Γνωρίζοντας την γάτα σας στις άλλες γάτες
Σελίδα 2 από 3 • Share •
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 
Απ: Γνωρίζοντας την γάτα σας στις άλλες γάτες
Α ρε Παναγιώτη, έχεις αναδιφήσει....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Ωχ λιγο δύσκολα τα πράγματα ελπίζω όμως να μη πάρει τόσο πολύ γιατί θα είναι μικρούλι κ περσικό που υποτίθεται ότι είναι κ πιο ήρεμα γατιά

Elvenstar- Prime Cat

-

Τόπος: Allou
Αριθμός γατουνίων: 2
Motto: Avada Kedavra mudbloods
Ημερομηνία Εγγραφής: 11/03/2008
Mood :
Αν αυτο που θα παρεις ειναι το μαυρο φουντωτο ντολμαδακι της υπογραφης σου, ειναι τελειο! 

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

ναι ναι το ντομαλδάκι είναι
Σ΄ευχαριστώ πολύ 
Σ΄ευχαριστώ πολύ 

Elvenstar- Prime Cat

-

Τόπος: Allou
Motto: Avada Kedavra mudbloods
Ημερομηνία Εγγραφής: 11/03/2008
Mood :
Chouzouris έγραψε:Α ρε Παναγιώτη, έχεις αναδιφήσει....
Κι εχω και δρομο προστα μου ακομα...

thundercats- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: Γνωστο τοις πασι...
Αριθμός γατουνίων: 3 + μελι και καρυδια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τωρα πια τι αλλο να ζητησω...
Motto: "Don't fight the walls they're here for all"
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/04/2009
Mood :
γεια σας ειμαι καινουρια εδω!!διαβασα το αρθρο πολυ ενδιαφερων.εχω ηδη μια γατα 2 χρονων κ πηρα κ μια αδεσποτουλα μολις τις εφερα ομως σε επαφη η μεγαλη μου επαθε κριση οχι μονο ζηλεψε κ δεν μας πλησιαζε για λιγη ωρα αλλα εκανε κ συνεχεια αυτο το χχχιιι στο μικρουλι αμεσως τις χωρισα κ τις μετεφερα σε αλλο σπιτι τουλαχιστον μεχρι το μικρο να κανει τα εμβολια του κ να φυγει κ η ψωριτσα που χει στα αυτια του μη μου τη κολλησει κιολας!!πραγματικα ομως αναρωτιωμουν πως θα τις φερω σε επαφη ο γιατρος που πηγα το μικρο μου πε δυσκολα θα τη δεχτει τη μικρη εγω θα το προσπαθησω συμφωνα μ αυτα που γραφετε στο αρθρο κ αν δεν τα καταφερω απλα θα τις εχω σε ξεχωριστα σπιτια!!μια ερωτηση θελω να κανω μονο ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να περασει η ψωρα στα αυτακια?ο αιλουρογιατρος μου δωσε ενα σκευασμα σαν λαδακι να της βαζω αλλα ποτε περναει???
maroulaki- Kitten

-

Ημερομηνία Εγγραφής: 24/06/2010
Mood :
maroulaki έγραψε: ο γιατρος που πηγα το μικρο μου πε δυσκολα θα τη δεχτει τη μικρη
Θα συνηθίσει, μην τον ακους. Χρειάζονται απλώς λίγο χρόνο. Κράτα τες σε χωριστό δωμάτιο τις πρώτες μέρες.

nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
maroulaki έγραψε:γεια σας ειμαι καινουρια εδω!!διαβασα το αρθρο πολυ ενδιαφερων.εχω ηδη μια γατα 2 χρονων κ πηρα κ μια αδεσποτουλα μολις τις εφερα ομως σε επαφη η μεγαλη μου επαθε κριση οχι μονο ζηλεψε κ δεν μας πλησιαζε για λιγη ωρα αλλα εκανε κ συνεχεια αυτο το χχχιιι στο μικρουλι αμεσως τις χωρισα κ τις μετεφερα σε αλλο σπιτι τουλαχιστον μεχρι το μικρο να κανει τα εμβολια του κ να φυγει κ η ψωριτσα που χει στα αυτια του μη μου τη κολλησει κιολας!!πραγματικα ομως αναρωτιωμουν πως θα τις φερω σε επαφη ο γιατρος που πηγα το μικρο μου πε δυσκολα θα τη δεχτει τη μικρη εγω θα το προσπαθησω συμφωνα μ αυτα που γραφετε στο αρθρο κ αν δεν τα καταφερω απλα θα τις εχω σε ξεχωριστα σπιτια!!μια ερωτηση θελω να κανω μονο ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να περασει η ψωρα στα αυτακια?ο αιλουρογιατρος μου δωσε ενα σκευασμα σαν λαδακι να της βαζω αλλα ποτε περναει???
Η ψώρα παίρνει αρκετό καιρό να περάσει, ανάλογα φυσικά με το πόσο εκτεταμένη είναι μέσα στο αυτάκι.
Περισσότερα θα σου πει ο γιατρός που το είδε και έχει σωστότερη άποψη από εμάς που θα μιλήσουμε απλά εμπειρικά (πχ σε ένα από τα γατιά μας που είχε ψώρα, έκανε πάνω από 1 μήνα να περάσει, αλλά ήταν φουλ στην ψώρα..)..
Όταν λες ο αιλουρογιατρός, εννοείς τον Αίλουρο στο Π. Φάληρο?

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
περιμένω την επόμενη παρασκευή την ανηψιά μου να έρθει με την
Μίμσυ,είναι μέλος του φόρουμ,και εγώ έχω τον Πίπη που΄είναι 2 ετων
και τυφλός.Τον έχει παρουσιάσει κι αυτον με φωτογραφία , τι κάνουμε
παιδιά;
Μίμσυ,είναι μέλος του φόρουμ,και εγώ έχω τον Πίπη που΄είναι 2 ετων
και τυφλός.Τον έχει παρουσιάσει κι αυτον με φωτογραφία , τι κάνουμε
παιδιά;

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Διάβασες εδώ?
http://www.gatospito.com/forum-f19/topic-t421.htm
http://www.gatospito.com/forum-f19/topic-t421.htm
Home, sweet Gatospito...

Βοήθεια!!! Αποτυχημένη συγκατοίκηση
Καλησπέρα σε όλους & Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!!
Είμαι μόλις λίγων ημερών μέλος & χαίρομαι πολύ που βρήκα το gatospito. Νιώθω καλύτερα που μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιους που θα με καταλάβουν!
Εν συντομία & με αφορμή το άρθρο για την γνωριμία μεταξύ των ψιψίνων, χρειάζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ!
Η Ήρα μου (avatar) ούτε ακόμα 2ετών, δεν έχει γνωρίσει κανένα άλλο ψιψίνι, μεγάλωσε με τον Καισαρούλη (avatar). Στις 27/4/11 βρήκα έναν ενήλικο γατούλη (στειρωμένο!) (τον Μιμάκο μου) που δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος της & τον μάζεψα γιατί ήταν αδυνατισμένος, διψασμένος, πεινασμένος (έκανε 3 μέρες να συνέλθει) & με ακολούθησε πανεύκολα στο διαμέρισμα. Το θεώρησα ευκαιρία για παρέα της Ήρας καθώς σκεφτόμουν να της βρώ ένα αδελφάκι άν & προσπαθήσαμε στην αρχή να του βρούμε σπίτι αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς απο τότε περνάμε έναν γολγοθά καθώς τήρησα μέσα στην άγνοιά μου μερικά βήματα απο το άρθρο αλλά δυστυχώς όχι όλα. Εκείνος εξοικειώθηκε πολύ γρήγορα με τα πάντα, είναι αξιολάτρευτος, απίστευτα έξυπνος, τρυφερός (δίνει φιλάκια), γλυκός, παιχνιδιάρης (παίζουμε πασούλες), περίεργος, ξεροκέφαλος, πεισματάρης, δυνατός & τρώει τα πάντα. Η Ήρα μου όμως έχει πρόβλημα. Ο γατούλης θέλοντας να παίξει μαζί της την κυνηγάει & προσπαθεί να την πιάσει απο πίσω & άν τα καταφέρει εκείνη ουρλιάζει (ακόμα & τώρα βέβαι δεν τους έχω πάντα μαζί).Του αγριεύει (κκκχχχχχχ-γγγγρρρρρ- κτλ.
), δεν θέλει να την ακουμπάει ή να την πλησιάζει ή να την μυρίζει. Απο την ημέρα που ήρθε ο γατούλης σταμάτησε να τρώει την ξηρά της & τρώει αποκλειστικά του σκύλου (K/D για νεφρική ανεπάρκεια - ξηρά & κονσέρβα) (πάντα την έτρωγε, μαζί με την δικής της όμως). Πήγαμε στο γιατρό & η εξέταση αίματος έδειξε υψηλή Κρεατινίνη 2,3 (όριο 2,4) & Λεμφοκύτταρα 8,94 (όριο 6,80). Η γιατρός μας είπε ότι τα Λεμφοκύτταρα είναι απο το στρες καθώς άν ήταν κάτι σοβαρότερο & οι υπόλοιπες ενδείξεις της θα έδειχναν αλλοίωση. Μου συνέστησε να τρώει την K/D για γατούλες (έφαγε ελάχιστο & τώρα ούτε να την φτύσει, συνεχίζει με του σκύλου). Έχει αδυνατίσει απίστευτα πολύ, δεν έχει ιδιαίτερα διάθεση, απομονώνεται κάποιες φορές, δεν κυκλοφορεί φυσικά στο σπίτι με άνεση όπως παλιά, πάει με την πλάτη στον τοίχο, έχει γίνει φοβική
γιατί περιμένει ότι θα πεταχτεί ο γατούλης, αγριεύει & σε εμένα (το καταλαβαίνω - φταίω), τα βράδια όμως που την κοιμίζω στο δωμάτιο μου άν έχει όρεξη έρχεται για χάδια & αγκαλιά. Ανησυχώ απίστευτα πολύ για το μωρό μου & δεν ξέρω τι να κάνω. Έχουμε αρχίσει να εξετάζουμε πάλι το ενδεχόμενο να ψάξουμε γατόσπιτο για τον Μιμάκο μου (
), πρίν δεθούμε ακόμα περισσότερο γιατί δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Τι να κάνω? Νιώθω δυστυχισμένη που τους έφερα όλους σε αυτήν την κατάσταση. Συγνώμη για την μακρυγορία τελικά. Χρειάζομαστε οικογενειακώς βοήθεια.
Είμαι μόλις λίγων ημερών μέλος & χαίρομαι πολύ που βρήκα το gatospito. Νιώθω καλύτερα που μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιους που θα με καταλάβουν!
Εν συντομία & με αφορμή το άρθρο για την γνωριμία μεταξύ των ψιψίνων, χρειάζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ!
Η Ήρα μου (avatar) ούτε ακόμα 2ετών, δεν έχει γνωρίσει κανένα άλλο ψιψίνι, μεγάλωσε με τον Καισαρούλη (avatar). Στις 27/4/11 βρήκα έναν ενήλικο γατούλη (στειρωμένο!) (τον Μιμάκο μου) που δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος της & τον μάζεψα γιατί ήταν αδυνατισμένος, διψασμένος, πεινασμένος (έκανε 3 μέρες να συνέλθει) & με ακολούθησε πανεύκολα στο διαμέρισμα. Το θεώρησα ευκαιρία για παρέα της Ήρας καθώς σκεφτόμουν να της βρώ ένα αδελφάκι άν & προσπαθήσαμε στην αρχή να του βρούμε σπίτι αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς απο τότε περνάμε έναν γολγοθά καθώς τήρησα μέσα στην άγνοιά μου μερικά βήματα απο το άρθρο αλλά δυστυχώς όχι όλα. Εκείνος εξοικειώθηκε πολύ γρήγορα με τα πάντα, είναι αξιολάτρευτος, απίστευτα έξυπνος, τρυφερός (δίνει φιλάκια), γλυκός, παιχνιδιάρης (παίζουμε πασούλες), περίεργος, ξεροκέφαλος, πεισματάρης, δυνατός & τρώει τα πάντα. Η Ήρα μου όμως έχει πρόβλημα. Ο γατούλης θέλοντας να παίξει μαζί της την κυνηγάει & προσπαθεί να την πιάσει απο πίσω & άν τα καταφέρει εκείνη ουρλιάζει (ακόμα & τώρα βέβαι δεν τους έχω πάντα μαζί).Του αγριεύει (κκκχχχχχχ-γγγγρρρρρ- κτλ.
), δεν θέλει να την ακουμπάει ή να την πλησιάζει ή να την μυρίζει. Απο την ημέρα που ήρθε ο γατούλης σταμάτησε να τρώει την ξηρά της & τρώει αποκλειστικά του σκύλου (K/D για νεφρική ανεπάρκεια - ξηρά & κονσέρβα) (πάντα την έτρωγε, μαζί με την δικής της όμως). Πήγαμε στο γιατρό & η εξέταση αίματος έδειξε υψηλή Κρεατινίνη 2,3 (όριο 2,4) & Λεμφοκύτταρα 8,94 (όριο 6,80). Η γιατρός μας είπε ότι τα Λεμφοκύτταρα είναι απο το στρες καθώς άν ήταν κάτι σοβαρότερο & οι υπόλοιπες ενδείξεις της θα έδειχναν αλλοίωση. Μου συνέστησε να τρώει την K/D για γατούλες (έφαγε ελάχιστο & τώρα ούτε να την φτύσει, συνεχίζει με του σκύλου). Έχει αδυνατίσει απίστευτα πολύ, δεν έχει ιδιαίτερα διάθεση, απομονώνεται κάποιες φορές, δεν κυκλοφορεί φυσικά στο σπίτι με άνεση όπως παλιά, πάει με την πλάτη στον τοίχο, έχει γίνει φοβική
γιατί περιμένει ότι θα πεταχτεί ο γατούλης, αγριεύει & σε εμένα (το καταλαβαίνω - φταίω), τα βράδια όμως που την κοιμίζω στο δωμάτιο μου άν έχει όρεξη έρχεται για χάδια & αγκαλιά. Ανησυχώ απίστευτα πολύ για το μωρό μου & δεν ξέρω τι να κάνω. Έχουμε αρχίσει να εξετάζουμε πάλι το ενδεχόμενο να ψάξουμε γατόσπιτο για τον Μιμάκο μου (
), πρίν δεθούμε ακόμα περισσότερο γιατί δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Τι να κάνω? Νιώθω δυστυχισμένη που τους έφερα όλους σε αυτήν την κατάσταση. Συγνώμη για την μακρυγορία τελικά. Χρειάζομαστε οικογενειακώς βοήθεια.

Chara- Kitten

-

Τόπος: Νέα Σμύρνη
Αριθμός γατουνίων: 2 + ο σκυλοαδελφός τους + όποιο αδέσποτο
Motto: Ποτέ μη λές ποτέ!
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/06/2011
Mood :
Ίσως κάποιο άλλο μέλος έχει κάποια ιδέα τι να κάνεις, γιατί εγώ δυστυχώς αντιμετώπισα ακριβώς τα ίδια 6 χρόνια πριν και αναγκάστηκα να δώσω τον γατούλη μου. Θηλυκό είχα και εγώ ήταν 12 χρονών και ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα περιγράφεις.

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
doremi έγραψε:Ίσως κάποιο άλλο μέλος έχει κάποια ιδέα τι να κάνεις, γιατί εγώ δυστυχώς αντιμετώπισα ακριβώς τα ίδια 6 χρόνια πριν και αναγκάστηκα να δώσω τον γατούλη μου. Θηλυκό είχα και εγώ ήταν 12 χρονών και ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα περιγράφεις.
Δεν περίμενα ποτέ ότι μέσα από την καλή μου διάθεση θα δημιουργούσα μόνη μου πρόβλημα στα μωρά μου. Ακόμα & ο Μιμάκος αναγκάζεται να περνάει πολλές ώρες μόνος του άν και η διάθεσή του δεν χαλάει. Απλά έχει κάπως ηρεμήσει & έτσι μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο, ακόμα και να ξαπλώνουν σχετικά κοντά, αρκεί να μην του έρθει να την "ενοχλήσει". Με βασανίζει η σκέψη ότι ίσως αν τον είχα αφήσει στην τύχη του να ήταν καλύτερα & για εκείνον.

Chara- Kitten

-

Mood :
Καλως ηρθες!
Καταρχην θα προτεινα ο σκυλακος να ταιζεται σε καποιο δωματιο μονος του ωστε να μην τρωει η μικρη το φαι του που δεν κανει. δευτερον, θα σε συμβουλευα να αρχισεις τη γνωριμια τους απο την αρχη, ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες. Κανε σαν να εφερες σημερα το καινουργιο γατουλη σπιτι σου. Δωσε χρονο και στους δυο. Αξιζει να το προσπαθησεις.
Καταρχην θα προτεινα ο σκυλακος να ταιζεται σε καποιο δωματιο μονος του ωστε να μην τρωει η μικρη το φαι του που δεν κανει. δευτερον, θα σε συμβουλευα να αρχισεις τη γνωριμια τους απο την αρχη, ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες. Κανε σαν να εφερες σημερα το καινουργιο γατουλη σπιτι σου. Δωσε χρονο και στους δυο. Αξιζει να το προσπαθησεις.

επειδη περασε κ η μεγαλη μου γατα προβλημα με τα νεφρα της, καμια τροφη ειδικη δεν της αρεσε, ουτε της hills ουτε της royal canin η ξηρη. δοκιμασε μηπως τρωει τα renal φακελακια της royal canin με γευση τονο, ή της eukanuba που δεν θυμαμαι πως λεγονται..αυτα τα ψιλοετρωγε η δικια μου, και για ξηρη η πιο κοντινη στις ειδικες για νεφρικη ανεπαρκεια ειναι η royal canin senior s/o που ειναι πιο νοστιμη απο τις αλλες(αυτη ετρωγε).
για την συγκατοικηση θα συμφωνησω με την Anatoli.

bailey- Junior Cat

-

Τόπος: Πατρα-Λευκωσια
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/09/2009
Mood :
Anatoli έγραψε:Καλως ηρθες!
Καταρχην θα προτεινα ο σκυλακος να ταιζεται σε καποιο δωματιο μονος του ωστε να μην τρωει η μικρη το φαι του που δεν κανει. δευτερον, θα σε συμβουλευα να αρχισεις τη γνωριμια τους απο την αρχη, ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες. Κανε σαν να εφερες σημερα το καινουργιο γατουλη σπιτι σου. Δωσε χρονο και στους δυο. Αξιζει να το προσπαθησεις.![]()
Καλώς σας βρήκα! Σ'ευχαριστώ πολύ. Απο σήμερα θα ξεκινήσω απο την αρχή! Θα τυπώσω το άρθρο & θα το κολλήσω κάπου να το βλέπουμε & να το διαβάζουμε ξανά & ξανά για να μην "ξεφεύγουμε".... και ο Θεός μαζί μας (κυριολεκτικά).

Chara- Kitten

-

Mood :
bailey έγραψε:επειδη περασε κ η μεγαλη μου γατα προβλημα με τα νεφρα της, καμια τροφη ειδικη δεν της αρεσε, ουτε της hills ουτε της royal canin η ξηρη. δοκιμασε μηπως τρωει τα renal φακελακια της royal canin με γευση τονο, ή της eukanuba που δεν θυμαμαι πως λεγονται..αυτα τα ψιλοετρωγε η δικια μου, και για ξηρη η πιο κοντινη στις ειδικες για νεφρικη ανεπαρκεια ειναι η royal canin senior s/o που ειναι πιο νοστιμη απο τις αλλες(αυτη ετρωγε).
Είναι τραγικό & απαίσιο να βλέπεις το ψιψίνι σου να μη θέλει να φάει τίποτε άλλο! Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Θα δοκιμάσω σήμερα κιόλας αυτό που μου προτείνεις & εύχομαι να πετύχει. Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Chara- Kitten

-

Mood :
Ευχαριστώ τον θείο Google που σας βγήκα βρε παιδιά...
έχω πρόβλημα με τον γατούλη μ.. πριν από μια βδομάδα περίπου ενημερώθηκα πως εχθές θα αποκτούσαμε ακόμα έναν αρσενικό γατούλη ο οποίος είναι αδελφός του δικού μ αλλά απο την αμέσως επόμενη γέννα.. ξεκίνησα λοιπόν να χωρίζω χώρους ο Άρης δεν πήγαινε εκεί που ήταν ο χώρος για τον Ερμή.. Να πω πως ο Ερμής τέλος του άλλου μήνα θα τον πάρει η αδελφή μου στην Αθήνα.. Για να μη μακρηγορώ ο Άρης ούτε καν τον πλησίασε να τον μυρίσει έβγαλε δόντια πήρε στάση επίθεσης και έβγαζε και έναν ήχο σαν τα φίδια δν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω (έτσι έκανε όταν ένας ξάδελφος είχε φέρει το χαζοχαρούμενο μεν αλλά μεγαλόσωμο σχετικά σκύλο του) ο Άρης είναι 6 μιση 7 μηνών και ο νέος της παρέας 1μιση στους 2 μήνες..
Γενικά είναι Υπερβολικά κοινωνικός (και φοβητσιάρης) όποιος και να έρθει στο σπίτι θα τον χαιρετήσει μαου νιαου νιαρ κάτι θα πεί πάντως και μετά θα τον ζαλίσει μέχρι να ασχοληθεί μαζί του!!!
Εχθές τον είχα όλη την ώρα αγκαλιά και μόλις έπαιρνα τον Ερμή κ πλησίαζα έκανε πάλι το ίδιο.. Και αναγκάστηκα την μια πιθαμή να τον έχω στο δωμάτιο όπου είχα τον Άρη και την αγάπη μου να τον έχω στο μπαλκόνι γτ δοκίμασα να τον έχω χύμα στο σαλόνι αλλά ανοίγει την πόρτα και έχουμε σόου... και δν ξέρω τι να κάνω πονάει η ψυχή μου για τον Άρη αλλά και το πιτσιρίκι κρίμα είναι...
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την αγάπη και των 2 για μένα.. και τα 2 για να κοιμηθούνε πρέπει η να είναι στα πόδια μ ι πάνω μ όταν είμαι ανάσκελα, σε κανέναν άλλο!!
έχω πρόβλημα με τον γατούλη μ.. πριν από μια βδομάδα περίπου ενημερώθηκα πως εχθές θα αποκτούσαμε ακόμα έναν αρσενικό γατούλη ο οποίος είναι αδελφός του δικού μ αλλά απο την αμέσως επόμενη γέννα.. ξεκίνησα λοιπόν να χωρίζω χώρους ο Άρης δεν πήγαινε εκεί που ήταν ο χώρος για τον Ερμή.. Να πω πως ο Ερμής τέλος του άλλου μήνα θα τον πάρει η αδελφή μου στην Αθήνα.. Για να μη μακρηγορώ ο Άρης ούτε καν τον πλησίασε να τον μυρίσει έβγαλε δόντια πήρε στάση επίθεσης και έβγαζε και έναν ήχο σαν τα φίδια δν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω (έτσι έκανε όταν ένας ξάδελφος είχε φέρει το χαζοχαρούμενο μεν αλλά μεγαλόσωμο σχετικά σκύλο του) ο Άρης είναι 6 μιση 7 μηνών και ο νέος της παρέας 1μιση στους 2 μήνες..
Γενικά είναι Υπερβολικά κοινωνικός (και φοβητσιάρης) όποιος και να έρθει στο σπίτι θα τον χαιρετήσει μαου νιαου νιαρ κάτι θα πεί πάντως και μετά θα τον ζαλίσει μέχρι να ασχοληθεί μαζί του!!!
Εχθές τον είχα όλη την ώρα αγκαλιά και μόλις έπαιρνα τον Ερμή κ πλησίαζα έκανε πάλι το ίδιο.. Και αναγκάστηκα την μια πιθαμή να τον έχω στο δωμάτιο όπου είχα τον Άρη και την αγάπη μου να τον έχω στο μπαλκόνι γτ δοκίμασα να τον έχω χύμα στο σαλόνι αλλά ανοίγει την πόρτα και έχουμε σόου... και δν ξέρω τι να κάνω πονάει η ψυχή μου για τον Άρη αλλά και το πιτσιρίκι κρίμα είναι...
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την αγάπη και των 2 για μένα.. και τα 2 για να κοιμηθούνε πρέπει η να είναι στα πόδια μ ι πάνω μ όταν είμαι ανάσκελα, σε κανέναν άλλο!!
Εφόσον θα κρατήσεις τον γατούλη μόνο ένα μήνα, δε νομίζω ότι έχουν αρκετό χρόνο για να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον. Συνήθως χρειάζονται πολύ περισσότερο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απομονώσεις τον μικρό στο μπάνιο και ν' αφήσεις τον μεγάλο να τον μυρίζει απ' έξω. Κάποια στιγμή θα σταματήσει τα κχχχχ αλλά μην περιμένεις ν' αγαπηθούνε κιόλας.

nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
καλημέρα!! Ο Αρης είναι μόνος του στο σπίτι μέχρι τώρα? Και εμένα η Ναομίτσα μου δεν τα δέχεται κατευθείαν τα γατάκια που φέρνω στο σπίτι για φιλοξενίες κλπ. μπαινει κατευθείαν σε θέση μάχης. Κυρίως γιατί αυτό είναι ο χώρος τους και ο ανθρωπός τους , και ερχεται τώρα ο νέος να τους φάει την θέση?
Αυτό που μου έχουν πει εμένα είναι ότι οταν φερνεις νεο γατάκι στο σπίτι , ποτέ μην του κάνεις χάδια μπροστά στν παλιό.
Επίσης , είναι προτιμότερο να μην έρχονται κατευθείαν σε επαφή αλλά να τους κρατάς χωριστά για λίγες μέρες - και βδομάδες αν χρειαστεί. Να τους ανταλλαζεις τα κρεββατακια τους ή κουβερτακια που ξαπλωνουν για να μαθαινει ο ενας την μυρωδια του αλλου σιγα σιγά και σταδιακά να τα φέρνεις σε επαφή.
Εγώ έτσι έκανα με την Ναόμι και τον φιλοξενούμενο μας τον Ερρίκο. Και στις αρχές ειχαμε τρελους καβγάδες αλλά σιγά σιγά φτιαξανε τα πράγματα.
Αφού όμως ο Ερμής θα φύγει σε ένα μήνα, μην αγχώνεσαι
Αυτό που μου έχουν πει εμένα είναι ότι οταν φερνεις νεο γατάκι στο σπίτι , ποτέ μην του κάνεις χάδια μπροστά στν παλιό.
Επίσης , είναι προτιμότερο να μην έρχονται κατευθείαν σε επαφή αλλά να τους κρατάς χωριστά για λίγες μέρες - και βδομάδες αν χρειαστεί. Να τους ανταλλαζεις τα κρεββατακια τους ή κουβερτακια που ξαπλωνουν για να μαθαινει ο ενας την μυρωδια του αλλου σιγα σιγά και σταδιακά να τα φέρνεις σε επαφή.
Εγώ έτσι έκανα με την Ναόμι και τον φιλοξενούμενο μας τον Ερρίκο. Και στις αρχές ειχαμε τρελους καβγάδες αλλά σιγά σιγά φτιαξανε τα πράγματα.
Αφού όμως ο Ερμής θα φύγει σε ένα μήνα, μην αγχώνεσαι

Joey- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/11/2009
Mood :
Ναι ο μόνος ήταν.. αλλά οκ και τώρα που είναι 2 τον Άρη τον έχω αγκαλιά καθε τρις και λίγο έτσι είμασταν δλδ όχι ότι του δείχνω περισσότερη αγάπη τώρα... Σήμερα που τον Άρη τον πήρε αγκαλιά ο πατέρας μου, που συνήθως τον μάλωνε, τον είδα που ψιλό μαλάκωσε γτ πήγαινε και έδινε φάπες στο μικρό αλλά χωρίς νύχια όπως όταν παίζουν με κάτι και το σπρώχνουν.. και πάνω που χάρηκα ως τα βρίσκουν να σου πάλι το κκκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ -.- και του αποσπούσα την προσοχή.. :/
Δεύτερη μέρα συνύπαρξης και τα αποτελέσματα είναι πως ο Άρης όταν τον έχω σφιχτά πάνω μου παίζει και μετά να κοιμηθεί και ας κάνει στην αρχή κχχχχ στον Ερμή.. Αλλά ξεκίνησε και το νιάνιαρο να κανει κχχχχχ στον Άρη :/ και δεν ξέρω.. Βέβαια βοήθησαν τα λόγια αγάπης πολύ και να πω την αμαρτία μ δν πολύ ασχολούμε με τον Ερμή.. Επίσης ο μεγάλος δε δέχεται να δει τον μικρό να πάει στην άμμο του και να πιει νερό ή να φάει από το πιάτο του αλλά ο ίδιος κάνει πράξη "τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μου" :/
Λογικότατη και φυσιολογικότατη η συμπεριφορά του Αρη.

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
3η μέρα και ναι! παίζουν μεταξύ τους αλλά ο Άρης "πάνω στο παιχνίδι" τον πονάει τον μικρό σα να τον πνίγει.. :/ Και η μητέρα μόλις με ενημέρωσε πως όσο εγω κοιμόμουν αγκαλιά με τον Άρη στα πόδια μ κλασικά που κοιμάται ανέβηκε και ο μικρός.. και τα κκχχχχχχχχχ σταματήσανε!! :S
και ο μικρός έχει ξεσκιστεί να "παίζει" με την ουρά του Άρη!!!!
και ο μικρός έχει ξεσκιστεί να "παίζει" με την ουρά του Άρη!!!!
Καλέ τι ένα μήνα και.. μου λέτε αυτοί σε λίγο μπύρες μαζί θα πηγαίνουν να πιούνε.. 

ΟΛΗ μέρα αυτό το βιολί είχα...

ΟΛΗ μέρα αυτό το βιολί είχα...
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!