Ένας γάτος..σκέτος Λουκουμάς...!!!
Σελίδα 24 από 26 • Share •
Σελίδα 24 από 26 •
1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26 
Απ: Ένας γάτος..σκέτος Λουκουμάς...!!!
aporw έγραψε:natalouko έγραψε:aporw έγραψε:Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!![]()
Έχουμε βρει μπελά με το καινούριο τους παιχνίδι!![]()
Ρίχνουν τον κουβά με τα σκουπίδια κάτω και αφου σκίσουν την σακούλα τα βγάζουν όλα έξω!![]()
Ξυπνάμε το πρωί και βρίσκουμε την κουζίνα μεσα στο σκουπιδαριό!
![]()
Μα είναι δυνατόν?? Να τα δεί και κανείς να νομίζει οτι δεν τα ταίζουμε και ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια!
![]()
Και οι τρόποι 2!
1ος τρόπος: Πατάει ο χοντρός το πετάλ του κάδου και μετά είτε η Κίρκη είτε ο Βίκτωρ σηκώνονται αρχίζουν να σκίζουν την σακούλα και πετάνε ένα ένα τα πράγματα έξω! Η κοντη δεν φτάνει βλέπετε οπότε αυτοί απλά απολαμβάνει τους "καρπούς" ή κρατάει τσίλιες!![]()
2ος τρόπος: Ρίχνει ο χοντρός όλο το κουβα κάτω και ορμάνε όλοι μαζί να σκίσουν την σακούλα και να βγάλουν όλα τα σκουπίδια έξω!![]()
Τωρα ψάχνω για λύση!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει πρόβλημα είναι αλλά φαντάζομαι το σκηνικό!!!

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
natalouko έγραψε:aporw έγραψε:Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!![]()
Ρίχνουν τον κουβά με τα σκουπίδια κάτω και αφου σκίσουν την σακούλα τα βγάζουν όλα έξω!![]()
![]()
Μα είναι δυνατόν?? Να τα δεί και κανείς να νομίζει οτι δεν τα ταίζουμε και ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια!
![]()
Και οι τρόποι 2!
1ος τρόπος: Πατάει ο χοντρός το πετάλ του κάδου και μετά είτε η Κίρκη είτε ο Βίκτωρ σηκώνονται αρχίζουν να σκίζουν την σακούλα και πετάνε ένα ένα τα πράγματα έξω! Η κοντη δεν φτάνει βλέπετε οπότε αυτοί απλά απολαμβάνει τους "καρπούς" ή κρατάει τσίλιες!![]()
2ος τρόπος: Ρίχνει ο χοντρός όλο το κουβα κάτω και ορμάνε όλοι μαζί να σκίσουν την σακούλα και να βγάλουν όλα τα σκουπίδια έξω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ρε Ναταλία! Μιλάμε για απόλυτη ταύτιση απόψεων!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
natalouko έγραψε:aporw έγραψε:natalouko έγραψε:aporw έγραψε:Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!![]()
![]()
![]()
Και οι τρόποι 2!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει πρόβλημα είναι αλλά φαντάζομαι το σκηνικό!!!![]()
![]()
![]()
Ειναι η μόνη στιγμή που τα πάνε και τα 4 καλα και συνεργάζονται!
Βέβαια μετα πέφτει καμιά σφαλιάρα για τα λάφυρα!
SuperCatz έγραψε:natalouko έγραψε:aporw έγραψε:Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!![]()
![]()
![]()
Και οι τρόποι 2!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ρε Ναταλία! Μιλάμε για απόλυτη ταύτιση απόψεων!![]()
![]()
![]()
![]()

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
Και δεν είσαι η μόνη που κάθε μέρα βλέπει έτσι την κουζίνα της! τα βλαμένα λες και είναι νηστικά, μήπως να έβαζες τον κάδο στο μπαλκόνι το βράδυ?

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto: Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/04/2008
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Και δεν είσαι η μόνη που κάθε μέρα βλέπει έτσι την κουζίνα της! τα βλαμένα λες και είναι νηστικά, μήπως να έβαζες τον κάδο στο μπαλκόνι το βράδυ?
Το προβλημα ειναι οτι εχουν προσβαση στο μπαλκονι λογω αμμολεκανης οποτε δεν βοηθαει και πολυ!
Πρεπει να βρω εναν κάδο που να κλείνει καλά και να μην έχει πεντάλ!
Μέσα σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας, πχ κάτω από το νεροχύτη, δεν χωράει να βάλεις έναν κάδο και έξω απ' το ντουλάπι έναν σύρτη?

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-

Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :
Τι λυση ψαχνεις?Και κατηγορεις αδικως και τα καημενα τα γατακια που θελουν απλα να παιξουν.
Η λυση ειναι μια.Σκουπιδοτενεκες μεσα σε ντουλαπι!
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?
- Σπόιλερ:
- Σκατογατα
Υπομονη σιμωνακι

Anatoli έγραψε:Τι λυση ψαχνεις?Και κατηγορεις αδικως και τα καημενα τα γατακια που θελουν απλα να παιξουν.![]()
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?![]()
- Σπόιλερ:
ΣκατογαταΥπομονη σιμωνακι
![]()
Τι σουπερ λύση!!!!!!!!
λες και δεν μπορούν να ανοίξουν το ντουλάπι και να πεταξουν έξω τον κάδο και μετά να τον ανοίξουν.... έτσι κάνουν τα δικά μου , δεν υπάρχει λύση 
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto: Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/04/2008
Mood :
Μα δεν βγαινει ο καδος απο το ντουλαπι, αφου ειναι βιδωμενος επανω του.
Επισης, πριν πεσουμε για υπνο, εμεις παντα βγαζουμε τα σκουπιδια στο μπαλκονι και βαζουμε καθαρη σακουλα.
Επισης, πριν πεσουμε για υπνο, εμεις παντα βγαζουμε τα σκουπιδια στο μπαλκονι και βαζουμε καθαρη σακουλα.

Σημερα ηταν μερα grooming!
Xτενιστίκαμε και πουδραριστήκαμε και οι 4!
Αυτο που παρατηρησα με μεγαλη μου εκπληξη ήταν η μεγαλη βελτιωση στο τριχωμα τους!
Τρωγοντας young male και δινοντας τους εδω και μηνες λαδι σολωμου 3-4 φορες την εβδομαδα το τριχωμα τους εχει γινει βελουδενιο!
Η Κιρκοπουλίνα είχε πάντα πολυ μαλακό και απαλό τρίχωμα αλλα τώρα έγιναν και τα άλλα έτσι!
Επίσης πολύ συμαντικό δεν μάδησαν με το χτένισμα σχεδόν καθόλου! Πράγμα που σημαινει οτι το τρίχωμα τους έγινε και γερο!
Τελικά αυτή η τροφή μας ταιριάζει και εντερικά και στο τριχωμα!
Με καμια τροφη δεν ηταν ετσι!! Τελικά εδώ έρχεται και κολλάει το..ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΟ!
Xτενιστίκαμε και πουδραριστήκαμε και οι 4!
Αυτο που παρατηρησα με μεγαλη μου εκπληξη ήταν η μεγαλη βελτιωση στο τριχωμα τους!
Τρωγοντας young male και δινοντας τους εδω και μηνες λαδι σολωμου 3-4 φορες την εβδομαδα το τριχωμα τους εχει γινει βελουδενιο!
Η Κιρκοπουλίνα είχε πάντα πολυ μαλακό και απαλό τρίχωμα αλλα τώρα έγιναν και τα άλλα έτσι!
Επίσης πολύ συμαντικό δεν μάδησαν με το χτένισμα σχεδόν καθόλου! Πράγμα που σημαινει οτι το τρίχωμα τους έγινε και γερο!
Τελικά αυτή η τροφή μας ταιριάζει και εντερικά και στο τριχωμα!
Με καμια τροφη δεν ηταν ετσι!! Τελικά εδώ έρχεται και κολλάει το..ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΟ!
γλύκας είναι το περτικαλί σου αγόρι

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Τα νεύρα μου!
Το μεσημερι εψησα μπιφτεκια και τα εβαλα σε ενα ταπερ ανοιχτο και μεσα στο φουρνακι για να κρυωσουν και να τα παρω αυριο στη δουλεια.. Το φουρνακι μου ειναι πανω στο ψυγειο..Αφησα την πορτα απο το φουρνακι λιγο ανοιχτο για να βγαινουν οι υδρατμοι..αποτελεσμα??
Μπαινω τωρα στη κουζινα και δεν ξερω πως αλλα καποιος πηρε τα μπιφτεκια απο το φουρνακι (προσεξτε το ταπερ ειναι ακομα στη θεση του, δεν εχει κουνηθει ουτε εκατοστο!!) και τα εφαγαν!
Βρηκα μονο μια μπουκια κατω στο πατωμα!
Παει το φαγητο μου για αυριοοο!!! Γκρκρκρκρκρ!
Το μεσημερι εψησα μπιφτεκια και τα εβαλα σε ενα ταπερ ανοιχτο και μεσα στο φουρνακι για να κρυωσουν και να τα παρω αυριο στη δουλεια.. Το φουρνακι μου ειναι πανω στο ψυγειο..Αφησα την πορτα απο το φουρνακι λιγο ανοιχτο για να βγαινουν οι υδρατμοι..αποτελεσμα??
Μπαινω τωρα στη κουζινα και δεν ξερω πως αλλα καποιος πηρε τα μπιφτεκια απο το φουρνακι (προσεξτε το ταπερ ειναι ακομα στη θεση του, δεν εχει κουνηθει ουτε εκατοστο!!) και τα εφαγαν!
Παει το φαγητο μου για αυριοοο!!! Γκρκρκρκρκρ!
Αμάν! Κλέφτες

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
Τί τραβάς καημένο παιδί και συ
αλλά αφού δεν μπορούμε να σε κρατήσουμε , γιατί μας το λες; σαν τον Χατζηχρήστο και συ;
αλλά αφού δεν μπορούμε να σε κρατήσουμε , γιατί μας το λες; σαν τον Χατζηχρήστο και συ;

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
Ξανθο αγγελο και ξανθο πριγκηπα λεω κι εγω τον Μικυ
Μα ειναι Λουκουμας οντως!Ετοιμος για φαγωμα!
Μα ειναι Λουκουμας οντως!Ετοιμος για φαγωμα!
- Σπόιλερ:
- Και παραπονιοσουν για τα σκουπιδια!Πανε τωρα τα μπιφτεκια!

doremi έγραψε:Τί τραβάς καημένο παιδί και συαλλά αφού δεν μπορούμε να σε κρατήσουμε , γιατί μας το λες; σαν τον Χατζηχρήστο και συ;
![]()
Anatoli έγραψε:Ξανθο αγγελο και ξανθο πριγκηπα λεω κι εγω τον Μικυ![]()
Μα ειναι Λουκουμας οντως!Ετοιμος για φαγωμα!![]()
- Σπόιλερ:
Και παραπονιοσουν για τα σκουπιδια!Πανε τωρα τα μπιφτεκια!![]()
![]()
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!!
Πεινούσαν τα κακόμοιρα!
Πεινούσαν τα κακόμοιρα!
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Μου αρεσει που το θεμα των κλεμμενων μπιφτεκιων το εγραψες στο θεμα του Λουκουμα!Μαλλον γνωριζεις τον κλεφτη

aporw έγραψε:Τα νεύρα μου!![]()
![]()
Μπαινω τωρα στη κουζινα και δεν ξερω πως αλλα καποιος πηρε τα μπιφτεκια απο το φουρνακι (προσεξτε το ταπερ ειναι ακομα στη θεση του, δεν εχει κουνηθει ουτε εκατοστο!!) και τα εφαγαν!![]()
![]()
![]()
Παει το φαγητο μου για αυριοοο!!! Γκρκρκρκρκρ!![]()
![]()
![]()
![]()

-

Mood :
Chouzouris έγραψε:ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!!![]()
Πεινούσαν τα κακόμοιρα!![]()
Anatoli έγραψε:Μου αρεσει που το θεμα των κλεμμενων μπιφτεκιων το εγραψες στο θεμα του Λουκουμα!Μαλλον γνωριζεις τον κλεφτη![]()
Μπα οχι ο χοντρουλης δεν φτανει εκει πανω..μαλλον ο πιτσιρικος την εκανε την ζημια!
SuperCatz έγραψε:aporw έγραψε:Τα νεύρα μου!![]()
![]()
Μπαινω τωρα στη κουζινα και δεν ξερω πως αλλα καποιος πηρε τα μπιφτεκια απο το φουρνακι (προσεξτε το ταπερ ειναι ακομα στη θεση του, δεν εχει κουνηθει ουτε εκατοστο!!) και τα εφαγαν!![]()
![]()
![]()
Παει το φαγητο μου για αυριοοο!!! Γκρκρκρκρκρ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην γελας!
Σελίδα 24 από 26 •
1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26 
Σελίδα 24 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!