Αναζήτηση άμμου
Σελίδα 2 από 32 • Share •
Σελίδα 2 από 32 •
1, 2, 3 ... 17 ... 32 
Απ: Αναζήτηση άμμου
Προσωπικά χρησιμοποιώ την απλή, αρωματική φρίσκις του s/m αλλά δεν είμαι κ πολύ ευχαριστημένη. Αναγκάζομαι κ σκουπίζω κ σφουγγαρίζω κάθε πρωί γιατί το βράδυ που την βάζω στο δωμάτιο μου, σκάβουν σαν τρελλά κ το πρωί έχει γίνει οικοδομή. Εκτός αυτού η μυρωδιά υπάρχει (έχω ανοιχτή, μεγάλη σκάφη κ για τα δυο τους) αν κ πρέπει να ομολογήσω ότι μετά από λίγο φεύγει κ μάλιστα από ένα μικρό δωμάτιο με κλειστή την πόρτα κ τις γρίλιες του παραθύρου με δύο γατιά κ έναν άνθρωπο μέσα. Κατά τ'άλλα, έχω χρησιμοποιήσει δύο-τρείς φορές την everclean (το μεγάλο κουτί) αλλά δεδομένου ότι μου κρατάει για δύο φορές (δύο βδομάδες περίπου μιας κ κάθε Κυριακή αδειάζω τη λέκανη κ την πλένω) μου φαίνεται ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ. Συν τοις άλλοις, δε μου κάνει κ καμία ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από την απλή αφού το βράδυ η μυρωδιά κ πάλι υπάρχει για λίγο ενώ ναί μέν είναι πιο εύκολο το ότι τα τσισάκια γίνονται σβόλοι κ τα βγάζω πιο εύκολα το πρωί αλλά κ πάλι μένει λίγο τριμμένη άμμος στον πάτο όπως κ με την απλή. Οπότε κ πάλι πετάω αρκετή άμμο για να είναι καλά καθαρισμένη.
Απ 'όλες αυτές που αναφέρατε σιγουρα θα δοκιμάσω την aldi. Αν πετρώνουν τόσο πολύ τα τσισάκια κ η τιμή είναι τόσο πολύ καλή, νομίζω είναι πάρα πολύ καλή λύση. Απλά δεν ξέρω αν θα την βρώ στο pet shop που πηγαίνω ή αν υπάρχει κ σε s/m (αμφιβάλλω για το μικρό s/m της περιοχής μας. ίσως σε κάποιο μεγάλο???)
Απ 'όλες αυτές που αναφέρατε σιγουρα θα δοκιμάσω την aldi. Αν πετρώνουν τόσο πολύ τα τσισάκια κ η τιμή είναι τόσο πολύ καλή, νομίζω είναι πάρα πολύ καλή λύση. Απλά δεν ξέρω αν θα την βρώ στο pet shop που πηγαίνω ή αν υπάρχει κ σε s/m (αμφιβάλλω για το μικρό s/m της περιοχής μας. ίσως σε κάποιο μεγάλο???)
θα βρείς μόνο στα s/m ALDI http://aldi.gr/gr/html/storefinder.htm?WT.z_src=main

NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων: Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto: Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/01/2008
Mood :
Αααα, δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια αλυσίδα s/m, νόμιζα ότι ήταν μάρκα άμμου! Σ'ευχαριστώ πολύυυυ!
Σοφία, δοκίμασε κάποια στιγμή, να πάρεις κλειστή αμμολεκάνη.
Και πολύ λιγότερες μυρωδιές θα υπάρχουν και επιπλέον θα πετάνε έξω πολύ λιγότερη άμμο απ' ότι κάνουν με την ανοιχτή.
Και πολύ λιγότερες μυρωδιές θα υπάρχουν και επιπλέον θα πετάνε έξω πολύ λιγότερη άμμο απ' ότι κάνουν με την ανοιχτή.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Όντως η κλειστή αμμολεκάνη θα σε σώσει, και από όσο θυμάμαι δεν είναι πάρα πολύ ακριβή.

Tiger Lilly- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: Δύο: Μatou, και Miles.
Motto: Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/04/2009
Mood :
Την επόμενη φορά που θα πάω στα πετ σοπ θα ρωτήσω τιμές κ αν είναι λογικές θα πάρω να δοκιμάσω! Thnx!!
Οι τιμές ξεκινάνε από 17-18 ευρώ για τις μικρές τουαλέτες και φτάνουν συνήθως μέχρι 35. Εγώ πήρα μία αρκετά μεγάλη γωνιακή με 22 ευρώ.

nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
Θυμήστε μου λίγο, η κρυσταλλική τι ακριβώς είναι? Βίκυ μου μου είχες πει αλλά δε θυμάμαι καθόλου!!
Θέλω να πάρω κλειστές αμμολεκάνες (όπως και αυτό που το νεράκι τρέχει και γατοφόρους πλαστικές γιατί οι υφασμάτινες δεν τα κρατάνε. Ασπασία μου μαζεύω λεφτά και για τις ταυτότητες!)
Θέλω να πάρω κλειστές αμμολεκάνες (όπως και αυτό που το νεράκι τρέχει και γατοφόρους πλαστικές γιατί οι υφασμάτινες δεν τα κρατάνε. Ασπασία μου μαζεύω λεφτά και για τις ταυτότητες!)

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:Θυμήστε μου λίγο, η κρυσταλλική τι ακριβώς είναι? Βίκυ μου μου είχες πει αλλά δε θυμάμαι καθόλου!!
Δες εδώ : http://www.tommi-tommi.cz/en/cats/cat-litter.php
Είναι άμμος σε κρυσταλλάκια, απορροφάει τα τσισάκια (δεν τα σβολιάζει, επομένως αφαιρείς μόνο κακάκια όταν καθαρίζεις), δεν μυρίζει και απλά μπορεί να χρειαστεί να προσθέσεις άμμο όταν καθαρίζεις και κάποια στιγμή γύρω στο μήνα την πετάς ολόκληρη και ξαναγεμίζεις.
Η Ασπασία, απ' ότι θυμάμαι, μου είχε πει ότι αλλάζει 1 φορά το μήνα όλη την άμμο, ο Σπ. που έχει αναλάβει τις αμμολεκάνες, βλέπω ότι αλλάζει λίγο πιο συχνά.
Ένα σακουλάκι κρυσταλλική γεμίζει (και περισσεύει κάμποσο) μια μεσαία - μεγάλη αμμολεκάνη..
Εμείς πάντως, πραγματικά σωθήκαμε με τον συνδυασμό κλειστή αμμολεκάνη - κρυσταλλική άμμος.
Αλλάξαμε για λίγο σε μπετονίτη και γίναμε Μαλδίβες από την άμμο στο σπίτι.
Άσε που κόλλαγε στο γουναρικό κι επειδή σκύβουν να μυρίσουν μέσα στην αμμολεκάνη, είχα βρει μέχρι και στο σαγόνι τους κόκκους άμμου..
Κρυσταλλική και πάλι κρυσταλλική για εμάς..
Τί είναι "αυτό που το νεράκι τρέχει"?
Θυμάμαι την Οντέτ πώς αγρίεψε όταν είδε την Carmen!
Πού να την κρατήσει η υφασμάτινη!___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-

Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :
Α ναι.. τώρα που το θυμήθηκα..
Σε μια φάση, και με τον Gizmo να κάνει συνέχεια μαλακά κακάκια, σχεδόν διάρροια, με βλέννα και λίγο αίμα, το αποκορύφωμα ήταν ότι είδα κρυσταλλάκια της άμμου να πρασινίζουν!
Ο γνωστός πανικός, το λέω στο γιατρό, με ρωτάει τί άμμο χρησιμοποιούμε και για να μην τα πολυλογώ, επειδή η κρυσταλλική έχει διάφανα και ροζ ή μπλε κρυσταλλάκια (και η συγκεκριμένη είχε μπλε), από τα τσισάκια, κάποια μπλε κρυσταλλάκια είχαν.. πρασινίσει λίγο και είχαν - ελαφρώς - χρωματίσει πράσινα τα διπλανά τους διάφανα κρυσταλλάκια..
Το αναφέρω, για να μην σας πιάσει πανικός κι εσάς, αν χρησιμοποιείτε ή χρησιμοποιήσετε κάποια στιγμή κρυσταλλική και δείτε το ίδιο πράγμα..
Σε μια φάση, και με τον Gizmo να κάνει συνέχεια μαλακά κακάκια, σχεδόν διάρροια, με βλέννα και λίγο αίμα, το αποκορύφωμα ήταν ότι είδα κρυσταλλάκια της άμμου να πρασινίζουν!
Ο γνωστός πανικός, το λέω στο γιατρό, με ρωτάει τί άμμο χρησιμοποιούμε και για να μην τα πολυλογώ, επειδή η κρυσταλλική έχει διάφανα και ροζ ή μπλε κρυσταλλάκια (και η συγκεκριμένη είχε μπλε), από τα τσισάκια, κάποια μπλε κρυσταλλάκια είχαν.. πρασινίσει λίγο και είχαν - ελαφρώς - χρωματίσει πράσινα τα διπλανά τους διάφανα κρυσταλλάκια..
Το αναφέρω, για να μην σας πιάσει πανικός κι εσάς, αν χρησιμοποιείτε ή χρησιμοποιήσετε κάποια στιγμή κρυσταλλική και δείτε το ίδιο πράγμα..
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-

Mood :
SuperCatz έγραψε:
Τί είναι "αυτό που το νεράκι τρέχει"?![]()
Πρέπει να εννοεί την ποτίστρα που έχει συντριβανάκι.

nosyparker- Γατο-gourmeδιά

-

Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :
Κάπου είχε αναφερθεί πρόσφατα το ίδιο θέμα..
Δεν είναι μπελαλίδικο όμως, αν είναι αυτό?
Εμείς τους έχουμε 2 μπωλάκια με νερό, 1 μικρό και ένα μεγάλο καθώς και μια ποτίστρα..
Το γέλιο με την ποτίστρα δεν λέγεται!
Ο Gizmo πήγαινε σαν χεσμένος για να την μυρίσει όταν την πρωτοβάλαμε, άσε δε τον πανικό του όταν κατέβασε νερό η ποτίστρα και έκανε γκλου γκλου!
Κόντεψα να πέσω κάτω από τα γέλια!
Δεν είναι μπελαλίδικο όμως, αν είναι αυτό?
Εμείς τους έχουμε 2 μπωλάκια με νερό, 1 μικρό και ένα μεγάλο καθώς και μια ποτίστρα..
Το γέλιο με την ποτίστρα δεν λέγεται!
Ο Gizmo πήγαινε σαν χεσμένος για να την μυρίσει όταν την πρωτοβάλαμε, άσε δε τον πανικό του όταν κατέβασε νερό η ποτίστρα και έκανε γκλου γκλου!
Κόντεψα να πέσω κάτω από τα γέλια!

-

Mood :
Μπαινει μέσα στην μπανιέρα και φωνάζει
Μιλάμε για δυνατή φωνή η οποία στο μπάνιο κάνει και ηχώ. Του ανοίγω το νερό και πίνει...
Για αυτό σκέφτηκα το συντριβανάκι οτι θα του αρέσει! Τι σκατά άλλο θα μου ζητήσουν!
Μιλάμε για δυνατή φωνή η οποία στο μπάνιο κάνει και ηχώ. Του ανοίγω το νερό και πίνει...Για αυτό σκέφτηκα το συντριβανάκι οτι θα του αρέσει! Τι σκατά άλλο θα μου ζητήσουν!

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:Μπαινει μέσα στην μπανιέρα και φωνάζειΜιλάμε για δυνατή φωνή η οποία στο μπάνιο κάνει και ηχώ. Του ανοίγω το νερό και πίνει...
Για αυτό σκέφτηκα το συντριβανάκι οτι θα του αρέσει! Τι σκατά άλλο θα μου ζητήσουν!
Τζακούζι;
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus

-

Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων: 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/01/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:Μπαινει μέσα στην μπανιέρα και φωνάζειΜιλάμε για δυνατή φωνή η οποία στο μπάνιο κάνει και ηχώ. Του ανοίγω το νερό και πίνει...
σάουνα και χαμάμ?

ταϋλανδέζικο μασάζ?
μανικιούρ πεντικιούρ (γαλλικό για την Οντέτ?
) 

-

Mood :
XIONIS έγραψε:
Για κρυσταλλικη ειναι ΠΟΛΥ ακριβη!!! Η Catwill που χρησιμοποιω εγω ειναι καπου 4 λιτρα, που ειναι οσο χρειαζεται για μια τουαλετα και ειναι για χρηση ενος μηνα οταν εχεις μια γατα. Η τιμη της ειναι 7 ευρω και ειναι μακραν η φθηνοτερη κρυσταλλικη!!! Οπου εχω ψαξει τοσα χρονια ως πελατισσα (αλλα και τωρα που εχω pet shop) δεν εχω βρει φθηνοτερη! Η τιμες κυμαινονται στα 12-14 ευρω η αμμος και ειναι ακριβως η ιδια ή χειροτερη ποιοτητα!!!
εχεις pet shop??
που?? πες μου κι εμενα να ξερω!
4 λιτρα για ενα μηνα??
μου φαινεται παρα πολυ..
φαντασου ενα μηνα να μενει η κατρουλιλα μεσα στην λεκανη..
ακομα και με μια γατα που εχω μου φαινεται πολυ..ο ενδοιασμος μου για τις κρυσταλλικες ειναι αυτος..δηλαδη ποσο υγιεινο ειναι να μενουν τα τσισα μεσα..Πες μου μερικα πραγματα για την catwill!

Εγώ πάντως δεν αλλάζω τις τύπου μπετονίτη, γιατί προτιμώ να μην μένουν μέσα όλα τα βακτηρίδια και τα μικρόβια απ' τα ούρα καθόλου.
Ούτε για λίγες μέρες ούτε για πολλές.
Το βρίσκω πολύ ανθυγιεινό....

Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto: Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/04/2008
Mood :
Marcos έγραψε:Εγώ πάντως δεν αλλάζω τις τύπου μπετονίτη, γιατί προτιμώ να μην μένουν μέσα όλα τα βακτηρίδια και τα μικρόβια απ' τα ούρα καθόλου.
αυτο ειναι ενα θεμα...

παιδια βρηκα σε super market στο π. φαληρο κρυσταλλικη αμμο 4,5 λιτρα μονο 5,60!!
φυσικα πηρα και εδινε και δωρο φτιαρακι!

φυσικα πηρα και εδινε και δωρο φτιαρακι!

Πολύ καλή τιμή! 

-

Mood :
1) Mεχρι το Δεκεμβρη κλεινουν ολα τα aldi. Οσες παιρνουν αμμο απο εκει να κανουν τις αναλογες προμηθειες
2) Πολυ την ορεγομαι την κρυσταλλικη αμμο.
Αλλα κολαω στο οτι τα τσισα μενουν μεσα και φοβαμαι για ουρολοιμωξεις. Ειναι ασφαλης βρε παιδια? Καλα, δεν συζηταω να την αφησω μεσα μηνα, με τιποτα. Καθε 15 το πολυ με δυο συσκευασιες μεσα γιατι η αμμολεκανη μας ειναι τεραστια και θα θελει τουλαχιστον 2 συσκευασιες την φορα.
2) Πολυ την ορεγομαι την κρυσταλλικη αμμο.
Αλλα κολαω στο οτι τα τσισα μενουν μεσα και φοβαμαι για ουρολοιμωξεις. Ειναι ασφαλης βρε παιδια? Καλα, δεν συζηταω να την αφησω μεσα μηνα, με τιποτα. Καθε 15 το πολυ με δυο συσκευασιες μεσα γιατι η αμμολεκανη μας ειναι τεραστια και θα θελει τουλαχιστον 2 συσκευασιες την φορα.___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Ποιο σουπερμαρκετ Απορω?Για δωσε μας στοιχεια!

Anatoli έγραψε:1) Mεχρι το Δεκεμβρη κλεινουν ολα τα aldi. Οσες παιρνουν αμμο απο εκει να κανουν τις αναλογες προμηθειες
2) Πολυ την ορεγομαι την κρυσταλλικη αμμο.Αλλα κολαω στο οτι τα τσισα μενουν μεσα και φοβαμαι για ουρολοιμωξεις. Ειναι ασφαλης βρε παιδια? Καλα, δεν συζηταω να την αφησω μεσα μηνα, με τιποτα. Καθε 15 το πολυ με δυο συσκευασιες μεσα γιατι η αμμολεκανη μας ειναι τεραστια και θα θελει τουλαχιστον 2 συσκευασιες την φορα.
κοιτα κι εγω ειχα αυτο το φοβο...
υποτιθεται οτι για μια γατα κραταει ενα μηνα..αλλα δεν παιζει να την αφησω τοσο!! εγω την αλλαζω ολη καθε περιπου 7-10 μερες..αναλογα..και οταν χρειαζεται απλα προσθετω!
το βασικο ειναι οτι δεν θελει τοση ποσοτητα οπως η κανονικη αμμος για να κανει δουλεια! το καταπληκτικο δε..ειναι οτι δεν μυριζει τιποτα!!!
παιδια ελειψα ολοκληρο ΠΣΚ..που σημαινει οτι δεν καθαρισα αμμο απο παρασκευη μεχρι δευτερα και δε μυριζε τιποτα!!!

Σελίδα 2 από 32 •
1, 2, 3 ... 17 ... 32 
Σελίδα 2 από 32
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!