Γατο-απίστευτα κι όμως γατο-αληθινά!
Σελίδα 3 από 3 • Share •
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3
Απ: Γατο-απίστευτα κι όμως γατο-αληθινά!
Γεια σας με λένε Σίμπα και σε λίγο γίνομαι 2 χρονων ειμαι μια γλυκεια αλλα και ντροπαλή γατούλα, οι γονείς μου με αγαπάνε και μου κάνουν όλα τα χατίρια αλλά εγώ ζώ ένα μονίνως ένα δράμα έχω ακούσει και την μαμά μου να με λέει Μάρθα Βούρτση δεν καταλαβαίνω τον λόγο βεβαίως μάλλον χαζομάρες δικές της....είναι περιεργοι οι ανθρωποι.
Λοιπόν και που λέτε το προηγούμενο καλοκαίρι εκεί που ήμουν η βασίλισσα του δράματος μου έφεραν ένα πιτσιρίκι που το φώναζαν ναόμι μαύρο και αυτό το οποίο οκ καλό χρυσό αλλα πολύ ενεργητικό βρε παιδί μου δνε με άφηνε σε ησυχία. Μια μέρα πρωί η γατο μαμά μας ετοιμαζόταν για δουλειά και το χαζο το μικρό μπλεκόταν στα πόδια της και εμπαινε στην ντουλάπα και έπαιζε με τα ρούχα ελα μου ντε που η μαμά μας έκλεισε την ντουλάπα και την άφησε μέσα γτ δεν την είδε μάυρη όπως είναι και το χαζό θα έσκαγε όλη μέρα μέσα μέχρι να ξαναέρθουν οι γονείς μας σπίτι το απόγευμα οπότε πήγα εγώ και αάρχισα να γραντσουνάω την ντουλάπα και να κάνω φασαρία και έτσι η μαμά μου ήρθε και μόλις συνειδητοποιήσε οτι έκλεισε το πιτσιρίκι μέσα τρελάθηκε και έκλαιγε τόσο απο την χαζομάρα της αλλα και απο την χαρά της και δεν ήξερε ποια απο τις 2 μας να πρωτο αγκαλιάσει το χαζό ή εμένα την ΗΡΩΙΔΑ?? Βέβαια αν το ειχα περάσει έτσι μπορέι να ήμουν ακόμη η μοναδική βασίλισσα και να το ξεφορτωνόμουν αλλα τελικά καλύτερα γτ έγινα ηρωίδα και πήρα πολλές κονσέρβες για ανταμοιβη χιχιχιχι κξαι τελικά πλάκα έχει το χαΖό κάνουμε και παρέα....
Λοιπόν και που λέτε το προηγούμενο καλοκαίρι εκεί που ήμουν η βασίλισσα του δράματος μου έφεραν ένα πιτσιρίκι που το φώναζαν ναόμι μαύρο και αυτό το οποίο οκ καλό χρυσό αλλα πολύ ενεργητικό βρε παιδί μου δνε με άφηνε σε ησυχία. Μια μέρα πρωί η γατο μαμά μας ετοιμαζόταν για δουλειά και το χαζο το μικρό μπλεκόταν στα πόδια της και εμπαινε στην ντουλάπα και έπαιζε με τα ρούχα ελα μου ντε που η μαμά μας έκλεισε την ντουλάπα και την άφησε μέσα γτ δεν την είδε μάυρη όπως είναι και το χαζό θα έσκαγε όλη μέρα μέσα μέχρι να ξαναέρθουν οι γονείς μας σπίτι το απόγευμα οπότε πήγα εγώ και αάρχισα να γραντσουνάω την ντουλάπα και να κάνω φασαρία και έτσι η μαμά μου ήρθε και μόλις συνειδητοποιήσε οτι έκλεισε το πιτσιρίκι μέσα τρελάθηκε και έκλαιγε τόσο απο την χαζομάρα της αλλα και απο την χαρά της και δεν ήξερε ποια απο τις 2 μας να πρωτο αγκαλιάσει το χαζό ή εμένα την ΗΡΩΙΔΑ?? Βέβαια αν το ειχα περάσει έτσι μπορέι να ήμουν ακόμη η μοναδική βασίλισσα και να το ξεφορτωνόμουν αλλα τελικά καλύτερα γτ έγινα ηρωίδα και πήρα πολλές κονσέρβες για ανταμοιβη χιχιχιχι κξαι τελικά πλάκα έχει το χαΖό κάνουμε και παρέα....

stavroula- Kitten

-

Τόπος: Αθηνα
Αριθμός γατουνίων: 2 θηλυκους μαυρους πανθηρες pocket size ( Σιμπα 15 μηνων και Ναομι 3 1/2 μηνων περιπου)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας-Κρυο χωρίς βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Μαυρα και Σταχτυ με πρασινα ματάκια ειναι η αδυναμία μου
Motto: οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/08/2011
Mood :
Δυο κατάμαυρες θεές...
να τις χαίρεσαι!!
να τις χαίρεσαι!!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
αχ το ονειρο καθε μανας με μαυρογατα να τις κανει 2 

purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: gatohome
Αριθμός γατουνίων: ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ola
Motto: Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής: 15/11/2007
Mood :
Σας ευχαριστω πολυ πολυ
ναι ναι τα χαίρομαι τα πανθηράκια μου και να φανταστείτε οτι έτυχε το χρώμα και τις 2 τις βρήκαμε τυχαία και τις υιοθετήσαμε δίχως δευτερη σκέψη, η δε κτηνίατρος οταν είδε την Ναόμι ειχε πει την κορυφαία ατάκα "το ξέρετε οτι τα γατιά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα?" έλιωσα στο γέλιο.... είναι απιστευτο το μαύρο τρίχωμα το πόσο γυαλίζει και να μην αναφερθω στις ματάρες τους...φτου φτου γιατι θα τα ματιάσω θέλω να τα ζουλαω και να παίζουμε συνέχεια
ναι ναι τα χαίρομαι τα πανθηράκια μου και να φανταστείτε οτι έτυχε το χρώμα και τις 2 τις βρήκαμε τυχαία και τις υιοθετήσαμε δίχως δευτερη σκέψη, η δε κτηνίατρος οταν είδε την Ναόμι ειχε πει την κορυφαία ατάκα "το ξέρετε οτι τα γατιά βγαίνουν και σε άλλα χρώματα?" έλιωσα στο γέλιο.... είναι απιστευτο το μαύρο τρίχωμα το πόσο γυαλίζει και να μην αναφερθω στις ματάρες τους...φτου φτου γιατι θα τα ματιάσω θέλω να τα ζουλαω και να παίζουμε συνέχεια
stavroula- Kitten

-

Τόπος: Αθηνα
Αριθμός γατουνίων: 2 θηλυκους μαυρους πανθηρες pocket size ( Σιμπα 15 μηνων και Ναομι 3 1/2 μηνων περιπου)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας-Κρυο χωρίς βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Μαυρα και Σταχτυ με πρασινα ματάκια ειναι η αδυναμία μου
Motto: οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/08/2011
Mood :
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!