Αναζήτηση άμμου
Σελίδα 1 από 32 • Share •
Σελίδα 1 από 32 • 1, 2, 3 ... 16 ... 32 
Αναζήτηση άμμου
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια άμμο προτείνετε για την αμμολεκάνη.Διαβάζοντας κάποια post είδα οτι κάποιος προτείνει την άμμο του Lidl κι ετσι την πήρα και γω γιατί είμαι σε αναζήτηση της κατάλληλης άμμου για τη Μίου. Αλλά και αυτή αλλά και η προηγούμενη που πήρα απ τον Μαρινόπουλο μυρίζουν πολύ γρήγορα και απαίσια.Κι επείδη το σπίτι είναι ένας ενιαίος χώρος συν το υπνοδωμάτιο αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα της μπόχας.
Ξέρει κανείς καμιά καλή άμμο η οποία να μην είναι και πολύ ακριβή¨??
επίσης παίζει ρόλο το τι τρώει το γατί??τώρα ξεκίνησε να τρώει σιγά σιγά και κροκέτες, αλλά γενικά της παίρνω whiskas για γατάκια και μια άλλη τροφή που μου δίνει η κτηνίατρος.(δεν θυμάμαι τώρα το όνομα και μου τέλειωσε οπότε δεν μπορώ να το δω....)
Ξέρει κανείς καμιά καλή άμμο η οποία να μην είναι και πολύ ακριβή¨??
επίσης παίζει ρόλο το τι τρώει το γατί??τώρα ξεκίνησε να τρώει σιγά σιγά και κροκέτες, αλλά γενικά της παίρνω whiskas για γατάκια και μια άλλη τροφή που μου δίνει η κτηνίατρος.(δεν θυμάμαι τώρα το όνομα και μου τέλειωσε οπότε δεν μπορώ να το δω....)
sofia- Kitten

-

Τόπος: Ξάνθη
Αριθμός γατουνίων: τώρα πλέον 1!!!(που και που φιλοξενώ και τον Κύριο Γάτο)
Motto: μαοθ!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/11/2007
Απ: Αναζήτηση άμμου
καλησπερα
Μια πολύ καλή αμμος ειναι η catsan. Άλλη μια πολύ καλη ειναι η Premium EVER CLEAN (η οποία εχει και αρωματικη αμμο στη σειρα της) που κυκλοφορει σε 2 συσκευασιες των 5Kg & 10Kg (η οποια κανει 14€ περιπου)
εμενα πολυ με εχει βολεψει και η αμμος των σουπερμαρκετ Plus η Julia BI. Η συσκευασία των 10 κιλών κοστίζει 4 ευρώ, αλλα το προβλημα ειναι οτι τα σουπερμαρκετ αυτα εχουν αγοραστει απο το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και δεν εχουν μεινει πολλα αποθεματα της αμμου.
Η τουαλετα της γατας σου ειναι ανοικτη ή κλειστη? Οι ανοιχτες οπως και να χει μυριζουν ποσο μαλλον το καλοκαιρι. Αν χωραει βαλε την στο μπανιο και καθαριζε την συχνα. Στις γατες παντως δεν πολυαρεσει η αμμος με αρωμα...καλη επιτυχια!
Μια πολύ καλή αμμος ειναι η catsan. Άλλη μια πολύ καλη ειναι η Premium EVER CLEAN (η οποία εχει και αρωματικη αμμο στη σειρα της) που κυκλοφορει σε 2 συσκευασιες των 5Kg & 10Kg (η οποια κανει 14€ περιπου)
εμενα πολυ με εχει βολεψει και η αμμος των σουπερμαρκετ Plus η Julia BI. Η συσκευασία των 10 κιλών κοστίζει 4 ευρώ, αλλα το προβλημα ειναι οτι τα σουπερμαρκετ αυτα εχουν αγοραστει απο το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και δεν εχουν μεινει πολλα αποθεματα της αμμου.
Η τουαλετα της γατας σου ειναι ανοικτη ή κλειστη? Οι ανοιχτες οπως και να χει μυριζουν ποσο μαλλον το καλοκαιρι. Αν χωραει βαλε την στο μπανιο και καθαριζε την συχνα. Στις γατες παντως δεν πολυαρεσει η αμμος με αρωμα...καλη επιτυχια!

NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων: Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto: Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 23/01/2008
Mood :
Θα σε συμβούλευα κι εγώ να πάρεις κλειστή τουαλέτα!
Εγώ χρησιμοποιώ την everclean. Είναι λίγο πιο ακριβή όμως είναι από αυτές που... σβωλιάζουν. Δηλαδή πετάς μόνο τα μπαλάκια που δημιουργούνται και ποτέ ολόκληρη την άμμο... Το μειονέκτημά της είναι ότι είναι λεπτή σαν άμμος... και κάποιες φορές με τα πατουσάκια τους την βγάζουν εκτός, στο σπίτι...
Εγώ χρησιμοποιώ την everclean. Είναι λίγο πιο ακριβή όμως είναι από αυτές που... σβωλιάζουν. Δηλαδή πετάς μόνο τα μπαλάκια που δημιουργούνται και ποτέ ολόκληρη την άμμο... Το μειονέκτημά της είναι ότι είναι λεπτή σαν άμμος... και κάποιες φορές με τα πατουσάκια τους την βγάζουν εκτός, στο σπίτι...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Εγώ παίρνω την catsan. Είμαι ευχαριστημένη!

marfot75- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: .
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/11/2007
Mood :
Η λεκάνη της είναι κλειστή, παρόλα αυτά μυρίζει!!!
Εδώ στην Ξάνθη δεν έχει Plus θα πάω όμως στη Δράμα που έχει και θα την δοκιμάσω κι αυτήν.Τις αρωματικές δεν τις προτιμώ από προηγούμενη εμπειρία...θα έχω στο νου μου αυτές που προτείνατε, ευχαριστώ πολύ!!!
Εδώ στην Ξάνθη δεν έχει Plus θα πάω όμως στη Δράμα που έχει και θα την δοκιμάσω κι αυτήν.Τις αρωματικές δεν τις προτιμώ από προηγούμενη εμπειρία...θα έχω στο νου μου αυτές που προτείνατε, ευχαριστώ πολύ!!!
sofia- Kitten

-

Τόπος: Ξάνθη
Αριθμός γατουνίων: τώρα πλέον 1!!!(που και που φιλοξενώ και τον Κύριο Γάτο)
Motto: μαοθ!!
Κι εγώ αρχικά χρησιμοποιούσα την Julia από τα PLUS και ήμουν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη, αλλά δυστυχώς εγώ δεν την βρίσκω εδώ και 1 μήνα. Δοκίμασα αναγκαστικά την άμμου του Βασιλόπουλου, αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένη. Την catsan την χρησιμοποιούσα όταν είχα μόνο τον Ντάρκυ και με ανοιχτή τουαλέτα δεν είχα πρόβλημα οσμής. Τώρα εδώ και 15 μέρες παίρνω μια άμμο από τα Carrefour, η οποία είναι αρκετά καλή, αλλά την καθαρίζω κάθε μέρα και κάθε 3-4 μέρες την αλλάζω όλη. Στα Carrefour έχει βγάλει επίσης και μια απορροφητική άμμο, αντίστοιχη της Everclean η οποία είναι επίσης πολύ καλή και κάνει 4 ευρώ τα 4 κιλά.

Darky- Junior Cat

-

Αριθμός γατουνίων: O Darky mou ki o Robin mou..
Mood :
Δεν ειναι απαραίτητα ακρβή η καλή άμμος! Μόλις παράγγειλα μια 10αδα κρυσταλλική άμμο από την Κτηνιατρική Αγορά την CatWill για 4 ευρώ τη σακκούλα!!! Η αντίστοιχη που παιρνω από Pet shop της γειτονιάς μου έχει από 9 εως 12ή ακόμα και 15 ευρώ!!! Απλά επειδή η Κτηνιατρική είναι μακρυά και δεν μπορώ να πηγαινω συχνα πήρα αρκετές συσκυασίες 

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα

-

Τόπος: Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων: 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Σάάάκηηηη!!!!!!! Τελεια, Μπεζ, Μελινα, και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto: Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:Δεν ειναι απαραίτητα ακρβή η καλή άμμος! Μόλις παράγγειλα μια 10αδα κρυσταλλική άμμο από την Κτηνιατρική Αγορά την CatWill για 4 ευρώ τη σακκούλα!!! Η αντίστοιχη που παιρνω από Pet shop της γειτονιάς μου έχει από 9 εως 12ή ακόμα και 15 ευρώ!!! Απλά επειδή η Κτηνιατρική είναι μακρυά και δεν μπορώ να πηγαινω συχνα πήρα αρκετές συσκυασίες
Aπαπιαααααααα την δοκιμασες ειναι καλη??? να την ψαξω και εδω αν ειναι....

-

Motto: Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
NiaR έγραψε:XIONIS έγραψε:Δεν ειναι απαραίτητα ακρβή η καλή άμμος! Μόλις παράγγειλα μια 10αδα κρυσταλλική άμμο από την Κτηνιατρική Αγορά την CatWill για 4 ευρώ τη σακκούλα!!! Η αντίστοιχη που παιρνω από Pet shop της γειτονιάς μου έχει από 9 εως 12ή ακόμα και 15 ευρώ!!! Απλά επειδή η Κτηνιατρική είναι μακρυά και δεν μπορώ να πηγαινω συχνα πήρα αρκετές συσκυασίες
Aπαπιαααααααα την δοκιμασες ειναι καλη??? να την ψαξω και εδω αν ειναι....
Ναι πολύ καλή!!! Χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα την Clear Choice ή την Cat O Kay. Εϊναι το ίδιο πράγμα ακριβώς μόνο που αντί για μπλε κοκκους έχει μέσα ροζ! Είναι αυτή εδώ: http://www.fortissimo.cz/shop.php?language=_e&level=2&code=PK-1-9&product=P-101&page=product

-

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Σάάάκηηηη!!!!!!! Τελεια, Μπεζ, Μελινα, και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Mood :
ευχαριστωωωω Απαπιαααα, θα την ψαξω !

-

Mood :
XIONIS έγραψε:Δεν ειναι απαραίτητα ακρβή η καλή άμμος! Μόλις παράγγειλα μια 10αδα κρυσταλλική άμμο από την Κτηνιατρική Αγορά την CatWill για 4 ευρώ τη σακκούλα!!! Η αντίστοιχη που παιρνω από Pet shop της γειτονιάς μου έχει από 9 εως 12ή ακόμα και 15 ευρώ!!! Απλά επειδή η Κτηνιατρική είναι μακρυά και δεν μπορώ να πηγαινω συχνα πήρα αρκετές συσκυασίες
Υπάρχει κάποιος τρόπος να προμηθευτεί κανείς αυτη την κρυσταλλική άμμο από αυτ΄η την αγορά χωρίς να πάει εκεί ???
Ειναι πολύ μακριά από το σπίτι μου και δεν έχω και ιδιαίτερο χρόνο.

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto: Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/04/2008
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να προμηθευτεί κανείς αυτη την κρυσταλλική άμμο από αυτ΄η την αγορά χωρίς να πάει εκεί ???
Ειναι πολύ μακριά από το σπίτι μου και δεν έχω και ιδιαίτερο χρόνο.
Δε γνωρίζω να σου πω. Δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο. Εγώ πήρα πριν πάω και ειχαν μόνο 2 τεμαχια. Επειδή για 2 δεν αξίζει να κανω τοσο δρομο, παραγγειλα να μου φερουν 10 συν μια κρεμα για τριχόμπαλες και θα πάω να τα πάρω μάλλον σήμερα που θα πάω την μητερα μου επίσκεψη στην αδελφή της που μένει Νικαια οπότε είναι κοντα στο καταστημα του Κορυδαλλου! Σκεφθειτε διαφορά πάντως! 4 ευρω Χ 10 τεμ.= 40 ευρω. Μια αντίστοιχη κρυσταλλική, την πιο φθηνή να βάλω, έχει 9 ευρω Χ 10 τεμ.= 90 ευρω!!!! Έχω 50 ευρώ κέρδος!!!

-

Mood :
Μια πολυ καλη και οικονομικη αμμος ειναι η biocat's η πρασινη!
εχθες πηρα να δοκιμασω μια κρυσταλλικη απο τα pet city 4 ευρω και κατι τα 3,5 λιτρα!
προς το παρον φανηκε πολυ αποτελεσματικη στις μυρωδιες!

εχθες πηρα να δοκιμασω μια κρυσταλλικη απο τα pet city 4 ευρω και κατι τα 3,5 λιτρα!
προς το παρον φανηκε πολυ αποτελεσματικη στις μυρωδιες!

Εγώ πάντως μια κρυσταλλική που δοκίμασα, μου άρεσε μεν που δεν είχε τόσο όγκο σκουπιδιών και τις πρώτες μέρες δεν μύριζε καθόλου, αλλά γύρω στην μια εβδομάδα, με δύο γατιά, άρχισε να βρωμάει και να αφήνει υγρασία στον πάτο, και τελικά κράτησε περίπου δέκα μέρες. Είχε 8 ευρώ, δηλαδή θέλαμε τουλάχιστον 25 ευρώ το μήνα σε άμμο.
Οπότε επέστρεψα στην άμμο του Άλντι, που είναι μπετονίτης και κάνει 4 ευρώ τα δέκα λίτρα. Αν έβρισκα μια πιο οικονομική κρυσταλλική θα τη δοκίμαζα, αλλά πάνω από 15 ευρώ το μήνα δεν δίνω για άμμο. Η Άλντι με βγάζει με δύο σακιά ένα μήνα περίπου, μου κοστίζει δηλαδή 8 ευρώ.
Οπότε επέστρεψα στην άμμο του Άλντι, που είναι μπετονίτης και κάνει 4 ευρώ τα δέκα λίτρα. Αν έβρισκα μια πιο οικονομική κρυσταλλική θα τη δοκίμαζα, αλλά πάνω από 15 ευρώ το μήνα δεν δίνω για άμμο. Η Άλντι με βγάζει με δύο σακιά ένα μήνα περίπου, μου κοστίζει δηλαδή 8 ευρώ.

Tiger Lilly- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: Δύο: Μatou, και Miles.
Motto: Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/04/2009
Mood :
Και γω από aldi! Τα τσίσα τα πετρώνει τόσο πολύ που σκοτώνεις άνθρωπο! 3.99 το 10κιλο παρακαλώ!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:Και γω από aldi! Τα τσίσα τα πετρώνει τόσο πολύ που σκοτώνεις άνθρωπο! 3.99 το 10κιλο παρακαλώ!
ναι ειναι καλη αλλα με τις μυρωδιες λιγο χανει
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: Αθηνα
Αριθμός γατουνίων: 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto: ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής: 16/08/2008
Mood :
εγω της επερνα της everclen αλλα επειδη πλεον κανει 20 ευρω τη σταματησα! ετσι πηρα μια κρυσταλική που μου κραταει για 1,5 μηνα, ειναι 16λιτρα και κανει 27 ευρω! δηλαδηπ παλι σχεδον το ιδιο βγαινει αλλα τουλαχιστον δε γεμιζει με μικρους κοκκους ολο το σπιτι και δεν κολαει και στα πατουχακια της!
εδω στο ηρακλειο δεν βρησκω πουθενα αλλου κρυσταλικη αμμο...μηπως ξερει κανεις που αλλου εχουν?
εδω στο ηρακλειο δεν βρησκω πουθενα αλλου κρυσταλικη αμμο...μηπως ξερει κανεις που αλλου εχουν?
Οσοι εχουν δοκιμασει κρυσταλλικη ας πουνε γνωμες και παραπανω πληροφοριες δλδ μαρκα, κιλα, τιμη, διαρκεια, να μαθουμε και εμεις! 

την biocats την δοκιμασα πριν ενα μηνα..
Πολυ καλη αλλά τα ζαβά μου δέν πήγαιναν....γιατι δεν αντέχουν τις εντονες μυρωδιες
μετα δοκιμασαμε μια Sandy ... αρκετά καλή αλλά ρε γμτ μυρίζει πολυ, δεν εχει αρωμα...
Σκεφτομαι να ριξω μεσα λιγο απο την biocats για το αρωμα στην μια αμμολεκανη για να δω αν θα πανε.
Α, και φυσικα αναγκαστικα να ξαναπαρω Εβερκλιν ....
Πολυ καλη αλλά τα ζαβά μου δέν πήγαιναν....γιατι δεν αντέχουν τις εντονες μυρωδιες
μετα δοκιμασαμε μια Sandy ... αρκετά καλή αλλά ρε γμτ μυρίζει πολυ, δεν εχει αρωμα...
Σκεφτομαι να ριξω μεσα λιγο απο την biocats για το αρωμα στην μια αμμολεκανη για να δω αν θα πανε.
Α, και φυσικα αναγκαστικα να ξαναπαρω Εβερκλιν ....

-

Mood :
Εγώ την μπιοκατς δεν την άντεχα με τιποτα. Μύριζε όλο το σπίτι κάτι ανάμεσα σε αποσμητικό τουαλέτας και εκείνες τις αρωματικές γόμες που είχαμε στο σχολείο. Με έπιανε πονοκέφαλος στο τέλος, οπότε ξαναπήρα έβερκλιν και μετα ανακάλυψα την άλντι.

Tiger Lilly- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: Δύο: Μatou, και Miles.
Motto: Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/04/2009
Mood :
θα δοκιμασω και αλντι παντως.... και ελπιζω να ειναι οκ με τις μυρωδιες!

-

Mood :
θα δοκιμασω και αλντι παντως.... και ελπιζω να ειναι οκ με τις μυρωδιες!

-

Mood :
jovanita έγραψε:εγω της επερνα της everclen αλλα επειδη πλεον κανει 20 ευρω τη σταματησα! ετσι πηρα μια κρυσταλική που μου κραταει για 1,5 μηνα, ειναι 16λιτρα και κανει 27 ευρω! δηλαδηπ παλι σχεδον το ιδιο βγαινει αλλα τουλαχιστον δε γεμιζει με μικρους κοκκους ολο το σπιτι και δεν κολαει και στα πατουχακια της!
Anatoli έγραψε:Οσοι εχουν δοκιμασει κρυσταλλικη ας πουνε γνωμες και παραπανω πληροφοριες δλδ μαρκα, κιλα, τιμη, διαρκεια, να μαθουμε και εμεις!
Για κρυσταλλικη ειναι ΠΟΛΥ ακριβη!!! Η Catwill που χρησιμοποιω εγω ειναι καπου 4 λιτρα, που ειναι οσο χρειαζεται για μια τουαλετα και ειναι για χρηση ενος μηνα οταν εχεις μια γατα. Η τιμη της ειναι 7 ευρω και ειναι μακραν η φθηνοτερη κρυσταλλικη!!! Οπου εχω ψαξει τοσα χρονια ως πελατισσα (αλλα και τωρα που εχω pet shop) δεν εχω βρει φθηνοτερη! Η τιμες κυμαινονται στα 12-14 ευρω η αμμος και ειναι ακριβως η ιδια ή χειροτερη ποιοτητα!!!

-

Mood :
Εγώ χρησιμοποιώ την Friskies την αρωματική (κόκκινη). Ευχαριστημένη είμαι αν και την άμμο την έχω στο μπαλκόνι και δεν μπορώ να κρίνω στα σίγουρα.

TITIKA CAT- Senior Cat

-

Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/05/2010
Mood :
XIONIS έγραψε:jovanita έγραψε:εγω της επερνα της everclen αλλα επειδη πλεον κανει 20 ευρω τη σταματησα! ετσι πηρα μια κρυσταλική που μου κραταει για 1,5 μηνα, ειναι 16λιτρα και κανει 27 ευρω! δηλαδηπ παλι σχεδον το ιδιο βγαινει αλλα τουλαχιστον δε γεμιζει με μικρους κοκκους ολο το σπιτι και δεν κολαει και στα πατουχακια της!
εδω στο ηρακλειο δεν βρησκω πουθενα αλλου κρυσταλικη αμμο...μηπως ξερει κανεις που αλλου εχουν?Anatoli έγραψε:Οσοι εχουν δοκιμασει κρυσταλλικη ας πουνε γνωμες και παραπανω πληροφοριες δλδ μαρκα, κιλα, τιμη, διαρκεια, να μαθουμε και εμεις!
Για κρυσταλλικη ειναι ΠΟΛΥ ακριβη!!! Η Catwill που χρησιμοποιω εγω ειναι καπου 4 λιτρα, που ειναι οσο χρειαζεται για μια τουαλετα και ειναι για χρηση ενος μηνα οταν εχεις μια γατα. Η τιμη της ειναι 7 ευρω και ειναι μακραν η φθηνοτερη κρυσταλλικη!!! Οπου εχω ψαξει τοσα χρονια ως πελατισσα (αλλα και τωρα που εχω pet shop) δεν εχω βρει φθηνοτερη! Η τιμες κυμαινονται στα 12-14 ευρω η αμμος και ειναι ακριβως η ιδια ή χειροτερη ποιοτητα!!!
Κρυσταλλική και πάλι κρυσταλλική!
Λίγο αλλάξαμε σε μπετονίτη και κόντεψε να γίνει στο σπίτι παραλία!
Κολλάγανε όχι μόνο στα πατούσια τους και τη μεταφέρανε παντού (άσε δε που όταν έχουν νεύρα πάνε και σκάβουν εκεί και την πετάνε έξω και από ανοιχτές και από κλειστές αμμολεκάνες) αλλά και στο τρίχωμά τους.
Να μιλήσω για τη μπόχα! Ανελέητη!!!
Με την κρυσταλλική έχουμε ηρεμήσει. Και τα γατιά δεν έχουν πρόβλημα και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μυρωδιά.
Και μιλάμε για 4 γατιά που "εξυπηρετούνται" σε 1 ΤΕΡΑΣΤΙΑ αμμολεκάνη ανοιχτή, μια μικρότερη ανοιχτή και μια κλειστή. Φυσικά παίδες, καθαρίζουμε κάθε μέρα τις αμμολεκάνες..

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 32 • 1, 2, 3 ... 16 ... 32 
Σελίδα 1 από 32
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!