Να τον πάρω μαζί μου ή να τον αφήσω σπίτι?
Σελίδα 1 από 2 • Share •
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2 
Να τον πάρω μαζί μου ή να τον αφήσω σπίτι?
Γειά σας!! Θέλω να πάω 3 μέρες στο χωριό και δυστυχώς δεν θα είναι κανείς σπίτι για να φροντίσει τον Σοπέν..
Και ειδού η απορία, να τον πάρω μαζί μου-2,30 ώρες απόσταση- ή να τον αφήσω σπίτι..?
Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί, τον Σοπέν τον έχω 3,4 μήνες μόνο, και δυστυχώς ακόμα δεν τον έχω στειρώσει...-εναμιση ετων περιπου- νομίζω οτι θα τον χάσω στο χωριό καθώς είναι ύπαιθρος, .εχει και πολλά γατιά, είναι έυκολο να φύγει..εκτός αν έχουμε τις πόρτες κλειστές με κλιματισμό..
Απ την άλλη δεν μπορώ να τον αφήσω και μόνο για 3 μέρες!!...
Ακούω απόψεις...
Και ειδού η απορία, να τον πάρω μαζί μου-2,30 ώρες απόσταση- ή να τον αφήσω σπίτι..?
Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί, τον Σοπέν τον έχω 3,4 μήνες μόνο, και δυστυχώς ακόμα δεν τον έχω στειρώσει...-εναμιση ετων περιπου- νομίζω οτι θα τον χάσω στο χωριό καθώς είναι ύπαιθρος, .εχει και πολλά γατιά, είναι έυκολο να φύγει..εκτός αν έχουμε τις πόρτες κλειστές με κλιματισμό..
Απ την άλλη δεν μπορώ να τον αφήσω και μόνο για 3 μέρες!!...
Ακούω απόψεις...

gata100- Kitten

-

Αριθμός γατουνίων: 1
Motto: It's Raining Cats! Hallelujah!
Ημερομηνία Εγγραφής: 24/01/2010
Mood :
Απ: Να τον πάρω μαζί μου ή να τον αφήσω σπίτι?
Καλώς τους! Τί κάνει ο κούκλος σου?
Αναφορικά με αυτά που έγραψες, νομίζω ότι η κάθε περίπτωση γατιού είναι διαφορετική..
Απ' όσο έχω ακούσει, υπάρχουν γατιά που δεν έχουν πρόβλημα στο ταξίδι, άλλα που κάθονται άνετα, άλλα που τα κάνουν πάνω τους από το άγχος τους, άλλα που δεν σταματάνε να γκρινιάζουν σε πολύωρο ταξίδι και πολλά άλλα..
Τον βάζεις σε αυτοκίνητο να τον πας στο γιατρό?
Αν ναι, ποιες είναι οι αντιδράσεις του? Είναι ήρεμος και ψύχραιμος ή χαλάει τον κόσμο και κατουράει (ή και
) στη γατοφόρο?
Υπάρχει ένα κτηνιατρικό χαπάκι που μπορείς να δώσεις για να είναι ήρεμος στη διαδρομή (με τεράστια προσοχή στη δοσολογία, έχουν πεθάνει γατάκια από μεγάλη δοσολογία), για το οποίο θα σου πει περισσότερα ο κτηνίατρός σας.
Πάντως, αν μπορείς να εξασφαλίσεις ότι δεν θα έχει πρόβλημα για 3 μέρες να μείνει μόνος του, αφήνοντας μπωλάκια με φαγάκι και νεράκι σε διαφορα σημεία του σπιτιού, ίσως να μην υπάρξει πρόβλημα.
Αν όμως δεν έχει συνηθίσει να είναι μόνος του, μπορεί και να σου κάνει το σπίτι μαντάρα.. ίσως πάλι και όχι..
Αν τον πάρεις στο χωριό και σου φύγει... δεν θέλω καν να σκεφτώ πώς θα είναι η κατάσταση μετά..
Δεν υπάρχει η δυνατότητα, αν τον πάρεις στο χωριό, να περιοριστεί σε κάποιο χώρο?
Χρειάζεται όμως πολλή προσοχή σε πόρτες και παράθυρα που μπορεί να ξεχαστούν ανοιχτά, απλά γιατί θα σας την κοπανήσει πριν καν τον πάρετε χαμπάρι..
Η απόφασή όμως, είναι αποκλειστικά δική σου..
Τέλος, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, μην καθυστερήσεις άλλο τη στείρωσή του..
Αναφορικά με αυτά που έγραψες, νομίζω ότι η κάθε περίπτωση γατιού είναι διαφορετική..
Απ' όσο έχω ακούσει, υπάρχουν γατιά που δεν έχουν πρόβλημα στο ταξίδι, άλλα που κάθονται άνετα, άλλα που τα κάνουν πάνω τους από το άγχος τους, άλλα που δεν σταματάνε να γκρινιάζουν σε πολύωρο ταξίδι και πολλά άλλα..
Τον βάζεις σε αυτοκίνητο να τον πας στο γιατρό?
Αν ναι, ποιες είναι οι αντιδράσεις του? Είναι ήρεμος και ψύχραιμος ή χαλάει τον κόσμο και κατουράει (ή και
) στη γατοφόρο?Υπάρχει ένα κτηνιατρικό χαπάκι που μπορείς να δώσεις για να είναι ήρεμος στη διαδρομή (με τεράστια προσοχή στη δοσολογία, έχουν πεθάνει γατάκια από μεγάλη δοσολογία), για το οποίο θα σου πει περισσότερα ο κτηνίατρός σας.
Πάντως, αν μπορείς να εξασφαλίσεις ότι δεν θα έχει πρόβλημα για 3 μέρες να μείνει μόνος του, αφήνοντας μπωλάκια με φαγάκι και νεράκι σε διαφορα σημεία του σπιτιού, ίσως να μην υπάρξει πρόβλημα.
Αν όμως δεν έχει συνηθίσει να είναι μόνος του, μπορεί και να σου κάνει το σπίτι μαντάρα.. ίσως πάλι και όχι..
Αν τον πάρεις στο χωριό και σου φύγει... δεν θέλω καν να σκεφτώ πώς θα είναι η κατάσταση μετά..
Δεν υπάρχει η δυνατότητα, αν τον πάρεις στο χωριό, να περιοριστεί σε κάποιο χώρο?
Χρειάζεται όμως πολλή προσοχή σε πόρτες και παράθυρα που μπορεί να ξεχαστούν ανοιχτά, απλά γιατί θα σας την κοπανήσει πριν καν τον πάρετε χαμπάρι..
Η απόφασή όμως, είναι αποκλειστικά δική σου..
Τέλος, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, μην καθυστερήσεις άλλο τη στείρωσή του..
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Αστειρωτος???????????
ΔΕΝ τον παιρνεις μαζι σου φυσικα!!!!
ΔΕΝ τον παιρνεις μαζι σου φυσικα!!!!

patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

-

Τόπος: Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων: 9+10 μικρα
Motto: Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής: 13/11/2008
Mood :
επειδη το σοκ που παθαινουν οι γατες απο την αλλαγη περιβαλλοντος ειναι μεγαλο, ισως ειναι καλυτερα να τον αφησεις μονο του. αν βαλεις νερο σε αρκετα σημεια, ωστε αν αναποδογυρισει καποιο να υπαρχει αλλο μπωλακι, αρκετο φαγητο και αμμμο, δεν θα εχει κανενα προβλημα μονος του σπιτι. απλα θα του λειψεις και οταν γυρισεις θα σε τρελλανει στις αγκαλιες και τα χαδια!!!!

marestros- Εφτάψυχη M^o-o^derator

-

Τόπος: κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων: το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: την ελπιδουλα....
Motto: off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 06/12/2007
Mood :
marestros έγραψε:επειδη το σοκ που παθαινουν οι γατες απο την αλλαγη περιβαλλοντος ειναι μεγαλο, ισως ειναι καλυτερα να τον αφησεις μονο του. αν βαλεις νερο σε αρκετα σημεια, ωστε αν αναποδογυρισει καποιο να υπαρχει αλλο μπωλακι, αρκετο φαγητο και αμμμο, δεν θα εχει κανενα προβλημα μονος του σπιτι. απλα θα του λειψεις και οταν γυρισεις θα σε τρελλανει στις αγκαλιες και τα χαδια!!!!
Εμάς, πέρυσι, ο Tesoro χέστηκε - κυριολεκτικά όμως - από τη χαρά του, όταν γυρίσαμε..

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-

Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :
3 ημερες ειναι πολυ λιγες για να κανεις ολη αυτη την "μετακομιση" και το κυριοτερο, αυτο που σου ειπαν τα παιδια, επειδη ειναι αστειρωτος μπορει να σου φυγει και αντε βρες στον σε ενα ξενο περιβαλλον για αυτον.

markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου

-

Ημερομηνία Εγγραφής: 30/06/2009
Mood :
μια χαρα μπορεις να τον αφησεις! εχω αφησει κι εγω 3 μερες μονη την μπουμπου! της ειχα μπολικα παιχνιδακια για να παιζει. φροντισε να εχει πολυ νερο και φαγητο!
Καλημέρα σας!! Μόλις ξύπνησα, άνοιξα το λάπτοπ γιατι έχω ανχωθεί με αυτό το θέμα! Δεν μπορώ να φανταστώ το ενδεχόμενο να χαθεί ο Σοπενούλης..
SuperCatz τι κάνεις? Δυστυχώς τόσες φορές μου είπες να τον στερώσω αλλά είχα τρεξίματα και δεν βρήκα χρόνο, αλλά μέσα στην εβδομάδα θα το κάνω σίγουρα..πειράζει που είναι καλοκαίρι?
Γι αυτά που με ρώτησες, ο Σοπέν είναι πολύ ήσυχος και βολικός στην γατοφόρο, στην αρχή είχε πολλά άνχη,αλλά τώρα έχει ηρεμήσει σε σημείο αηδίας και όλη μέρα κοιμάται και ξαπλώνει...-είναι νορμάλ αυτό?- Ούτε να παίξει δεν έχει όρεξη, με το ζόρι..
Τέλος πάντων, εαν τον αφήσω μόνο νομίζω θα είναι οκ, αλλά θυμάμαι πόσες φορές όταν τον είχα στο κάτω σπίτι μόνο για 2,3 ώρες και έκλαιγε...τώρα μένουμε όλοι μαζί οικογενειακώς και να σου πώ την αλήθεια δεν έχει μείνει σχεδόν καθόλου μόνος..
Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.. εγώ λέω να τον αφήσουμε εδώ, η μητέρα μου δεν θέλει να τον αφήσουμε μόνο εδώ..
και με προσοχή να τον έχουμε στο σπίτι, μπορεί άνετα να πηδήξει απ το μπαλκόνι..και για κακά του αν πάει, πάλι με επιτήρηση πρέπει να είναι..
SuperCatz τι κάνεις? Δυστυχώς τόσες φορές μου είπες να τον στερώσω αλλά είχα τρεξίματα και δεν βρήκα χρόνο, αλλά μέσα στην εβδομάδα θα το κάνω σίγουρα..πειράζει που είναι καλοκαίρι?
Γι αυτά που με ρώτησες, ο Σοπέν είναι πολύ ήσυχος και βολικός στην γατοφόρο, στην αρχή είχε πολλά άνχη,αλλά τώρα έχει ηρεμήσει σε σημείο αηδίας και όλη μέρα κοιμάται και ξαπλώνει...-είναι νορμάλ αυτό?- Ούτε να παίξει δεν έχει όρεξη, με το ζόρι..
Τέλος πάντων, εαν τον αφήσω μόνο νομίζω θα είναι οκ, αλλά θυμάμαι πόσες φορές όταν τον είχα στο κάτω σπίτι μόνο για 2,3 ώρες και έκλαιγε...τώρα μένουμε όλοι μαζί οικογενειακώς και να σου πώ την αλήθεια δεν έχει μείνει σχεδόν καθόλου μόνος..
Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.. εγώ λέω να τον αφήσουμε εδώ, η μητέρα μου δεν θέλει να τον αφήσουμε μόνο εδώ..
και με προσοχή να τον έχουμε στο σπίτι, μπορεί άνετα να πηδήξει απ το μπαλκόνι..και για κακά του αν πάει, πάλι με επιτήρηση πρέπει να είναι..

gata100- Kitten

-

Mood :
Υπάρχει καποιος που θα μπορουσε οχι να τον ταϊσει αλλα να τον τσεκαρει?..πχ καποιος γειτονας απο την πολυκατοικια..

markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου

-

Ημερομηνία Εγγραφής: 30/06/2009
Mood :
gata100 έγραψε:Καλημέρα σας!! Μόλις ξύπνησα, άνοιξα το λάπτοπ γιατι έχω ανχωθεί με αυτό το θέμα! Δεν μπορώ να φανταστώ το ενδεχόμενο να χαθεί ο Σοπενούλης..![]()
Καλημέρα! Είμαι καλά, σ' ευχαριστώ!
Αρχικά μην αγχώνεσαι τόσο, μια απόφαση είναι, απλά θα πρέπει να δεις και τις 2 πλευρές πολύ σοβαρά πριν αποφασίσεις τί θα κάνεις.
Ναι, θα τον ταράξει ίσως μια αλλαγή περιβάλλοντος, αλλά θα είναι μαζί σας, με την οικογένειά του δηλαδή, ωστόσο, αν μείνει μόνος του μπορεί να βιώσει πολύ έντονο άγχος αποχωρισμού και να ζοριστεί αρκετά.
Αν όμως τον πάρεις μαζί, μπορείς να εξασφαλίσεις 1000% ότι θα είναι προφυλαγμένος και ασφαλής και δεν θα την κοπανήσει?
Γιατί αν λες ότι άνετα μπορεί να την κάνει από το μπαλκόνι, τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει χώρος που θα μπορεί να μείνει μόνος του, ο οποίος θα είναι κλεισμένος και προφυλαγμένος.
Ίσως να βοηθούσε ένα σαμαράκι, αλλά και πάλι, όλη μέρα θα είστε λες και έχετε βγάλει το γάτο βόλτα? Άσε που και ο ίδιος θα καταπιέζεται αρκετά..
Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω ζέστης.. Λιώνουν τα κακόμοιρα από αυτή την αισχρή ζέστη, είναι και μακρύτριχος ο δικός, όπως και τα δικά μου, τα οποία την περισσότερη ώρα είναι ξάπλα - χυμένα κυριολεκτικά - στα πλακάκια και αποφεύγουν σημεία που μπορεί να έχει περισσότερη ζέστη (πχ δωμάτιο που δεν έχουμε ανοίξει κλιματιστικό).
Πότε είναι το ταξίδι? Μήπως προλάβαινες να τον στείρωνες πριν? Έτσι θα ήσουν λίγο πιο ήσυχη, καθότι 3 ημέρες μετά τη στείρωση, έχουν ήδη φύγει οι πολύ έντονες μυρωδιές. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα ηρεμήσει αμέσως, όχι ότι δεν έχει συμβεί, ανάλογα με το χαρακτήρα και τις ορμόνες του γατιού. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ο Snow μας έκανε 3,5 μήνες να ηρεμήσει, ο Tesoro δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου μετά τη στείρωση - εκτός απ' το ότι σταμάτησε να "φωνάζει" τα βράδια, η Πατούσα μέσα σε μια εβδομάδα ήταν πιο χαδιάρα και πιο τρυφερή, όπως και η μαμά της, η Λουλού. Για τον Gizmo δεν θα μιλήσω, είναι πιο ειδική περίπτωση, καθότι ήταν κρυψόρχης.

-

Mood :
Η δική μου άποψη είναι να τον πάρει μαζί της, εφόσον μπορεί να τον έχει υπό πλήρη επιτήρηση όλη την ώρα. Δεν είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, αν του βάλει σαμαράκι κι ένα σχοινί για προέκταση. Αν είχε μωρό, το ίδιο δεν θα έκανε; Δεν θα το είχε ή στο καρότσι ή αγκαλιά; Δε βλέπω λοιπόν γιατί να μην μπορεί να κάνει το ίδιο μ' ένα γατί. Στις φάσεις που το γατί θέλει να χαλαρώσει ή να κοιμηθεί, θα τον βάζει στη γατοφόρο του και θα τον έχει δίπλα της, δεμένο πάλι. Αν δεν τον πάρει μαζί της κάπου μία φορά, πώς θα ξέρει αν το γατί ανταποκρίνεται καλά στα ταξίδια και τις εκδρομές;

nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
Και εγω πιστευω οτι για τρεις -τεσσερις μερες δεν υπαρχει προβλημα να τον αφησεις μονο του! Απλα βαλε παντου μπολακια με νερο και φαγητο και ολα καλα θα ειναι!
Δεν αξιζει ολη αυτη η ταλαιπωρια για τοσο λιγο διαστημα!!
niou έγραψε: Και εγω πιστευω οτι για τρεις -τεσσερις μερες δεν υπαρχει προβλημα να τον αφησεις μονο του! Απλα βαλε παντου μπολακια με νερο και φαγητο και ολα καλα θα ειναι!
Και κλειστες μπαλκονοπορτες οπωσδηποτε για να μη φυγει Καλυτερα κλειστα παντζουρια και ανοιχτα τζαμια ωστε να αεριζεται ο χωρος ! Τωρα ,εαν υπαρχει δυνατοτητα κλιματισμου βαλτο στους 27-28 βαθμους ωστε να εχει δροσια αλλα οχι παγωνια. Καλο θα ηταν να αφησεις ραδιοφωνο ή τηλεοραση ανοικτη ωστε να μη νιωθει τοσο μονο. Επισης βαλε και καποιο φωτακι απο αυτα του υπνου η αφησε καποιο φως ανοικτο για να μην ειναι 3 μερες σε σκοταδι.

Ναι αυτο με τις μπαλκονοπορτες και το φωτακι ειναι πολυ σωστο και επιβαλλεται!
Ξεχασα να το προσθεσω Τετακι!
Ξεχασα να το προσθεσω Τετακι!
Εγώ μια φορά δοκίμασα πάσχα να τον παρω μαζί μου. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει 2 μέρες χωμένος κάτω απο τα παπλώματα στο σπίτι τις γιαγιάς μου που πήγαμε χωρίς να βάλει μπουκιά στο στώμα του.. ούτε νερό. Την τρίτη μέρα δειλά δειλά άρχισε να τρώει και να βγαίνει απο τα παπλώματα.. Βέβαια είναι ένα θέμα οι διακοπές καθώς δεν μπορούμε ούτε να τον αφήσουμε εδώ. Δεν έχουμε κάποιον να το φροντίσει. Και πες οτι το φαί και το νερό το κανονίζεις (υπάρχουν και μηχανήματα που βγάζουν μερίδες κάθε μέρα... Με την άμμο τι κάνεις? το δικό μου είναι και σκατομηχανή
4-5 φορές τη μέρα του καθαρίζω την άμμο και αν είναι και λίγο γεμάτη δεν τη θέλει ο πρίγκιπας...
4-5 φορές τη μέρα του καθαρίζω την άμμο και αν είναι και λίγο γεμάτη δεν τη θέλει ο πρίγκιπας...
HillONE- Junior Cat

-

Ημερομηνία Εγγραφής: 08/07/2009
Γειά σας!!! Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον όλες τις απόψεις!!
SuperCatz το ταξίδι είναι σε μια ωρίτσα... το πολύ!
Δεν προλαβαίνουμε..μπορώ να τον περιορίσω καθώς το σπίτι έχει πατζούρια,και μια κεντρική πόρτα που θέλει προσοχή...επίσης έχουμε και κλιματισμό,πολύ σημαντικό!!!!
Αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και να τον πάρω μαζί μου...αλλιώς το μυαλόμου θα είναι εδώ...για τους γείτονες ούτε να το σκεφτομαι καθώς η διπλανή θα μου κάνει μήνυση γιατί έχεσε μια φορά το μπαλκόνι της! -έλεοοος-..!
Νομίζω αξίζει το ρίσκο, θα προσέχουμε πολύ και όπως είπε κάποιος παραπάνω θα ξέρω τις επιπτώσεις ενός κοντινού ταξιδιού..!!!
Να σας πώ οτι δεν τον τάισα από το πρωί για να μην κάνει εμετό, και μην τα κάνει γενικά στ γατοφόρο...
Δυστυχώς στο χωριό δεν έχω ιντερνετ...
μπορεί να πάω σε κανενα ιντερνετ καφε να σας ενημερώσω την πορεία του Σοπέν!!!
Αντε, fingers crossed , κάντε έναν σταυρό να πάνε όλα καλά με τον χοντρούλη μου!!!
Φιλάκιααααα!!!

Δεν προλαβαίνουμε..μπορώ να τον περιορίσω καθώς το σπίτι έχει πατζούρια,και μια κεντρική πόρτα που θέλει προσοχή...επίσης έχουμε και κλιματισμό,πολύ σημαντικό!!!!
Αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και να τον πάρω μαζί μου...αλλιώς το μυαλόμου θα είναι εδώ...για τους γείτονες ούτε να το σκεφτομαι καθώς η διπλανή θα μου κάνει μήνυση γιατί έχεσε μια φορά το μπαλκόνι της! -έλεοοος-..!
Νομίζω αξίζει το ρίσκο, θα προσέχουμε πολύ και όπως είπε κάποιος παραπάνω θα ξέρω τις επιπτώσεις ενός κοντινού ταξιδιού..!!!
Να σας πώ οτι δεν τον τάισα από το πρωί για να μην κάνει εμετό, και μην τα κάνει γενικά στ γατοφόρο...
Δυστυχώς στο χωριό δεν έχω ιντερνετ...
μπορεί να πάω σε κανενα ιντερνετ καφε να σας ενημερώσω την πορεία του Σοπέν!!!Αντε, fingers crossed , κάντε έναν σταυρό να πάνε όλα καλά με τον χοντρούλη μου!!!
Φιλάκιααααα!!!

gata100- Kitten

-

Mood :
Αααα και SuperCatz τι γλυκά που ειναι τα γατούνια σου!!!
Και ολων φυσικά!!Χεχε!!
Και ολων φυσικά!!Χεχε!!

gata100- Kitten

-

Mood :
gata100 έγραψε:Γειά σας!!! Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον όλες τις απόψεις!!![]()
Αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και να τον πάρω μαζί μου...αλλιώς το μυαλόμου θα είναι εδώ...για τους γείτονες ούτε να το σκεφτομαι καθώς η διπλανή θα μου κάνει μήνυση γιατί έχεσε μια φορά το μπαλκόνι της! -έλεοοος-..!![]()
Δυστυχώς στο χωριό δεν έχω ιντερνετ...μπορεί να πάω σε κανενα ιντερνετ καφε να σας ενημερώσω την πορεία του Σοπέν!!!
Αντε, fingers crossed , κάντε έναν σταυρό να πάνε όλα καλά με τον χοντρούλη μου!!!![]()
Φιλάκιααααα!!!![]()
![]()
Καλέ γιατί μας κλάνεις?
Εννοώ αυτό :
Άντε καλό ταξίδι, να προσέχετε, καλά έκανες και τον άφησες νηστικό, και να τον κανακεύεις συνεχώς στη διαδρομή!
Και πολλή προσοχή με παράθυρα, μπαλκόνια κλπ... Να τον έχετε συνεχώς υπό αυστηρή επιτήρηση, οκ?
Α, και πες στη δίπλα που της έχεσε το μπαλκόνι, ότι δεν έχει (πια) πειστήρια για μήνυση και ότι μάλλον για τρελή θα την περάσουν..
gata100 έγραψε:Αααα και SuperCatz τι γλυκά που ειναι τα γατούνια σου!!!
Και ολων φυσικά!!Χεχε!!

-

Mood :
Καλημέρααα!! Τί κάνετε!! Καταρχήν Supercatz, σορυ για το κλάσιμο,αλλά δεν το είχα δεί!!!!Το πήρα για χαιρέτισμα!!
Λοιπόοονν....έκανα ότι μου είπατε, με αυστηρή επιτήρηση,όλα πήγαν καλά!! Έκανε κάποιες απόπειρες να βγεί έξω, απλά από περιέργεια,αλλά κατάλαβε οτι δεν τον αφήνουμε και μετά το πήρε απόφαση οτι δεν θα τον αφησουμε και ειτε ανοιγε η πορτα ειτε οχι,αυτος ηταν μέσα!!
Όσον αφορά για το ταξίδι...όταν πήγαμε ήταν πολύ ήσυχος,ούτε που έβγαλε κιχ ο καλος μου!!!!
...Και από εκεί που ενθουσιάστηκα και πήρα τα πάνω μου,μαλλον τον ματιαξα και στον γυρισμό....ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ!!
5άτομα είμασταν και κάναμε πόσες στάσεις για να καθαρίσουμε την γατοφόρο...ναι, έπρεπε να βάλω κάτι από κάτω,βλακεία μου,την άλλη φορά θα ξέρω, αλλα που να φανταστω...τον ταισα 12 η ωρα το πρωι,και εμεις φυγαμε στις 10 το βράδυ!!Που να φανταστώ...
Είχε πλάκα πάντως...εμεις το καταλάβαμε οταν πηγε να τα κάνει την πρωτη φορά,.αρχισε να σκαβει την γατοφορο-να ανοιξει τρυπα στην αμμο-...αλλα καναμε σταση, με το σαμαρακι κ το λουρακι...
Τον αμολησα εξω,και φυσικα ανχωμενο που ηταν..τιποτα!!
ΕΕ, με το που μπηκε πισω στην γατοφορο,αυτο ηταν...η μυρωδια τον προδωσε....κι άλλη στάση να τα καθαρισουμε....
Μετά απο λίγο....νιωθω κάτι ζεστό και υγρό στο παντελόνι μου....αααχχχ...και οχι τιποτα άλλο μετά ήθελε να τα καλύψει και ερχόταν πάνω μας!!!!
Τέλος παντων...μετά τον κάναμε μπάνιο γιατι ήταν σε αθλια κατάσταση από την βρώμα,και τώρα λάμπει ο καλός μου!!!
....και το χειρότερο,αφου καναμε μπανιο κι εμεις πηγα να καθαρισω το αυτοκινητο...δεν φευγει η μυρωδια!!!
Άυτές ήταν οι περιπέτειές μου!!!!!!!
Λοιπόοονν....έκανα ότι μου είπατε, με αυστηρή επιτήρηση,όλα πήγαν καλά!! Έκανε κάποιες απόπειρες να βγεί έξω, απλά από περιέργεια,αλλά κατάλαβε οτι δεν τον αφήνουμε και μετά το πήρε απόφαση οτι δεν θα τον αφησουμε και ειτε ανοιγε η πορτα ειτε οχι,αυτος ηταν μέσα!!
Όσον αφορά για το ταξίδι...όταν πήγαμε ήταν πολύ ήσυχος,ούτε που έβγαλε κιχ ο καλος μου!!!!
...Και από εκεί που ενθουσιάστηκα και πήρα τα πάνω μου,μαλλον τον ματιαξα και στον γυρισμό....ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ!!
5άτομα είμασταν και κάναμε πόσες στάσεις για να καθαρίσουμε την γατοφόρο...ναι, έπρεπε να βάλω κάτι από κάτω,βλακεία μου,την άλλη φορά θα ξέρω, αλλα που να φανταστω...τον ταισα 12 η ωρα το πρωι,και εμεις φυγαμε στις 10 το βράδυ!!Που να φανταστώ...
Είχε πλάκα πάντως...εμεις το καταλάβαμε οταν πηγε να τα κάνει την πρωτη φορά,.αρχισε να σκαβει την γατοφορο-να ανοιξει τρυπα στην αμμο-...αλλα καναμε σταση, με το σαμαρακι κ το λουρακι...
ΕΕ, με το που μπηκε πισω στην γατοφορο,αυτο ηταν...η μυρωδια τον προδωσε....κι άλλη στάση να τα καθαρισουμε....
Μετά απο λίγο....νιωθω κάτι ζεστό και υγρό στο παντελόνι μου....αααχχχ...και οχι τιποτα άλλο μετά ήθελε να τα καλύψει και ερχόταν πάνω μας!!!!
Τέλος παντων...μετά τον κάναμε μπάνιο γιατι ήταν σε αθλια κατάσταση από την βρώμα,και τώρα λάμπει ο καλός μου!!!
....και το χειρότερο,αφου καναμε μπανιο κι εμεις πηγα να καθαρισω το αυτοκινητο...δεν φευγει η μυρωδια!!!

gata100- Kitten

-

Mood :
gata100 έγραψε:Καλημέρααα!! Τί κάνετε!! Καταρχήν Supercatz, σορυ για το κλάσιμο,αλλά δεν το είχα δεί!!!!Το πήρα για χαιρέτισμα!!
Όσον αφορά για το ταξίδι...όταν πήγαμε ήταν πολύ ήσυχος,ούτε που έβγαλε κιχ ο καλος μου!!!!![]()
...Και από εκεί που ενθουσιάστηκα και πήρα τα πάνω μου,μαλλον τον ματιαξα και στον γυρισμό....ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ!!![]()
5άτομα είμασταν και κάναμε πόσες στάσεις για να καθαρίσουμε την γατοφόρο...ναι, έπρεπε να βάλω κάτι από κάτω,βλακεία μου,την άλλη φορά θα ξέρω, αλλα που να φανταστω...τον ταισα 12 η ωρα το πρωι,και εμεις φυγαμε στις 10 το βράδυ!!Που να φανταστώ...![]()
Μετά απο λίγο....νιωθω κάτι ζεστό και υγρό στο παντελόνι μου....αααχχχ...και οχι τιποτα άλλο μετά ήθελε να τα καλύψει και ερχόταν πάνω μας!!!!![]()
Όπως διάβαζα, από τη βιασύνη μου, διάβασα : και τώρα λάμπει ο κ*λος του!!!!
Όλα καλά λοιπόν!
Το σημαντικότερο είναι ότι δεν σας την κοπάνισε!
Όλα τα άλλα είναι... "μικροατυχήματα" που μπορεί να συμβούν σε ταξίδι!

-

Mood :
Απαντω λίγο αργά, με αφορμή το παρακάτω ποστ.
ΟΧΙ βεβαια και δεν καταλαβαίνω γιατι γινεται συγκριση ανάμεσα στο γάτο και στο μωρό.
Λίγα παραδειγματα: Ολες οι γάτες δεν δεχονται το σαμαράκι, ουτε υπάρχει λόγος εάν δεν το δεχονται να τις υποβάλουμε σε ταλαιπωρία. (Για μωρο με σαμαράκι ουτε λογος
)
Τα μωρά δεν μπορουμε να τα αφησουμε μονα τους στο σπίτι ουτε για λίγα λεπτά, αλλά τα γατόνια, εφόσον υπάρχει τροφη, νερό, ασφάλεια και κάποιος γειτονας πχ να τσεκάρει, ειναι προτιμότερο να μενουν στο περιβάλλον τους (αποδεδειγμενα οι γάτες πρωτιστος δενονται με το περιβάλλον τους, και επειτα με τα προσωπα που τις φροντιζουν), ειδικά οταν προκειται για λίγες μέρες.
Gata 100 σχετικά με τη στειρωση, νομιζω οτι η ζεστη δεν ειναι ανασταλτικός παράγοντας, πράγμα που θα σε ενημωρωσει καλυτερα ο γιατρος σου. Γνωμη μου ειναι να μην το καθυστερησεις αλλο, εφοσον εχει προσβαση εξω, διοτι πολλαπλασιάζονται οι πιθανοτητες να σου φυγει.
nosyparker έγραψε:Η δική μου άποψη είναι να τον πάρει μαζί της, εφόσον μπορεί να τον έχει υπό πλήρη επιτήρηση όλη την ώρα. Δεν είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, αν του βάλει σαμαράκι κι ένα σχοινί για προέκταση. Αν είχε μωρό, το ίδιο δεν θα έκανε; Δεν θα το είχε ή στο καρότσι ή αγκαλιά; Δε βλέπω λοιπόν γιατί να μην μπορεί να κάνει το ίδιο μ' ένα γατί. Στις φάσεις που το γατί θέλει να χαλαρώσει ή να κοιμηθεί, θα τον βάζει στη γατοφόρο του και θα τον έχει δίπλα της, δεμένο πάλι. Αν δεν τον πάρει μαζί της κάπου μία φορά, πώς θα ξέρει αν το γατί ανταποκρίνεται καλά στα ταξίδια και τις εκδρομές;
ΟΧΙ βεβαια και δεν καταλαβαίνω γιατι γινεται συγκριση ανάμεσα στο γάτο και στο μωρό.
Λίγα παραδειγματα: Ολες οι γάτες δεν δεχονται το σαμαράκι, ουτε υπάρχει λόγος εάν δεν το δεχονται να τις υποβάλουμε σε ταλαιπωρία. (Για μωρο με σαμαράκι ουτε λογος
)Τα μωρά δεν μπορουμε να τα αφησουμε μονα τους στο σπίτι ουτε για λίγα λεπτά, αλλά τα γατόνια, εφόσον υπάρχει τροφη, νερό, ασφάλεια και κάποιος γειτονας πχ να τσεκάρει, ειναι προτιμότερο να μενουν στο περιβάλλον τους (αποδεδειγμενα οι γάτες πρωτιστος δενονται με το περιβάλλον τους, και επειτα με τα προσωπα που τις φροντιζουν), ειδικά οταν προκειται για λίγες μέρες.
Gata 100 σχετικά με τη στειρωση, νομιζω οτι η ζεστη δεν ειναι ανασταλτικός παράγοντας, πράγμα που θα σε ενημωρωσει καλυτερα ο γιατρος σου. Γνωμη μου ειναι να μην το καθυστερησεις αλλο, εφοσον εχει προσβαση εξω, διοτι πολλαπλασιάζονται οι πιθανοτητες να σου φυγει.

ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων: Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ,ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΑΘΕ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΑΜΕ!!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ!!!

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα

-

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :
Συνηθως τετοιες καταστασεις ειναι πολυ κακο για το τιποτα. Οι γατες μπορουν να μεινουν μονες τους μεσα σε σπιτι. Το Μαιο που μας περασε ημουν για 3 βδομαδες στο νοσοκομειο κ οι γονεις μου τα παρατησαν ολα, σκυλια, γατια, ψαρια κ ανεβηκαν Αλεξ/πολη. Ειδικα η Muffin που την εχουμε μονιμως μεσα στο σπιτι, εμεινε μονη της τις 2 βδομαδες που ελειψε ο μπαμπας μου με 2 αμμολεκανες κ πολυ νερο κ φαγητο κ το γατι ηταν μια χαρα μετα! Λιγο σαλταρισμενο βεβαια απο τη μοναξια, αλλα υγιεστατη κ το σπιτι ακατουρητο!!
bonus photo που ειχα βρει παλιοτερα...!

alexia54- Prime Cat

-

Τόπος: Αλεξανδρούπολη (και Γατ-άβυσσο)
Αριθμός γατουνίων: Hazel aka fountoukaki (k kapoies akoma sto patriko mou..)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: μια γατοσ-πίτα γάτο απ'όλα!!!
Motto: in the end everything's gonna be ok. if it's not ok, it's not the end..
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/06/2010
Mood :
alexia54 έγραψε:Συνηθως τετοιες καταστασεις ειναι πολυ κακο για το τιποτα. Οι γατες μπορουν να μεινουν μονες τους μεσα σε σπιτι. Το Μαιο που μας περασε ημουν για 3 βδομαδες στο νοσοκομειο κ οι γονεις μου τα παρατησαν ολα, σκυλια, γατια, ψαρια κ ανεβηκαν Αλεξ/πολη. Ειδικα η Muffin που την εχουμε μονιμως μεσα στο σπιτι, εμεινε μονη της τις 2 βδομαδες που ελειψε ο μπαμπας μου με 2 αμμολεκανες κ πολυ νερο κ φαγητο κ το γατι ηταν μια χαρα μετα! Λιγο σαλταρισμενο βεβαια απο τη μοναξια, αλλα υγιεστατη κ το σπιτι ακατουρητο!!
Περαστικά σου, ό,τι κι αν ήταν.. Σιδερένια.
Η φωτό είναι απολύτως αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας!

-

Mood :
SuperCatz έγραψε:alexia54 έγραψε:Συνηθως τετοιες καταστασεις ειναι πολυ κακο για το τιποτα. Οι γατες μπορουν να μεινουν μονες τους μεσα σε σπιτι. Το Μαιο που μας περασε ημουν για 3 βδομαδες στο νοσοκομειο κ οι γονεις μου τα παρατησαν ολα, σκυλια, γατια, ψαρια κ ανεβηκαν Αλεξ/πολη. Ειδικα η Muffin που την εχουμε μονιμως μεσα στο σπιτι, εμεινε μονη της τις 2 βδομαδες που ελειψε ο μπαμπας μου με 2 αμμολεκανες κ πολυ νερο κ φαγητο κ το γατι ηταν μια χαρα μετα! Λιγο σαλταρισμενο βεβαια απο τη μοναξια, αλλα υγιεστατη κ το σπιτι ακατουρητο!!
Περαστικά σου, ό,τι κι αν ήταν.. Σιδερένια.![]()
![]()
![]()
Η φωτό είναι απολύτως αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας!![]()
![]()
![]()
![]()
σε ευχαριστω πολυ!!
ναι, ναι η φωτο ειναι απο τις καλες, χτυπαει καμπανακι υπενθυμησης στους γατο-δεινοπαθουντες!!

alexia54- Prime Cat

-

Τόπος: Αλεξανδρούπολη (και Γατ-άβυσσο)
Αριθμός γατουνίων: Hazel aka fountoukaki (k kapoies akoma sto patriko mou..)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: μια γατοσ-πίτα γάτο απ'όλα!!!
Motto: in the end everything's gonna be ok. if it's not ok, it's not the end..
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/06/2010
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2 
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!