Νύχτες με τον "εχθρό" μου...
Σελίδα 1 από 2 • Share •
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2 
Νύχτες με τον "εχθρό" μου...

Έχει διαπιστωθεί επιστημονικά σε μία έρευνα του Mayo Clinic Sleep Disorders Center (Κέντρο Διαταραχών Ύπνου) στις ΗΠΑ ότι ο ύπνος μαζί με το σκύλο ή τη γάτα μπορεί να κουράσει σωματικά και να έχει και επίπτωση στην ποιότητα (και ποσότητα) του ύπνου. Από τους 300 ανθρώπους που παρουσιάζουν διαταραχές ύπνου και συμμετείχαν στην έρευνα, το 52% είχε κατοικίδια (σκύλο ή γάτα) στο σπίτι. Από το ποσοστό αυτό, ποσοστό 53% παραδέχτηκε ότι πιστεύει ότι η διαταραχή προέρχεται από τον ύπνο μαζί με το κατοικίδιο. Στην ίδια έρευνα αποδείχθηκε ότι το 57% των σκύλων στους οποίους επιτρέπεται από τους ιδιοκτήτες τους να κοιμηθούν στο υπνοδωμάτιο, τους επιτρέπεται να κοιμηθούν και πάνω στο κρεββάτι. Αυτή η διαπίστωση είναι μεν ενδιαφέρουσα, αλλά ελλιπής, αφού η έρευνα παραλείπει να αναφέρει το αντίστοιχο ποσοστό των γατιών...
Είμαι σίγουρη ότι αυτό οφείλεται στην «ταπείνωση» των ιδιοκτητών γατιών, οι οποίοι ντρέπονται να παραδεχθούν δημοσίως ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αφήσουν τις γάτες τους να κοιμηθούν στο κρεββάτι μαζί τους. Μάλιστα, αν οι συμμετέχοντες στην έρευνα ήταν όπως εγώ, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχουν, ή ακριβέστερα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ποτέ επιλογή σε σχέση με το πού θα κοιμηθούν οι γάτες τους. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι γάτες απλώς ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ οι ίδιες πού θα κοιμηθούν και ο Θεός να φυλάξει το πρόσωπο που θα επιχειρήσει να τις κουνήσει (εκτός κι αν σε λένε Δημήτρη... με το που πλησιάζει οι γάτες ξεκουμπίζονται από τη μεριά του, στην οποία τόσο νωχελικά είχαν απλωθεί πριν έρθει...)... Επομένως, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το ποσοστό του 57% που αναφέρεται πιο πάνω για τους σκύλους, γίνεται 100% όσον αφορά τις γάτες...

Όμως η έρευνα δεν σταματά εδώ! Ροχαλητό παρατηρήθηκε στο 21% των σκύλων και στο 7% των γατών. Και εδώ εκτιμώ ότι το χαμηλό ποσοστό οφείλεται στη διστακτικότητα των ιδιοκτητών γατών να παραδεχθούν ότι είναι παντελώς ανίκανοι να ελέγξουν πού και πότε οι γάτες τους ροχαλίζουν.
Η έρευνα καταλήγει ότι σχεδόν το 60% των συμμετεχόντων με ζώα κοιμάται με τα ζώα στο υπνοδωμάτιο. Αν υπολογίσει κανείς τους αριθμούς από τα ως άνω ποσοστά, τότε είναι σίγουρο ότι πολλοί φυσιολογικοί άνθρωποι «ενοχλούνται» στον ύπνο από τα κατοικίδιά τους! Υπολογίζεται στατιστικά (αν και μάλλον τα νούμερα είναι υποτιμημένα) ότι σήμερα υπάρχουν 106.566.000 νοικοκυριά στις ΗΠΑ, στα οποία βρίσκονται 60 εκατομμύρια σκύλοι και 70 εκατομμύρια γάτες. Αν κάθε νοικοκυριό στις ΗΠΑ ανήκει υποθετικά σε ένα σκύλο ή σε μία γάτα, τότε στην ουσία 82% των Αμερικανών στερούνται ποιοτικού ύπνου κάθε βράδυ. Έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί παρατηρούνται στατιστικά περισσότεροι θάνατοι ανθρώπων που αποκοιμούνται στο τιμόνι, παρά ανθρώπων που έχουν καταναλώσει αλκοόλ και οδηγούν... Χμμμ... μήπως γι’ αυτό δεν χορταίνω ποτέ ύπνο (παρά μόνο στις διακοπές μακριά από τα γατιά μου, που το μάτι μου είναι γαρίδα); Ας μην καταστροφολογούμε!
Εκτός κι αν είσαι ο άντρας μου, που μπορεί να κοιμηθεί ακόμα κι αν γίνει τριγύρω του πυρηνική έκρηξη, υπάρχει πάντα ελπίδα να κοιμηθεί κάποιος επιτυχώς και ποιοτικώς με τα ζώα του, χωρίς να συμβεί ΚΑΝΕΝΑ από τα κάτωθι περιστατικά:

Υπερθέρμανση από τη θερμοκρασία του σώματος των γατιών που μοιράζονται το κρεββάτι, μετατρέποντάς το σε Σαχάρα (το καλοκαίρι)... Το χειμώνα φροντίστε απλώς να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερο πάπλωμα, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα καταληφθεί από τς γάτες και θα σας μείνει μόλις η ακρούλα του... Άντε να σκεπαστείς με την ακρούλα!

Ηχορύπανση από τα κχχχ και τις φωνές περισσότερων του ενός γατιών, ειδικά του Παύλα, ο οποίος μόλις δει τον Τελία να πλησιάζει στο κρεββάτι τον αρχίζει στις ανάποδες και τον παίρνει στο κατόπι. Δεν τον θέλει, ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ. Μόνο στον Μαύρο επιτρέπει να τον ακουμπά (βίτσια είναι αυτά)... Επίσης, μπορεί να παρατηρηθεί ηχορύπανση από το γουργούρισμα του νεοφερμένου-νεοβολεμένου γάτου στο κρεββάτι... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος για τα καλά (ώρες ώρες νομίζω ότι κοιμάμαι αγκαλιά με τον κακορυθμισμένο κινητήρα ενός Jumbo Jet)

Σωματικές βλάβες, όταν η γατούλα σας μπερδεύει την πλάτη σας με το ονυχοδρόμιο...
Μην μου τρομάζετε όμως! Υπάρχουν και καλά νέα! Έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι τα ζώα συμβάλλουν αποτελεσματικά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, στην ελάττωση των καρδιακών παλμών, με αποτέλεσμα όσοι έχουν γάτες να έχουν πολύ λιγότερο κίνδυνο να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο! Πού το πάτε αυτό; Επομένως, μπορεί να κοιμηθείτε στο τιμόνι... τουλάχιστον όμως θα φύγετε χαλαρός και ήρεμος...

Τελικά, εσείς διαλέγετε τον κίνδυνο. Και προσωπικά εγώ αποφασίζω να το... ρισκάρω. Προτιμώ να κινδυνέψω να αποκοιμηθώ στο τιμόνι, από το να στερηθώ την παρουσία των γατουνίων μου στο κρεββάτι. Στο φινάλε είναι και μια πρόκληση: μαθαίνω να κοιμάμαι ανάμεσα σε ζώα, χωρίς να γίνομαι τμήμα της αγέλης... ή μήπως γίνομαι;
Το άρθρο βρίσκεται εδώ
http://www.gatospito.com/Iyoao-ia-oii-aenu-iio-h58.htm
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Απ: Νύχτες με τον "εχθρό" μου...
Πολύ ευρηματικό άρθρο
Μπράβο Βικ
Μπράβο Βικ

anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα

-

Τόπος: Άγ. Ανάργυροι
Motto: Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Ημερομηνία Εγγραφής: 13/11/2007
Mood :
Eξαιρετικό! Και η εικονογράφησή του, επίσης.
(Αν πάντως είσαι μέλος της αγέλης, σίγουρα δεν είσαι η αρχηγός της...
)
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/12/2007
Mood :
Μπραβο κοπελια!!!!
Το καμαρι μου κοιμαται μαζι μου αλλα σε διπλο κρεβατι οι δυο μας συνηθως δεν συναντιομαστε
... μονο το πρωι που με σκουνταει να παω στη δουλεια και να τον ταισω 
Το καμαρι μου κοιμαται μαζι μου αλλα σε διπλο κρεβατι οι δυο μας συνηθως δεν συναντιομαστε
... μονο το πρωι που με σκουνταει να παω στη δουλεια και να τον ταισω 

NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων: Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto: Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/01/2008
Mood :
εγω παντως κοιμαμαι σαν γαιδουρι δεν περνω χαμπαρι τιποτα μην σας πω οτι χαλαρωνω κ πολυ
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα

-

Τόπος: πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων: ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto: Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/11/2007
Mood :
-

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Βικάκι μου.
Η εικονογράφηση

Η εικονογράφηση

Milly- Συνερ-γάτα

-

Τόπος: Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων: .. και άνω
Motto: Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/11/2007
Mood :
Όχι και εχθρός τα μαναράκια μου αλλά ότι δεν κοιμάμαι καλά δεν κοιμάμαι...

XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα

-

Τόπος: Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων: 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Σάάάκηηηη!!!!!!! Τελεια, Μπεζ, Μελινα, και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto: Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!!!
Η αλήθεια είναι ότι οι γάτες επιλέγουν πάααντα την πιο βολική θέση για τις ίδιες...αδιαφορώντας βέβαια για την άνεση όποιων μοιράζονται το κρεββάτι μαζί τους...
Δεν το συζητάμε όταν είναι μικρά γατάκια...έχω ξυπνήσει με την αίσθηση πως κάποιος με παρακολουθεί και πριν καλά-καλά συνέλθω απο το ξύπνημα, απο γρατσουνιά στη μύτη (που έκανε 40 μέρες να περάσει...), όπως επίσης απο ανελέητο κυνηγητό στο κεφάλι μου επάνω, ακόμα και απο...υγρασία στα κατωπόδαρα του κρεββατιού!
Επίσης, ο μικρός μου παραπονιέται συνέχεια για το γεγονός οτι ο Φοίβος τον ξεβολεύει ΜΟΝΙΜΩΣ απο το κρεββάτι...είναι μικρός ακόμα και δεν έχει καταλάβει πως στην πραγματικότητα εκείνος είναι που καταλαμβάνει χώρο στο κρεββάτι του Φοίβου, κι όχι το αντίθετο!
Και μια που πιάσαμε αυτό το θέμα...Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω να βολευτεί ο Φοίβος καμιά ώρα στο πρόσωπο του μωρού;;; Και γενικώς να προστατεύσω το κρεββατάκι του; Γιατί είναι αδιανόητο να βρεθεί νεος χώρος ύπνου και να μην δοκιμαστεί απο τον Φοίβο! Έχετε ανάλογες εμπειρίες;
Η αλήθεια είναι ότι οι γάτες επιλέγουν πάααντα την πιο βολική θέση για τις ίδιες...αδιαφορώντας βέβαια για την άνεση όποιων μοιράζονται το κρεββάτι μαζί τους...

Δεν το συζητάμε όταν είναι μικρά γατάκια...έχω ξυπνήσει με την αίσθηση πως κάποιος με παρακολουθεί και πριν καλά-καλά συνέλθω απο το ξύπνημα, απο γρατσουνιά στη μύτη (που έκανε 40 μέρες να περάσει...), όπως επίσης απο ανελέητο κυνηγητό στο κεφάλι μου επάνω, ακόμα και απο...υγρασία στα κατωπόδαρα του κρεββατιού!
Επίσης, ο μικρός μου παραπονιέται συνέχεια για το γεγονός οτι ο Φοίβος τον ξεβολεύει ΜΟΝΙΜΩΣ απο το κρεββάτι...είναι μικρός ακόμα και δεν έχει καταλάβει πως στην πραγματικότητα εκείνος είναι που καταλαμβάνει χώρο στο κρεββάτι του Φοίβου, κι όχι το αντίθετο!
Και μια που πιάσαμε αυτό το θέμα...Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω να βολευτεί ο Φοίβος καμιά ώρα στο πρόσωπο του μωρού;;; Και γενικώς να προστατεύσω το κρεββατάκι του; Γιατί είναι αδιανόητο να βρεθεί νεος χώρος ύπνου και να μην δοκιμαστεί απο τον Φοίβο! Έχετε ανάλογες εμπειρίες;

Silmaril- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto: Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/07/2008
Mood :
Νομίζω ότι πρέπει να τον απομονώσεις από το δωμάτιο του μωρού, ειδικά τον πρώτο καιρό...
Home, sweet Gatospito...

ομολογώ πως είμαι σαν τον Δημήτρη. Δεν πα να τσακώνονται δεν με ξυπνάει τπτ.
Αφού καμιά φορά που θέλει ο Γιόντα παιχνίδια μες τη Νύχτα του δίνω το χέρι μου αυτός παίζει και εγώ κοιμάμαι

Tasha- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Αθηνα κεντρο
Αριθμός γατουνίων: 3 τρελά τρελά γατόνια
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/11/2007
Mood :
Απομονώνονται οι γάτες;;;
Αυτό δεν το είχα υπόψη μου! 
Αφού το σπίτι είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ κι εμείς φιλοξενουμενοι...
Άσε που φοβάμαι πως θα ζηλέψει και θα το δω πεντάγραμμο το μωρό καμιά ώρα...Τον πρώτο καιρό (οσο κάτσει στο λικνο δηλαδή) θα κοιμάται στο υπνοδωμάτιό μας το μωρό...Θα του έχω και το κρεβατάκι- κούνια στο παιδικό, οπότε να τον ξεκόψω τον γάτο απο τα δυο πιο αγαπημένα του δωμάτια κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται...Κι είπαμε: πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να το εκλάβει αλλιώς και να έχουμε οικογενειακά δράματα...
Ευτυχώς ο Έκτορας δεν μπαίνει στα υπνοδωμάτια...αλλά με τον Φοίβο δεν ξέρω τι θα κάνω...Φαντάζομαι η κατάσταση θα καταλήξει κάπως έτσι:

ή έτσι...

Αυτό δεν το είχα υπόψη μου! 
Αφού το σπίτι είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ κι εμείς φιλοξενουμενοι...

Άσε που φοβάμαι πως θα ζηλέψει και θα το δω πεντάγραμμο το μωρό καμιά ώρα...Τον πρώτο καιρό (οσο κάτσει στο λικνο δηλαδή) θα κοιμάται στο υπνοδωμάτιό μας το μωρό...Θα του έχω και το κρεβατάκι- κούνια στο παιδικό, οπότε να τον ξεκόψω τον γάτο απο τα δυο πιο αγαπημένα του δωμάτια κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται...Κι είπαμε: πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να το εκλάβει αλλιώς και να έχουμε οικογενειακά δράματα...
Ευτυχώς ο Έκτορας δεν μπαίνει στα υπνοδωμάτια...αλλά με τον Φοίβο δεν ξέρω τι θα κάνω...Φαντάζομαι η κατάσταση θα καταλήξει κάπως έτσι:
ή έτσι...

Silmaril- Γατού Fan Park

-

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto: Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Mood :
Ξέρω οτι είμαι off topic αλλά δείτε κι αυτές τις φωτογραφίες...
Φανταστείτε τα όμως (για την περίπτωσή μου εννοώ) στα γαλάζια...

και ιδού μια λύση...οι προτάσεις σας πάντα ευπρόσδεκτες...

Φανταστείτε τα όμως (για την περίπτωσή μου εννοώ) στα γαλάζια...

και ιδού μια λύση...οι προτάσεις σας πάντα ευπρόσδεκτες...

Silmaril- Γατού Fan Park

-

Mood :

Καλό!!! Απομονώνεις το παιδί για να μην απομονώσεις το γατί!!!

-

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Σάάάκηηηη!!!!!!! Τελεια, Μπεζ, Μελινα, και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Mood :
Πολυ καλό το άρθρο!
Εγω δεν μπορώ να κοιμηώ ανευ γάτας..Είναι αξεσουάρ ύπνου άκρως απαραίτητο 
Εγω δεν μπορώ να κοιμηώ ανευ γάτας..Είναι αξεσουάρ ύπνου άκρως απαραίτητο 

ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων: Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Πεπίτο!
Mood :
Κι εγώ η μαζόχα μια από τα ίδια!!! Αν δεν ερθουν στο κρεββατι από μόνα τους πάω και τα φέρνω αγκαλια!! Αν και σπανίως δεν έρχονται.... 

-

Mood :
Κι εγώ δυσκολεύομαι να κοιμηθώ χωρίς (και ίσως απόψε να βρήκα το γατί που θα κοιμάται μαζί μου μελλοντικά -λεπτομέρειες αλλού...
).
Ομως, Δέσποινα, η φωτό με την κουνουπιέρα που έβαλες, διόλου δε με πείθει ότι θα κρατάει τον οποιοδήποτε Φοίβο απέξω. Καμιά μύγα μπορεί, αλλά αν ο γάτος θέλει να μπει, θα το ξεσκίσει και θα μπει...
Άρα μάλλον στο ψυχολογικό θα πρέπει να το παίξετε. Τώρα το πώς, δεν το ξέρω.
Επειδή όμως νομίζω ότι γεννάς λίγο αργότερα από την Κυριακή και την Νατάσα, ίσως έχουν να σου πουν πιο πρακτικές λύσεις.
).Ομως, Δέσποινα, η φωτό με την κουνουπιέρα που έβαλες, διόλου δε με πείθει ότι θα κρατάει τον οποιοδήποτε Φοίβο απέξω. Καμιά μύγα μπορεί, αλλά αν ο γάτος θέλει να μπει, θα το ξεσκίσει και θα μπει...
Άρα μάλλον στο ψυχολογικό θα πρέπει να το παίξετε. Τώρα το πώς, δεν το ξέρω.
Επειδή όμως νομίζω ότι γεννάς λίγο αργότερα από την Κυριακή και την Νατάσα, ίσως έχουν να σου πουν πιο πρακτικές λύσεις.

marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Αριθμός γατουνίων: Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/12/2007
Mood :
marmanga έγραψε:Κι εγώ δυσκολεύομαι να κοιμηθώ χωρίς (και ίσως απόψε να βρήκα το γατί που θα κοιμάται μαζί μου μελλοντικά -λεπτομέρειες αλλού...).
Ομως, Δέσποινα, η φωτό με την κουνουπιέρα που έβαλες, διόλου δε με πείθει ότι θα κρατάει τον οποιοδήποτε Φοίβο απέξω. Καμιά μύγα μπορεί, αλλά αν ο γάτος θέλει να μπει, θα το ξεσκίσει και θα μπει...
Άρα μάλλον στο ψυχολογικό θα πρέπει να το παίξετε. Τώρα το πώς, δεν το ξέρω.![]()
![]()
ΛΕΓΕ ΜΑΡΙΝΑ!!!
Home, sweet Gatospito...

Αχ, πονεμένη ιστορία ο ύπνος...ειδικά από τότε που ήρθε και ο Ντακίρι σπίτι...άστα να πάνε... όταν του κάτσει να πάρει χάδια, έρχεται και με σκουντάει, κάθεται πάνω μου, τρίβει το κεφάλι του στο χέρι μου ή στη μούρη μου, γουργουράει σαν τρένο και ο ύπνος φεύγει τρεχάλα από το παράθυρο
Δεν σας είχα πει που ένα βράδυ με ξύπνησαν 5 φορές; Πώς να αντέξει άνθρωπος έτσι, μου λέτε; Έχω καταντήσει να κοιμάμαι τα μεσημέρια του ΣΚ σα γαϊδούρι, εγώ που δεν κοιμόμουν ποτέ μεσημέρι... Άτιμη κατάντια
Αλλά μου αρέσει που ανεβαίνουν στο κρεβάτι. Όταν δεν το κάνουν νιώθω ότι κάτι μου λείπει
Είμαι μαζόχα τελικά 
Δεν σας είχα πει που ένα βράδυ με ξύπνησαν 5 φορές; Πώς να αντέξει άνθρωπος έτσι, μου λέτε; Έχω καταντήσει να κοιμάμαι τα μεσημέρια του ΣΚ σα γαϊδούρι, εγώ που δεν κοιμόμουν ποτέ μεσημέρι... Άτιμη κατάντια
Αλλά μου αρέσει που ανεβαίνουν στο κρεβάτι. Όταν δεν το κάνουν νιώθω ότι κάτι μου λείπει
Είμαι μαζόχα τελικά 
XIONIS έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό!!! Απομονώνεις το παιδί για να μην απομονώσεις το γατί!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
aggeliki- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: νεα μακρη
Αριθμός γατουνίων: 6
Ημερομηνία Εγγραφής: 13/11/2007
Mood :
μια ερώτηση έχω να κάνω.....
εχω ένα θεματάκι με την jolene.το να με ξυπνάει ξημερώματα γλείφωντας τη μούρη μου το δέχομαι.
να μου χουρχουρίζει μαύρα μεσάνυχτα και να μου τρίβεται για χάδια και αυτό το δέχομαι!
να πιάνει όλο το μαξιλάρι μου για να κοιμηθεί,οκ!
αλλά τον τελευταίο καιρό εκτός από το μασάζ στην κουβέρτα,κάνει και στο κεφάλι μου!!!νομίζει πως είναι ονυχοδρόμειο...Τί να κάνω???
εχω ένα θεματάκι με την jolene.το να με ξυπνάει ξημερώματα γλείφωντας τη μούρη μου το δέχομαι.
να μου χουρχουρίζει μαύρα μεσάνυχτα και να μου τρίβεται για χάδια και αυτό το δέχομαι!
αλλά τον τελευταίο καιρό εκτός από το μασάζ στην κουβέρτα,κάνει και στο κεφάλι μου!!!νομίζει πως είναι ονυχοδρόμειο...Τί να κάνω???

lamprini- Prime Cat

-

Τόπος: θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καλοκαιρακι!!!βραδυνο μπανακι λα λα λα λα λα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολεεεεεςςςςς
Motto: υγεία να έχουμε και όλα καλά θα πάνε
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/02/2011
Mood :
lamprini έγραψε:μια ερώτηση έχω να κάνω.....
αλλά τον τελευταίο καιρό εκτός από το μασάζ στην κουβέρτα, κάνει και στο κεφάλι μου!!!νομίζει πως είναι ονυχοδρόμειο...Τί να κάνω???
Να το απολαύσεις!
- Σπόιλερ:
- Τα νυχάκια δεν της τα κόβεις καθόλου;

nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
lamprini έγραψε:μια ερώτηση έχω να κάνω.....
μονο στο κεφαλι σου????τυχερη!!!!
εμενα κεφαλι και ολο το προσωπο εχει κανει ονυχοδρομιο ο Εκτορας.... αν δεν ξυπνησω να του βαλω να φαει δεν σταματαει , κουκουλωνομαι με την κουβερτα ως επανω και παλι απο καπου θα τρυπωσει

NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων: Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto: Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/01/2008
Mood :
όταν κουκουλώνομαι μου ρίχνει μπουνιές στα μάτια,πάνω από την κουβέρτα!!!και μετά κάνει νάζια.τρίβεται ολόκληρη στο πρόσωπό μου!!!όσο για το φαγητό,πάντα τις έχω κροκετούλες στο μπολάκι της..
δεν υπάρχει θεραπεια γιατρε...
δεν υπάρχει θεραπεια γιατρε...

lamprini- Prime Cat

-

Τόπος: θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καλοκαιρακι!!!βραδυνο μπανακι λα λα λα λα λα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολεεεεεςςςςς
Motto: υγεία να έχουμε και όλα καλά θα πάνε
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/02/2011
Mood :
εγώ όταν ήμουν μόνη μου κοιμόμουν με τα γατιά μαζί, ολα μαζι τα ζούδια μου, τώρα πια κοιμόμαστε μόνο με το σκύλο, το χειμώνα καμοια φορά αφήνουμε κ τα γατιά γιατί ξυπναν το νίκο βασικά και δε μπορεί να κοιμηθεί... ενώ ο σκύλος τον ξυπάνει μόνο όταν ξύνεται που τραντ΄ζει το κρεββάτι κ νομίζει ότι γίνεται σεισμός

BokSurat- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων: 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Κίρκη
Motto: ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/04/2008
Mood :
-

Σελίδα 1 από 2 • 1, 2 
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!