Γάτες και ζεστός καιρός
Σελίδα 1 από 4 • Share •
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4 
Γάτες και ζεστός καιρός
Καθότι νέα γατομάνα, έχω τις απορίες μου.
Πως συμπεριφέρονται τα γατούνια μας τώρα που έχει ζεστάνει για τα καλά ο καιρός;
Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τα κάνουμε να αισθανθούν λίγο πιο...δροσερά;
Για παράδειγμα, έβλεπα τις τελευταίες μέρες, και ειδικά σήμερα, τον καημένο τον Αλήτη που η κατάστασή του κατά τη διάρκεια της μέρας περιλαμβάνει πολλές ώρες ύπνου (ζαβλάκωση?!), κατά προτίμηση σε δροσερό μέρος (σκιά, κάτω από το θάμνο, σήμερα ανακαλύψε πως μέσα έχουμε δροσιά λόγω air condition και είπε να "σαπίσει" κανένα τρίωρο, όπως όταν έκανε έξω κρύο και μέσα ζέστη τον χειμώνα), με χέρια-πόδια κατσαρωμένα στους τέσσερις ορίζοντες (άντε στους δύο). Γενικά, είναι αυτό που λέμε "το πάει αργά".
Σήμερα έβρεξα τα χέρια μου και τα έκανα μια περασιά σε όλη του την πλάτη, λίγο στο πρόσωπο και ότι έμεινε στην κοιλιά και ο καημένος δεν αντιστάθηκε καθόλου (κάπου εδώ μέσα το διάβασα αυτό το "κόλπο"), μπας και δροσιστεί.
Αλλά είναι ακόμη Ιούνιος...τι θα γίνει τον Αύγουστο!?
Πως συμπεριφέρονται τα γατούνια μας τώρα που έχει ζεστάνει για τα καλά ο καιρός;
Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τα κάνουμε να αισθανθούν λίγο πιο...δροσερά;
Για παράδειγμα, έβλεπα τις τελευταίες μέρες, και ειδικά σήμερα, τον καημένο τον Αλήτη που η κατάστασή του κατά τη διάρκεια της μέρας περιλαμβάνει πολλές ώρες ύπνου (ζαβλάκωση?!), κατά προτίμηση σε δροσερό μέρος (σκιά, κάτω από το θάμνο, σήμερα ανακαλύψε πως μέσα έχουμε δροσιά λόγω air condition και είπε να "σαπίσει" κανένα τρίωρο, όπως όταν έκανε έξω κρύο και μέσα ζέστη τον χειμώνα), με χέρια-πόδια κατσαρωμένα στους τέσσερις ορίζοντες (άντε στους δύο). Γενικά, είναι αυτό που λέμε "το πάει αργά".
Σήμερα έβρεξα τα χέρια μου και τα έκανα μια περασιά σε όλη του την πλάτη, λίγο στο πρόσωπο και ότι έμεινε στην κοιλιά και ο καημένος δεν αντιστάθηκε καθόλου (κάπου εδώ μέσα το διάβασα αυτό το "κόλπο"), μπας και δροσιστεί.
Αλλά είναι ακόμη Ιούνιος...τι θα γίνει τον Αύγουστο!?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την M81 στις Τετ Jun 10, 2009 9:34 am, 1 φορά

M81- Catarazzi

-

Αριθμός γατουνίων: Τον Ζαβολιά, τον Μούργο, την Κανελλίδου, την Πιτσιλιά, τον Αλήτη + την Twiggy!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Πολλά! ...για photo-shooting!
Ημερομηνία Εγγραφής: 04/03/2009
Mood :
Απ: Γάτες και ζεστός καιρός
Θα λυώσουν....Συνήθως τους κόβεται και η ορεξη και χάνουν κιλά....
Και κοιμούνται ανάσκελα (καλό για φωτογραφίες αυτο!
)
Και κοιμούνται ανάσκελα (καλό για φωτογραφίες αυτο!
)
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων: Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :
Πράγματι, το φαγητό το έχει κόψει κάπως. Πάλι καλά, να κατέβει λίγο, γιατί είμαστε λίγο πριν το "όριο" των 5,5kg.ismini έγραψε:Θα λυώσουν....Συνήθως τους κόβεται και η ορεξη και χάνουν κιλά....
Και κοιμούνται ανάσκελα (καλό για φωτογραφίες αυτο!![]()
)
Όσο για τα πόδια στον αέρα!? Έχω χαϊδέψει τις τελευταίες μέρες κοιλίτσα ουκ ολίγες φορές!
Ναι, έχω βγάλει και μερικές φωτογραφίες.
Αλλά, μωρέ τον λυπάμαι τον κακόμοιρο!
Ευτυχώς όταν βραδιάζει έχει κάπως δροσιά εκεί στις φυλλωσιές που πάει και αράζει.

M81- Catarazzi

-

Αριθμός γατουνίων: Τον Ζαβολιά, τον Μούργο, την Κανελλίδου, την Πιτσιλιά, τον Αλήτη + την Twiggy!
Mood :
M81 έγραψε:
Ευτυχώς όταν βραδιάζει έχει κάπως δροσιά εκεί στις φυλλωσιές που πάει και αράζει.
Τυχερός!
Η Αργυρω την βγαζει κάτω από τις γλάστρες, κοιμάται ολη μέρα και ξυπνάει το βράδυ....(Ο Σιβα κοιμάται συνέχεια χειμωνα - καλοκαιρι και δεν πιάνεται
)
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων: Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :
Αν έχεις καμιά βρεγμένη πετσέτα (πολύ καλά στυμμένη) έξω και του τη δείξεις με τρόπο, ίσως την τιμήσει. Εμένα την τιμουσαν πάντα. Πρόσεχε όμως, μην του βάλεις τα βρεμένα κοντά στο αιρ-κοντίσιον.
Και απλώς άλλαζέ του το νερό σχετικά συχνά ή βάζε του δροσερό όταν τον βλέπεις να πλησιάζει για να το τιμήσει.
Όσο για την κοιλιά: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!
Και απλώς άλλαζέ του το νερό σχετικά συχνά ή βάζε του δροσερό όταν τον βλέπεις να πλησιάζει για να το τιμήσει.

marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/12/2007
Mood :
Τρώνε λιγότερο κοιμούνται περισσότερο, κινούνται ακόμη λιγότερο.
Στο Μπαμπίκο μου, του έβαζα μιά νοτισμένη πετσέτα μέσα στην μπανιέρα και έβγαζε εκεί πανευτυχής όλους τους καύσωνες....
Στο Μπαμπίκο μου, του έβαζα μιά νοτισμένη πετσέτα μέσα στην μπανιέρα και έβγαζε εκεί πανευτυχής όλους τους καύσωνες....

Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto: Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/04/2008
Mood :
η Σασυ πάντως και η Τζογια καθονται στον ηλιο 

Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: Αθηνα
Αριθμός γατουνίων: 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto: ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής: 16/08/2008
Mood :
marmanga έγραψε:Αν έχεις καμιά βρεγμένη πετσέτα (πολύ καλά στυμμένη) έξω και του τη δείξεις με τρόπο, ίσως την τιμήσει. Εμένα την τιμουσαν πάντα. Πρόσεχε όμως, μην του βάλεις τα βρεμένα κοντά στο αιρ-κοντίσιον.
Πετσέτα ε?! Χμ..Marcos έγραψε:Τρώνε λιγότερο κοιμούνται περισσότερο, κινούνται ακόμη λιγότερο.
Δηλαδή, να πάρω πχ. μια πετσέτα, να την βρέξω λίγο και να την βάλω στο κάτω μισό της γατοφόρου!?
ΟΚ, αν δω τα ζόρικα με τη ζέστη θα το δοκιμάσω.
Το air-condition δεν το πλησιάζει. Είναι και το γραφείο μου εκεί κοντά, αλλά δεν έρχεται (μάλλον φοβάται τον θόρυβο από το pc, τι να πω!?).
Το νερό το αλλάζω συχνά και το δοκιμάζω με το δάχτυλο (αν έχει βράσει από τη ζέστη).
Επίσης, βρέχω καμιά φορά το δάχτυλό μου και το ακουμπάω στο στόμα του να δροσιστεί και να πάρει "'μπρος" να πάει να πιει νερό!
Προχθές μου είπε η μαμά μου πως κοιμόταν έχοντας ακουμπήσει το κεφάλι του στο πλαϊνό μέρος του μπολ με το νέρο (εκείνα τα κλασικά τα πήλινα από το γιαούρτι).
Πιο παλιά τον είχα δει που το είχε πάρει αγκαλιά με το ένα χέρι.
Όσο για την κοιλιά?!...Μιλάμε για μεγάααλη ζαβλάκωση! :lol!:

M81- Catarazzi

-

Mood :
Η Τζόγια δεν είναι άσπρη ή κάνω λάθος?!Pepita έγραψε:η Σασυ πάντως και η Τζογια καθονται στον ηλιο
Αν είναι έτσι, δεν "πιάνει"! Το άσπρο αντανακλάει το φως! Τα σκουρόχρωμα τραβάνε όλη τη ζέστη!

M81- Catarazzi

-

Mood :
Ναι, αλλά η Σάσσυ είναι κατράμι!!! (Μια κουκλάρα πανθηρούλα...
)
)
Silmaril- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto: Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/07/2008
Mood :
Ναι, αλλά η Σάσυ είναι κατράμι!
Συμπληρώνω: Δέσποινα, την ίδια ΛΕΞΗ>....!!!!!!!!! Ειλικρινά δεν το 'χα δει.
Έτσι είναι όμως, δεν την λες απλώς 'μαύρη'.

-

Mood :
Αγκαλια με το μπωλ νερου εχω πετυχει και τον δικο μου.Εγω του βαζω νερο απο το ψυγειο γιατι οταν ζεσταινει ο καιρος, βουταει μεσα την πατουσα και αν δεν ειναι παγωμενο δεν πινει.Καθεται διπλα στο μπωλ και με κοιταει για να το αλλαξω.
Εντωμεταξυ καθε χρονο εχουμε τα ιδια.Παθαινει αλτσχαιμερ και χαζομαρα μαζι και δεν θυμαται το air-condition. Τι σημαινει αυτο?Οτι παει και χωνεται κουλουριασμενος κιολας στα πιο απιθανα μερη για να βρει δροσια και στο δωματιο που καθομαστε και εχει a/c δεν ερχεται.
Πρεπει εμεις να τον κουβαλησουμε και να τον φερουμε.Αυτο στις αρχες, γιατι μετα το καταλαβαινει και με το που ακουει το μπιπ ερχεται τρεχοντας και ξαπλαααρει με τα χερια ποδια ανοιχτα.
Εντωμεταξυ καθε χρονο εχουμε τα ιδια.Παθαινει αλτσχαιμερ και χαζομαρα μαζι και δεν θυμαται το air-condition. Τι σημαινει αυτο?Οτι παει και χωνεται κουλουριασμενος κιολας στα πιο απιθανα μερη για να βρει δροσια και στο δωματιο που καθομαστε και εχει a/c δεν ερχεται.
Πρεπει εμεις να τον κουβαλησουμε και να τον φερουμε.Αυτο στις αρχες, γιατι μετα το καταλαβαινει και με το που ακουει το μπιπ ερχεται τρεχοντας και ξαπλαααρει με τα χερια ποδια ανοιχτα.___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Η Σασυ εχει παθος με τον ηλιο 

Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: Αθηνα
Αριθμός γατουνίων: 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto: ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής: 16/08/2008
Mood :
Μεγάλο πράγμα η συμπαράσταση!Silmaril έγραψε:Ναι, αλλά η Σάσσυ είναι κατράμι!!! (Μια κουκλάρα πανθηρούλα...)
Anatoli έγραψε:Αγκαλια με το μπωλ νερου εχω πετυχει και τον δικο μου.Εγω του βαζω νερο απο το ψυγειο γιατι οταν ζεσταινει ο καιρος, βουταει μεσα την πατουσα και αν δεν ειναι παγωμενο δεν πινει.Καθεται διπλα στο μπωλ και με κοιταει για να το αλλαξω.
Επειδή λένε πως δεν κάνει να τρώνε κονσέρβες από το ψυγείο, τόσο κρύο νερό δεν έχω δοκιμάσει.
Λέτε να μου αρρωστήσει!?
Ε καλά, ποιος νομίζεις ότι τον έφερνε μέσα για να καταλάβει ότι έχει δροσιά!? Σιγά μην ερχόταν μόνος του. Αφού δεν σκαμπάζουν ώρες-ώρες!Anatoli έγραψε:Εντωμεταξυ καθε χρονο εχουμε τα ιδια.Παθαινει αλτσχαιμερ και χαζομαρα μαζι και δεν θυμαται το air-condition. Τι σημαινει αυτο?Οτι παει και χωνεται κουλουριασμενος κιολας στα πιο απιθανα μερη για να βρει δροσια και στο δωματιο που καθομαστε και εχει a/c δεν ερχεται.Πρεπει εμεις να τον κουβαλησουμε και να τον φερουμε.Αυτο στις αρχες, γιατι μετα το καταλαβαινει και με το που ακουει το μπιπ ερχεται τρεχοντας και ξαπλαααρει με τα χερια ποδια ανοιχτα.

M81- Catarazzi

-

Mood :
Α, όλα κι όλα... Το Εξαρτημένο μόλις ανοίξει κλιματιστικό πιάνει πρώτη θέση.
Κι επίσης ο μόνος ανταγωνιστής της μάνας μου είναι ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ, κοινώς ο ανεμιστήρας.
Αράζει κολλητά... (και χαίρεται εκτός από τον αέρα και το 'γουργούρισμα' που κάνει)
Κι επίσης ο μόνος ανταγωνιστής της μάνας μου είναι ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ, κοινώς ο ανεμιστήρας.
Αράζει κολλητά... (και χαίρεται εκτός από τον αέρα και το 'γουργούρισμα' που κάνει)

-

Mood :
Πάντως τα μικρά σήμερα έσπρωξαν ένα ποτήρι με νερό πάνω στο τραπέζι και πλατσούριζαν στο νερό 
Αυτό το κόλπο με την πετσέτα μου φαίνεται πάρα πολύ καλό.

Αυτό το κόλπο με την πετσέτα μου φαίνεται πάρα πολύ καλό.

gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση

-

Τόπος: Πάτρα
Αριθμός γατουνίων: 2
Motto: Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/04/2009
Mood :
marmanga έγραψε:Ναι, αλλά η Σάσυ είναι κατράμι!
Ε ας συμβεί και με μένα μια φορά!!!
Μόνο με τη Χχαρά;

Silmaril- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto: Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/07/2008
Mood :
αλλο κολπακι που το κατσουλι δεν το εχει τμησει ειναι να τους δινεις ενα παγακι αρχιζουν και το σπρωχνουν με τα πατουσια τους και παιζουν καθως τσουλαει στο πατωμα, προσοχη μην σαβουρωθεις.βρεχω συχνα τα πατουσια της στον πολυ καυσωνα για να δροσιζετε βασικα ειναι το μονο μερος απο το οποιο ιδρωνουν, την ενοχλει αλλα το ξερω πως την ανακουφιζει. αυτο με την πετσετα δεν το ηξερα θα το δοκιμασω στο βρωμοκατσουλο!!!!
εχθες οταν επλενα τα χερια μου ηρθε η μικρη στο μπανιο και την πιτσιλισα ουτε που αντεδρασε το μαναρι μου, εχει λιωσει αλλα κολιτσα δεν δινει να ζουπηξω γαμω το!!!!!!!!!!
εχθες οταν επλενα τα χερια μου ηρθε η μικρη στο μπανιο και την πιτσιλισα ουτε που αντεδρασε το μαναρι μου, εχει λιωσει αλλα κολιτσα δεν δινει να ζουπηξω γαμω το!!!!!!!!!!

marestros- Εφτάψυχη M^o-o^derator

-

Τόπος: κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων: το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: την ελπιδουλα....
Motto: off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 06/12/2007
Mood :
Η Ζουζού κάθεται στν ανοικτή μπαλκονόπορτα αλλά ούτε μέσα ούτε έξω, ακριβώς στο χώρισμα. Τρώει λιγότερο. Μισεί το a/c!

Maro- Γατοδιαβιβάστρια

-

Τόπος: Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων: Ένα
Motto: Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής: 24/06/2008
Mood :
Ο Μαγιούλης λατρέυει τον ανεμιστήρα !!!!!

Kikiriki- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων: Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/07/2008
Mood :
Τα δικά μου θέλουν να είναι στο μπαλκόνι όσο περισσότερο γίνεται.. αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί μέσα μπορεί να είναι πιο δροσερά με τους ανεμιστήρες ή το κλιματιστικό και τότε αναγκαστικά τα βάζω μέσα με το ζόρι. Και τιμούν τη δροσούλα, δε μπορώ να πω.. Τις καθημερινές πριν φύγω για δουλειά, προγραμματίζω τα μηχανήματα να λειτουργήσουν ορισμένες ώρες για να μην υποφέρουν.. θα μου 'ρθει ο κούκος αηδόνι από τη ΔΕΗ, αλλά δε με νοιάζει
Επίσης, ένα κόλπο με πετσέτα που είχα δοκιμάσει πέρυσι.. τη βρέχετε και τη βάζετε στην κατάψυξη. Μετά από ώρες, αφού έχει παγώσει καλά, τη βγάζετε και τοποθετείτε πάνω τη γάτα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με στεγνή πετσέτα, παγωμένη στην κατάψυξη μερικές ώρες. Το είχα δοκιμάσει όταν ήταν να πάω τις γάτες στον κτηνίατρο, με 40 βαθμούς έξω.. Δεν κρατάει πολύ η δροσιά της πετσέτας, βέβαια αλλά κάπως ανακουφιστική είναι.
Και φυσικά το βρέξιμο της γούνας είτε με τα χέρια είτε με νωπή πετσέτα...
Όπως και να 'χει, εμείς το "ξάσπρισμα" δεν το γλυτώνουμε πάλι φέτος..
Επίσης, ένα κόλπο με πετσέτα που είχα δοκιμάσει πέρυσι.. τη βρέχετε και τη βάζετε στην κατάψυξη. Μετά από ώρες, αφού έχει παγώσει καλά, τη βγάζετε και τοποθετείτε πάνω τη γάτα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με στεγνή πετσέτα, παγωμένη στην κατάψυξη μερικές ώρες. Το είχα δοκιμάσει όταν ήταν να πάω τις γάτες στον κτηνίατρο, με 40 βαθμούς έξω.. Δεν κρατάει πολύ η δροσιά της πετσέτας, βέβαια αλλά κάπως ανακουφιστική είναι.
Και φυσικά το βρέξιμο της γούνας είτε με τα χέρια είτε με νωπή πετσέτα...
Όπως και να 'χει, εμείς το "ξάσπρισμα" δεν το γλυτώνουμε πάλι φέτος..

εμένα οι δικές μου ταυλιάζονται στα μάρμαρα, ενώ όλο το χειμώνα χώνονται στα μαξιλάρια του καναπέ...
ενώ ο γάτος μου που είναι χαζός... όταν είμαστε σπίτι οπότε και είναι έξω, κάνει βόλτες, και γυρνάει σπίτι ΜΟΝΟ όταν θα του έχει βγει η γλώσσα έξω... σα τα σκυλιά
ενώ ο γάτος μου που είναι χαζός... όταν είμαστε σπίτι οπότε και είναι έξω, κάνει βόλτες, και γυρνάει σπίτι ΜΟΝΟ όταν θα του έχει βγει η γλώσσα έξω... σα τα σκυλιά

BokSurat- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων: 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Κίρκη
Motto: ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/04/2008
Mood :
-

και εμενα τιμα τις βρεγμενες πετσετες
και γενικα σουρνεται στα πλακακια, μη δει χαλακι...
και γενικα σουρνεται στα πλακακια, μη δει χαλακι...

NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων: Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto: Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/01/2008
Mood :
Ο δικός μου ρίχνει κάτι ξάπλες στο κρεβάτι...το μισό κρεβάτι για πάρτη του. Και άμα τον ενοχλήσω για να του αλλάξω μέρος μου κάνει και το ανεπαίσθητο νιαούρισμα γκρίνιας.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

vaso- Εφτάψυχη M^o-o^derator

-

Αριθμός γατουνίων: ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto: Imagine the Impossibilities
Ημερομηνία Εγγραφής: 02/10/2008
Mood :
vaso έγραψε:Ο δικός μου ρίχνει κάτι ξάπλες στο κρεβάτι...το μισό κρεβάτι για πάρτη του. Και άμα τον ενοχλήσω για να του αλλάξω μέρος μου κάνει και το ανεπαίσθητο νιαούρισμα γκρίνιας.
Εμ, καλά σου λέει! Τι το ενοχλείς κι εσύ το παιδί;

Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4 
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!