Πόσο μπορούμε να αγαπήσουμε μια γάτα;
Σελίδα 3 από 3 • Share •
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3
Απ: Πόσο μπορούμε να αγαπήσουμε μια γάτα;
ouiette έγραψε:
Haliaaa
katastasi. O Panthirakos mou klaiei kai psahnei to adelfo tou, kai egw
prsopathw na ton parigorisw. Me akouei o andras mou kai sholiazei..
Prohtes mono pou den me petaxe exw epeidi kathomoun me ton Panthirakos
kai tin mana tou sta podia mou..." Exw oi gates! den thelw gates spiti
mou!eisai teleiws treli! Den s enohlei oti oi gates kathontai sto
proskefalo sou?! Den ehw dei tetoia katastasi pouthena allou"...k.l.p
Pws
na kratisei gates otan kapoios fwnazei... Krybontai moli ton akoun kai
avte na tous vreis meta..me to risko na exafanistoun opws egine me ton
Ginger.
κ. Σόνια, οι άνθρωποι που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το μεγαλείο της γάτας έτσι αντιδρούν. Τι να πω... υπομονή
(Birmaniac εδώ
)
Δεν του δέιχνετε φωτο απο το γατόσπιτο με όλες εμάς τις τρελές και τα γατούνια μας μπας και καταλάβει ότι δεν είναι καθόλου σπάνιο..??

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
Αχχχ κι εγώ περνάω κάτι τέτοιο αλλά στο ελάχιστο ...
Τον γαργαλάει η μύτη του μου είπε .. Τις αγαπάει όμως !
Να μην ανεβαίνουν στους καναπέδες ... να μην ακουμπάν την κουζίνα ... να πλένω τα χέρια μου ΣΥΝΕΧΕΙΑ (έχω πάθει μυκητίαση από τα πολλά σαπούνια) ... και ... να να να ...
ΟΚ για μπάστα ...
Εσένα όταν σε ακουμπάω μετά πλένω τα χέρια μου ? (και δεν είσαι και εμβολιασμένος ...)
Εσύ δεν αφήνεις τρίχες παντού ? Εσύ δεν κάνεις τις ανάγκες σου στην τουαλέτα μου ??
Όπως καθαρίζω, φροντίζω και σέβομαι εσένα .. ΕΤΣΙ ακριβώς κάνω και με την γατουμπίτσα μου ... παφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Επιτέλους ας πάρουν ένα τέλος αυτού του είδους τα "παράπονα" ... ή ζήλειες άτοπες ... πονηρά κεκαλημμένες ζήλειες ...
Αν θέλεις να είσαι ΕΣΥ ο άρχοντας της ζωής μου .. θα πρέπει πρώτα να αποδεχθείς εμένα και ΑΜΕΣΩΣ μετά τις γατουμπίτσες μου !
Τα πράγματα είναι ξε κα θα ρα !
Απο την δική του πλευρά όμως ... θα μου πεί ότι για εμένα ενδιαφέρετε πρώτα απ όλα .. και δεν θέλει να με βλέπει να αγωνιώ, να πονάω, "να κλαίω για ένα ζώο" ...
Όμως ...
Ζώα είμαστε όλοι ... κι εσύ κι εγώ και τα γατουμπάκια μας
Το ίδιο θα κλάψω για έναν άνθρωπο όπως θα κλάψω για ένα "ζώο" (ίσως και περισσότερο για το ζωάκι) (σχόραμε Θεέ αλλά νομίζω ότι έχω δίκιο
Αυτά καλή μου φίλη ouiette
Κουράγιο και ψηλά το κεφάλι ...
Τον γαργαλάει η μύτη του μου είπε .. Τις αγαπάει όμως !
Να μην ανεβαίνουν στους καναπέδες ... να μην ακουμπάν την κουζίνα ... να πλένω τα χέρια μου ΣΥΝΕΧΕΙΑ (έχω πάθει μυκητίαση από τα πολλά σαπούνια) ... και ... να να να ...
ΟΚ για μπάστα ...
Εσένα όταν σε ακουμπάω μετά πλένω τα χέρια μου ? (και δεν είσαι και εμβολιασμένος ...)
Εσύ δεν αφήνεις τρίχες παντού ? Εσύ δεν κάνεις τις ανάγκες σου στην τουαλέτα μου ??
Όπως καθαρίζω, φροντίζω και σέβομαι εσένα .. ΕΤΣΙ ακριβώς κάνω και με την γατουμπίτσα μου ... παφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Επιτέλους ας πάρουν ένα τέλος αυτού του είδους τα "παράπονα" ... ή ζήλειες άτοπες ... πονηρά κεκαλημμένες ζήλειες ...
Αν θέλεις να είσαι ΕΣΥ ο άρχοντας της ζωής μου .. θα πρέπει πρώτα να αποδεχθείς εμένα και ΑΜΕΣΩΣ μετά τις γατουμπίτσες μου !
Τα πράγματα είναι ξε κα θα ρα !
Απο την δική του πλευρά όμως ... θα μου πεί ότι για εμένα ενδιαφέρετε πρώτα απ όλα .. και δεν θέλει να με βλέπει να αγωνιώ, να πονάω, "να κλαίω για ένα ζώο" ...
Όμως ...
Ζώα είμαστε όλοι ... κι εσύ κι εγώ και τα γατουμπάκια μας
Το ίδιο θα κλάψω για έναν άνθρωπο όπως θα κλάψω για ένα "ζώο" (ίσως και περισσότερο για το ζωάκι) (σχόραμε Θεέ αλλά νομίζω ότι έχω δίκιο
Αυτά καλή μου φίλη ouiette
Κουράγιο και ψηλά το κεφάλι ...

MouSouDa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαιράκι, λιακάδες, ζέστη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: όλα είναι ευτυχισμένα εκεί που είναι !
Motto: que sera sera !!
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/10/2010
Mood :
ανακαλυψα τωρα αυτο το θεμα...με αυτα που λεει σιγουρα πασχω απο το πρωτο. οι γατες μου βεβαια δεν εχουν κανενα τετοιο συμπτωμα.
*Οι ιδιοκτήτες έδιναν στις γάτες ανθρώπινη ιδιότητα και αναφέρονταν σε αυτές σαν να ήταν άνθρωποι.
*Δεν πήγαιναν διακοπές ή επισκέψεις σε φίλους ή δεν έμεναν στην οικογένειά τους το βράδυ επειδή ήταν απρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη γάτα τους.
*Οι γάτες έμεναν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι ή τους επιτρεπόταν η περιορισμένη πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους υπό επιτήρηση, για λόγους "ασφαλείας"
*Οι ζωές τους συχνά περιστρέφονταν γύρω από τις καθημερινές απαιτήσεις της γάτας τους.
ομως δεν ειναι ετσι οι σωστοι ιδιοκτητες? δεν πρεπει να συμπεριφερονται στις γατες σαν μελος της οικογενειας, αν δεν εχουν καπου να την αφησουν να μην πηγαινουν διακοπες και να αγχωνονται γι αυτες σαν να ειναι μικρα παιδια?
2 χρονιες τωρα δεν πηγα πασχα στην Κυπρο στους δικους μου γιατι δεν ειχα καποιον να εμπιστευτω την γατα μου, και απο την αλλη για 10 μερες δεν ηθελα να την ταλαιπωρησω με αεροπορικα ταξιδια και εμεινα Πατρα χωρις κανενα γνωστο ή φιλο.. δεν αναγκαστηκα, ηταν δικια μου επιλογη και μαλλον η αυτονοητη λυση.
ενας απο τους λογους που χωρισα μετα απο 7χρονη σχεση (ταχα φιλοζωος ο κυριος) ειναι γιατι δεν του εδινα τοση σημασια πλεον, μετα την αποκτηση γατας. ασχολιαστο..
Μα η γατα δεν ειναι μπιμπελο που απλα την περνεις κ την ταιριαζεις με το σπιτι, εχει αναγκες κ εχεις κ εσυ υποχρεωσεις για την ευζωια της..
τι να πω , εμενα δεν μου φαινεται να ειναι αρρωστια ολο αυτο, αλλα το προφιλ ενος υπευθυνου ιδιοκτητη.
*Οι ιδιοκτήτες έδιναν στις γάτες ανθρώπινη ιδιότητα και αναφέρονταν σε αυτές σαν να ήταν άνθρωποι.
*Δεν πήγαιναν διακοπές ή επισκέψεις σε φίλους ή δεν έμεναν στην οικογένειά τους το βράδυ επειδή ήταν απρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη γάτα τους.
*Οι γάτες έμεναν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι ή τους επιτρεπόταν η περιορισμένη πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους υπό επιτήρηση, για λόγους "ασφαλείας"
*Οι ζωές τους συχνά περιστρέφονταν γύρω από τις καθημερινές απαιτήσεις της γάτας τους.
ομως δεν ειναι ετσι οι σωστοι ιδιοκτητες? δεν πρεπει να συμπεριφερονται στις γατες σαν μελος της οικογενειας, αν δεν εχουν καπου να την αφησουν να μην πηγαινουν διακοπες και να αγχωνονται γι αυτες σαν να ειναι μικρα παιδια?
2 χρονιες τωρα δεν πηγα πασχα στην Κυπρο στους δικους μου γιατι δεν ειχα καποιον να εμπιστευτω την γατα μου, και απο την αλλη για 10 μερες δεν ηθελα να την ταλαιπωρησω με αεροπορικα ταξιδια και εμεινα Πατρα χωρις κανενα γνωστο ή φιλο.. δεν αναγκαστηκα, ηταν δικια μου επιλογη και μαλλον η αυτονοητη λυση.
ενας απο τους λογους που χωρισα μετα απο 7χρονη σχεση (ταχα φιλοζωος ο κυριος) ειναι γιατι δεν του εδινα τοση σημασια πλεον, μετα την αποκτηση γατας. ασχολιαστο..
Μα η γατα δεν ειναι μπιμπελο που απλα την περνεις κ την ταιριαζεις με το σπιτι, εχει αναγκες κ εχεις κ εσυ υποχρεωσεις για την ευζωια της..
τι να πω , εμενα δεν μου φαινεται να ειναι αρρωστια ολο αυτο, αλλα το προφιλ ενος υπευθυνου ιδιοκτητη.

bailey- Junior Cat

-

Τόπος: Πατρα-Λευκωσια
Αριθμός γατουνίων: 2
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/09/2009
Mood :
κατά την δική μου άποψη αρρώστια είναι η υπερβολή σε οτιδήποτε από τα παραπάνω του άρθρου...
ευτυχώς οι γάτες έχουν και το ένστικτό τους για κάποια πράγματα, και εκτός αυτού και τα ίδια θέλουν κάποια στιγμή την δική τους ησυχία χωρίς κάποιον από πάνω τους να τα ζουμπάει...
το προφίλ του υπεύθυνου ιδιοκτήτη ναι περιλαμβάνει αυτά που αναφέρεις, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, για παράδειγμα το να μην πας στους γονείς σου για να μην μείνουν τα γατιά μόνα τους, δε θα το χειριζόμουν έτσι, θα πήγαινα στους γονείς μου, θα άφηνα τα γατιά στο σπίτι, απλά ίσως αντί για 10 μέρες, να καθόμουνα 7
βασικά εγώ έχω φύγει και 15 μέρες για διακοπές (ταξίδι του μέλιτος ήταν), και άφησα τα γατιά σπίτι, και απλά είπα σε ένα φίλο και πήγε 1 φορά (στην βδομάδα πάνω), και κοίταξε να έχουν νεράκι (φαγητό τους είχα βάλει για 20 μέρες ούτως ή άλλος), είχαν και ήταν όλα καλά!!!!
ευτυχώς οι γάτες έχουν και το ένστικτό τους για κάποια πράγματα, και εκτός αυτού και τα ίδια θέλουν κάποια στιγμή την δική τους ησυχία χωρίς κάποιον από πάνω τους να τα ζουμπάει...
το προφίλ του υπεύθυνου ιδιοκτήτη ναι περιλαμβάνει αυτά που αναφέρεις, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, για παράδειγμα το να μην πας στους γονείς σου για να μην μείνουν τα γατιά μόνα τους, δε θα το χειριζόμουν έτσι, θα πήγαινα στους γονείς μου, θα άφηνα τα γατιά στο σπίτι, απλά ίσως αντί για 10 μέρες, να καθόμουνα 7
βασικά εγώ έχω φύγει και 15 μέρες για διακοπές (ταξίδι του μέλιτος ήταν), και άφησα τα γατιά σπίτι, και απλά είπα σε ένα φίλο και πήγε 1 φορά (στην βδομάδα πάνω), και κοίταξε να έχουν νεράκι (φαγητό τους είχα βάλει για 20 μέρες ούτως ή άλλος), είχαν και ήταν όλα καλά!!!!

BokSurat- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων: 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Κίρκη
Motto: ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/04/2008
Mood :
-

εγω θα τον χωριζαouiette έγραψε:Pashw ki egw ap avto to syndromo... etsi leei o antras mou, kai kanw prospathies gia na mhn deixw poly agapi stis fatsoules mou.
Pantws, sto spiti mas (monokatoikia)
- apagorevetai na mpei gata mes sto spiti, yiati oi gates fernoun mikrovia (ohi oi anthrwpoi).
- apagorevetai na skapsoun to kypo yiati fytepse salates kai ta katourane...,
- apagorevetai na tous piasw mprosta tou giati tha kollhsw echinokokous,
- kai apagorevetai na anoixw konserva otan einai edw yiati vrwmaei sapia kreata kai tote, anoigei ola ta parathira kai tis portes yia na xemyrizei to spiti.
avta yia tis kyries apagoreψεις
Vevaia, dinei lefta yia emvolia, faghta kai loipa alla h greinia einai anypofori ... Tha mporouse na mhn dinei katholou, alla etsi ki alliws, den ton rwtaw.
Einai alitheia oti oi gates einai polles 3 epishmes kai 4 kalesmenes.. alla pws na tous apagorevsoume na perasoune apo to spiti tou geitona sto khpo mas?
Kai to heirotero, .. leei oti tha dwsei to spiti antiparohi kai "avtes tha anagastoun na pane allou...Efialtiko yia mena!
Leme gia symberifora twn gatwn alla oi anthrwpoi den einai sta kala tous....
αιτια χωρισμου κυριος!!

alexandrakicat- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Μυκονος
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Μάικ και τον Σόκς και τον Τσένταρ!!<3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: λιακαδα γιατι λιαζουμε τις σιλουετες μας!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: της alex niaou(που ειναι κουκλια!!)δηλαδη την sushi και την barilla!και ποτε τηγανοφατσες!
Motto: Άμα είναι ΧΑΖΟΣ ο άνθρωπος!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/01/2011
Mood :
-

BokSurat έγραψε:κατά την δική μου άποψη αρρώστια είναι η υπερβολή σε οτιδήποτε από τα παραπάνω του άρθρου...
το προφίλ του υπεύθυνου ιδιοκτήτη ναι περιλαμβάνει αυτά που αναφέρεις, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, για παράδειγμα το να μην πας στους γονείς σου για να μην μείνουν τα γατιά μόνα τους, δε θα το χειριζόμουν έτσι, θα πήγαινα στους γονείς μου, θα άφηνα τα γατιά στο σπίτι, απλά ίσως αντί για 10 μέρες, να καθόμουνα 7![]()
βασικά εγώ έχω φύγει και 15 μέρες για διακοπές (ταξίδι του μέλιτος ήταν), και άφησα τα γατιά σπίτι, και απλά είπα σε ένα φίλο και πήγε 1 φορά (στην βδομάδα πάνω), και κοίταξε να έχουν νεράκι (φαγητό τους είχα βάλει για 20 μέρες ούτως ή άλλος), είχαν και ήταν όλα καλά!!!!![]()
κ εμενα μου ετυχε να αφησω την γατα μου 10 μερες στο σπιτι , με την προυποθεση οτι θα ειχα απολυτη εμπιστοσυνη στο ατομο που θα την κοιταζε , και οτι σιγουρα θα της εκανε παρεα καθε μερα..τοτε ηταν και μονη της η γατα μου δεν ειχε γατοπαρεα να νιωθω πιο ανετα εγω...τις 2 φορες που δεν πηγα Κυπρο το Πασχα δεν ειχα κανενα εδω για να τον εμπιστευτω, οποτε κ γι αυτο εμεινα..

bailey- Junior Cat

-

Τόπος: Πατρα-Λευκωσια
Αριθμός γατουνίων: 2
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/09/2009
Mood :
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!