Μνημόνιο συμπεριφορών της γάτας και επεξήγησή τους 1
Σελίδα 3 από 3 • Share •
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3
Απ: Μνημόνιο συμπεριφορών της γάτας και επεξήγησή τους 1
Μααα δεν μπορω και το βραδυ να τον εχω αγκαλια!!!!
Ξαπλωνουμε και οι τεσσερις μαζι και στην κυριολεξια αφου μας βαλει για υπνο σηκωνεται.Γενικοτερα εχει μια "ιδιαιτερη"συμπεριφορα και ενω δεν τον εχουμε δειρει ή μαλωσει εντονα ή τρομαξει ΠΟΤΕ , φοβαται τα παντα.Απο το σουρσιμο της παντοφλας μεχρι την μεταφορα με αυτοκινητο που εκει πια κανει λες και τον σφαζουν.Εχω προβλημα γιατι κανει εμετο και ολα τα υπολοιπα και λερωνεται και παντα οπου φτανουμε πρεπει να κανει μπανιο. Ο γιατρος απο την αλλη μου εχει πει να μην διακινδυνευσω να του δωσω ηρεμιστηκο για την μετακινηση.
Ξαπλωνουμε και οι τεσσερις μαζι και στην κυριολεξια αφου μας βαλει για υπνο σηκωνεται.Γενικοτερα εχει μια "ιδιαιτερη"συμπεριφορα και ενω δεν τον εχουμε δειρει ή μαλωσει εντονα ή τρομαξει ΠΟΤΕ , φοβαται τα παντα.Απο το σουρσιμο της παντοφλας μεχρι την μεταφορα με αυτοκινητο που εκει πια κανει λες και τον σφαζουν.Εχω προβλημα γιατι κανει εμετο και ολα τα υπολοιπα και λερωνεται και παντα οπου φτανουμε πρεπει να κανει μπανιο. Ο γιατρος απο την αλλη μου εχει πει να μην διακινδυνευσω να του δωσω ηρεμιστηκο για την μετακινηση.

sofiagal- Kitten

-

Αριθμός γατουνίων: 2 σόγατα και πολλά ξόγατα
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/11/2007
Νομίζω ότι μεγαλώνοντας θα του περάσει σιγά σιγά...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Αυτο ειναι που με ανησυχει...οσο μεγαλωνει γινεται πιο εντονο!
Τεσπα...θα δοκιμασω να φερω τα κουκλακια στο κρεββατι να κοιμηθουμε ολοι μαζι
Τεσπα...θα δοκιμασω να φερω τα κουκλακια στο κρεββατι να κοιμηθουμε ολοι μαζι

sofiagal- Kitten

-

Αριθμός γατουνίων: 2 σόγατα και πολλά ξόγατα
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/11/2007
Και τα δικα μου φοβισμενα ειναι λες και τα βασανιζουμε.
Μη σου κανει εντυπωση παντος αυτο, πολλα γατια ειναι ετσι.
Επειδη κι εμεις ειχαμε τετοια ωραια οταν πηγαιναμε στο γιατρο
και
φροντισε οταν εχετε προγραμματισμενο ραντεβου το πρωι ας πουμε, να τους μαζευεις το φαγητο απο το προηγουμενο βραδυ (εγω το μαζευω ξημερωματα, μη λυσσαξουν κιολας). Απο τοτε που το εφαρμοσα τετοια ατυχηματα δεν ξαναειχαμε. Μπορει απο την μια να ζαλιζονται με το αμαξι και σε συνδυασμο με το φοβο προ το αγνωστο περιβαλλον, κινηση, θορυβοι κλπ να καταληγουν σε
και
Μη σου κανει εντυπωση παντος αυτο, πολλα γατια ειναι ετσι.
Επειδη κι εμεις ειχαμε τετοια ωραια οταν πηγαιναμε στο γιατρο
και
φροντισε οταν εχετε προγραμματισμενο ραντεβου το πρωι ας πουμε, να τους μαζευεις το φαγητο απο το προηγουμενο βραδυ (εγω το μαζευω ξημερωματα, μη λυσσαξουν κιολας). Απο τοτε που το εφαρμοσα τετοια ατυχηματα δεν ξαναειχαμε. Μπορει απο την μια να ζαλιζονται με το αμαξι και σε συνδυασμο με το φοβο προ το αγνωστο περιβαλλον, κινηση, θορυβοι κλπ να καταληγουν σε
και
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

O γιατρός του τί λέει για την συμπεριφορά του αυτή? Σου έχει δώσει κάποιες ιδέες γιατί μπορεί να το κάνει αυτό?

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Kalispera sas ... Eimai foititria 22 xronon sti Samo . Exo parei enan gato apo to Septemvri , ton exo steirosei , einai tora 7 minon kai kati . Eno ekana ti steirosi prin ena mina adimetopizo sovaro provlima me ti sumperifora tou . Xero oti ftaio kata kurio logo ego pou ton xaidepsei polu endexomenos kai den ton ekpaidefsa me sosto tropo . Gia na mpo sto kurios thema , o gatos pleon den mporei na koimithei mazi mou dioti pidaei epano mou prospathodas na me xupnisei , i na mou travixei tin prosoxi , paizei me pragmata sto spiti pou den tha prepe kanontas thorubo kai min afinontas emena na koimitho . Apotelesma tous 4 teleftaious mines koimatai sto kloubi kai ton teleftaio mina exei arxisei mia moda na to katouraei . Eno tha prepe na iremisei sunexizei na ein ai uperkinitikos , ekdikitikos an ton maloseis , pidaei padou ( teleftaio epitevgma itan na anevei pano sto aircondition pano ap ta doulapia tis kouzinas kai na koimatai ekei . Milame gia upsos 2 metron kai parapano gt to tavani m einai psilo .)Den einai upakouos , molis antilifthei oti kapoios troei ginetai apistefta enoxlitikos eno den tou edina pote ap to fai mou . I an tou edina tou evaza afou teleiona sto mpol tou . Den antapokrinetai sto psekasma , tha ekdikithei ad aftou , den antapokrinetai sto fusima... den theorei to klouvi timoria kai i sunitheia me to pipi den mou epitrepei na to xrisimopoiiso . Katalabainete oti eimai foititria kai den exo polla perithoria .eilikrina voithiste ton uperagapao kai den xero ti na kano .

ismini21- Kitten

-

Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: anoixi
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Πολλά θα ήθελα αλλά δεν θα μπορώ να τους προσφέρω όσα χρειάζονται ...
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/09/2011
Mood :
Σε αυτη την ηλικια ολα τους ειναι υπερκινητικα και "ενοχλητικα" με την καλη εννοια. Μου φαινεται οτι του δικου σου, του την εσπασε τοσο πολυ που τον εβαλες να κοιμαται στο κλουβι που αφηνιασε. Καταλαβαινω βεαια οτι αν το σπιτι ειναι μικρο και δεν εχεις αλλο δωματιο για να κλεισεις την πορτα σου και να κοιμηθεις, υπαρχει θεμα. Αν ομως εχεις αυτη την δυνατοτητα δλδ να τον απομονωσεις τις ωρες πουκοιμασαι, τοτε κανε το.

Επισης καλο θα ηταν να μη γραφεις με greeklish διοτι ειναι δυσαναγνωστα και πολλοι δε μπαινουν καν στον κοπο να τα διαβασουν. ευχαριστω.

Με συγχωρείτε πολύ για το greeklish . Δεν έχω πρόβλημα να κοιμηθεί μαζί μου αλλά το να κλείσω την πόρτα από το υπνοδωμάτιο είναι λίγο δύσκολο . Βλέπετε εδώ στο Καρλόβασι έχουμε απίστευτη υγρασία . Το δωμάτιο ( επειδή το δοκίμασα και αυτό ) Καταλήγει να είναι απίστευτα υγρό , κρύο και πιο πολύ αυτό δημιουργεί προβλημα στα ρούχα . Εγώ ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός το ανέχομαι . Αλλά δεν θα πρεπε μετά τη στείρωση να ηρεμήσει να γίνει πιο πολύ του καναπέ ... Αυτό θα συμβεί ποτέ ή πρέπει να τον αποδεχτώ έτσι για το υπόλοιπο της συμβίωσής μας...?

ismini21- Kitten

-

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Πολλά θα ήθελα αλλά δεν θα μπορώ να τους προσφέρω όσα χρειάζονται ...
Mood :
Λογικα παντα, γυρω στον χρονο ηρεμουν. Παιζει βεβαια ρολο κι ο χαρακτηρας του καθε γατιου. Ειναι πολυ μικρος ακομα μωρε ο δικος σου, μωρακι ειναι, και τα μωρα το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι το παιχνιδι και η σκανταλια

+100Anatoli έγραψε:Λογικα παντα, γυρω στον χρονο ηρεμουν. Παιζει βεβαια ρολο κι ο χαρακτηρας του καθε γατιου. Ειναι πολυ μικρος ακομα μωρε ο δικος σου, μωρακι ειναι, και τα μωρα το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι το παιχνιδι και η σκανταλια
είναι φυσιολογική γατίσια συμπεριφορά,δεν ξέρω αν ξαναείχες γάτα ποτέ και τί περίμενες από το γατάκι που πήρες, αλλά τα ήρεμα ήρεμα γατιά είναι τα ηλικιωμένα κι αυτά όχι πάντα.Να παίζεται όσο περισσότερο μπορείς όχι φυσικά με τα χέρια σου αλλά με κάποια μπαλάκια κάποια κρεμαστά παιχνίδια , κι ένα σωρό πράγματα που θα γεμίζουν τις ώρες του χωρίς να πλήτει .

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Είχα γατια αλλά ποτε δεν τα στείρωσα . Έμενα Αθήνα και όταν πήδαγαν απ το μπαλκόνι για αναζήτηση συντρόφου απλά προσπαθούσα να είμαι εκεί αν με χρειαστούν ( ατυχήματα και έτσι ) Απλά τώρα θα πρέπει να πάω Αθήνα και δεν μπορώ να εγγυηθώ για τη συμπεριφορά του . Το σπίτι είναι μεγάλο και δεν μπορώ να τον ελέγχω . Την προηγούμενη φορα τον ειχα κλεισμενο στο δωματιο μου πραγμα που τωρα που ανοιξε ο καιρο ειναι αδυνατο να γινει. Συνεπως πρεπει να βρω τροπο να τον πειθαρχησω λιγο. Αλλιως θα μενει στο μπαλκονι , που σημαινει οτι αργα η γρηγορα θα πηδηξει κατω και συνεπως θα τον ξεσκισουν οι αλλοι γατοι . Ειλικρινα ειμαι αγχωμενη . Η αναμονη ειναι καλη λυση και ειμαι προθυμη να αναλαβω τισ ευθυνες μου αλλα πως μπορω να τον εξημερώσω έστω και λιγο ... ? ( ειναι Πασχα , οι δικοι μου οσο και να θελουν δεν μπορουν να τον χειριστουν και πρεπει να βρω αμεση λυση ) Ολες οι προτασεις θα μου ειναι χρησιμες .

ismini21- Kitten

-

Mood :
Θα σου πω πως έχουμε εμείς τα γατιά μας κι εσύ αναλόγως πράττεις. Τα έχουμε αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, στειρωμένα για την ασφάλεια τους και την υγεία τους , κι είναι ελεύθερα να κυκλοφορούν σ' όλο το σπίτι ανεξαρτήτως μεγέθους, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος να μην πλησιάζουν κάποιο δωμάτιο. Με τα απορρυπαντικά κρυμμένα κι ασφαλή, τα μπαλκόνια επίσης τα περισσότερα (το δικό μου είναι στον πρώτο και δεν το έχω περιφράξει παρα μόνο προς την διπλανή πολυκατοικία που είμαστε μεσοτοιχία ) περιφραγμένα για να μη το πηδήξουν κάτω και τραυματιστούν, σκοτωθούν, χαθούν. Πειθαρχία στα γατιά είναι θέμα προς σύζήτηση δηλ. τί περιμένεις να κάνουν. το να μην ανεβαίνουν στα έπιπλα είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς το σκαρφάλωμα είναι η φύση τους . αυτά προς το παρών, αν θες κάτι άλλο ρώτα ελεύθερα..

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
Ωραία αν περιφράξω τα δύο μπαλκόνια ( φαντάζομαι εννοείς με εκέινο το πλαστικό που μοιάζει με φράχτη και είναι εύκαμπτο ) δεν θα πηδήξει δηλαδή ... ? Εγώ θέλω μόνο να μην κάνει αυτό που βλέπετε ελπίζω στην φωτογραφία , όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά γιατί δεν ξέρω πόσα κιλά βαστάει το aircondition ... Θα φροντίσω να του πάρω παιχνίδια και να του φτιάξω ονυχοδρόμιο .

ismini21- Kitten

-

Mood :
Υπάρχουν κάμποσα γατιά από αυτό μόνο το φόρουμ που κάνουν το αιρ κοντίσιον παρατήρητήριο, αντέχει το καημένο το μηχάνημα μη φοβάσαι , το μόνο που θα πρέπει να καθαρίζεις το φίλτρο λόγω τρίχας πιο συχνά. Θα ψάξω να σου βρώ φωτό να καμαρώσεις

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
http://www.gatospito.com/t3353p50-topic#576945
δεν βρίσκω άλλες πρόχειρες , αλλά πάρε κουράγιο. Είναι στη φύση τους, απαγόρευε πράγματα που είναι σημαντικά για την ασφάλειά της και την δική σου.
δεν βρίσκω άλλες πρόχειρες , αλλά πάρε κουράγιο. Είναι στη φύση τους, απαγόρευε πράγματα που είναι σημαντικά για την ασφάλειά της και την δική σου.
doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!