω 2 γατουνια τα οποια απο μικρα τα εχω μαθει στα ταξιδια...... Ειτε 1 ωρα ειτε το περισσοτερο που εχουμε κανει ειναι 2,5 ωρες..... Αν πηγαινω εξοχικο για ΣΚ ουτε που το σκεφτομαι, τα παιρνω μαζι μου, ειναι σαν κατασκηνωση γι αυτα (παιδικη χαρα) στο αμαξι δεν γκρινιαζουν μιας και εχουν μαθει......Βεβαια ειναι τα σπιτια εξω που δεν μπορουν να φυγουν απο το σπιτι και προσεχω πολυ να μην βγουν εξω!
Αυτα απο μενα....

catandie- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Μελισσια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Μπεν, Παττυ, Νεφελη
Motto: Ο σκυλος σκεφτεται για τον ανθρωπο που τον φροντιζει: Πω!Πω! Πρεπει να ναι Θεος!...Η γατα.....Πρεπει να ειμαι μια Θεα!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/02/2012
Mood :
Αχα!
Καταλαβα σωστα ότι στο εξοχικο, ειναι εξω σε καμια αυλη?
Που ειπαμε ότι ειναι το εξοχικο να ερθω να βουτηξω Χουρχουριτσα???
Που ειπαμε ότι ειναι το εξοχικο να ερθω να βουτηξω Χουρχουριτσα???

ralou- Γαταμυθού

-

Τόπος: αθηνα
Αριθμός γατουνίων: Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto: H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/09/2008
Mood :
-

ralou έγραψε:Αχα!
Που ειπαμε ότι ειναι το εξοχικο να ερθω να βουτηξω Χουρχουριτσα???![]()
Xaxaxaxax Βγαινουν σε αυλη μονο με σαμαρακι.....! Αρα θα πρεπει να περασεις απο πανω μου για να την βουτηξεις! χιχιχιχιχιχιχιχι
Εχει εσωτερικη σκαλα το σπιτι και κανουν σαν παλαβα μολις παμε πανω-κατω, πανω-κατω ολη μερα κ ολη νυχτα

catandie- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Μελισσια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Μπεν, Παττυ, Νεφελη
Motto: Ο σκυλος σκεφτεται για τον ανθρωπο που τον φροντιζει: Πω!Πω! Πρεπει να ναι Θεος!...Η γατα.....Πρεπει να ειμαι μια Θεα!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/02/2012
Mood :
εγω τωρα το πασχα θα λειψω λιγο απο τη θεσσαλονικη,μολις 10 μερουλες,οποτε θα τις αφησω σπιτι κ θα ερχεται ενας φιλος σαλονικιος καθε 2 μερες να τις βλεπει κ να τις ταϊζει!

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων: 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Motto: talk to the paw!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/11/2009
Mood :
catandie έγραψε:ralou έγραψε:Αχα!
Που ειπαμε ότι ειναι το εξοχικο να ερθω να βουτηξω Χουρχουριτσα???![]()
Xaxaxaxax Βγαινουν σε αυλη μονο με σαμαρακι.....! Αρα θα πρεπει να περασεις απο πανω μου για να την βουτηξεις! χιχιχιχιχιχιχιχι
Εχει εσωτερικη σκαλα το σπιτι και κανουν σαν παλαβα μολις παμε πανω-κατω, πανω-κατω ολη μερα κ ολη νυχτα![]()

ralou- Γαταμυθού

-

Τόπος: αθηνα
Αριθμός γατουνίων: Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto: H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/09/2008
Mood :
-

Σελίδα 2 από 2 •
1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!